Šta je novo?

Iskustva sa racunarskim radnjama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije otkrio no pokazao šta je prednost domaćeg terena i njegova zloupotreba. Koliko god me boli tuki za G i BH, ovo je prenisko. Treba imati meru u svemu ;)

Nije otkrio no pokazao šta je prednost domaćeg terena i njegova zloupotreba. Koliko god me boli tuki za G i BH, ovo je prenisko. Treba imati meru u svemu ;)
apsolutno nije nikakva zloupotreba :) uvek je zanimljivo kada se neko tek registruje i krene da hvali ili pljuje neku firmu u svom 1. postu i takvi clanovi su uvek po defaultu sumnjivi te ih malo bocnemo tu i tamo :) as you can see, nekoliko clanova je postovalo slican komentar pre mene...

Izvnite, ispao sam glup na internetima. Sad nastavite da se igrate.

pa zaposleni u Gigatronu sigurno imaju lep popust za sav hardver koji kupe kod sebe u firmi :)

a zaposleni u BH garant jos bolji kad srozaju po kog konkurenta :d

btw, drug kupio bezicni logi mish u G pre par dana, i stigao je na vreme, samo sto je morao da plati postarinu, iako mu je radnik rekao da ce biti dz. Mada, iskreni da budemo na sajtu jasno pise da se city express placa, a radnik se valjda istripovao da salje u bg posto je 011 pozivni za fiksni i mislio da ce slati gigatronovim vozilom.

Mada, mozda su oni ko salteruse na mom faksu. Kad pitas nesto unapred uvek kazu da nece morati da se plati (i kad je jasno da ce morati), a kad je neposredno pred uplatu uvek teraju da se plati i sta treba i sta ne treba. Cudo jedno, a apsolutna istina.

Poslednja izmena:
Ja ne dobih ni miša ni obaveštenje od G.Naručio sam online istog miša u Microsistemu i za 5 min. me zvao tip i rekao da nemaju na lageru i da ne zna da li će ga uvoznik nabavljati,pa će proveriti i javiće mi sutra da li će taj model dolaziti u Srbiju,ali i tako je bolje pa da nađem zamenu.Smorio sam se sa traženjem miša...

To sa Gigatronom verovatno zavisi od sreće, ako se potrefi artikal koji imaju na lageru, tipa Cors napajanja, sve prođe brzo i lepo, ali ako se potrefi nešto što nemaju, izgleda im je problem da jave da nemaju, nego te ostave da čekaš, a u međuvremenu možda pokušavaju da nabave, pa u slučaju da ne nabave, veorvatno i zaborave da jave... Nemam pojma, ali u svakom slučaju jako kvari utisak.

Ja ne dobih ni miša ni obaveštenje od G.Naručio sam online istog miša u Microsistemu i za 5 min. me zvao tip i rekao da nemaju na lageru i da ne zna da li će ga uvoznik nabavljati,pa će proveriti i javiće mi sutra da li će taj model dolaziti u Srbiju,ali i tako je bolje pa da nađem zamenu.Smorio sam se sa traženjem miša...

Gigatron d.o.o. vrši isporuku na kućnu adresu kupaca na teritoriji Beograda od vrata do vrata za sve porudžbine preko 15.000 dinara.
Ova usluga se ne naplaćuje.
Gigatron d.o.o. vrši isporuku na teritoriji cele Srbije, od vrata do vrata, za sve porudžbine u saradnji sa kurirskom službom City Express. Ukoliko porudžbina prelazi iznos od 15.000,00 dinara ova usluga se ne naplaćuje.

Izvor: Gigatron

Poslednja izmena:
Gigatron d.o.o. vrši isporuku na kućnu adresu kupaca na teritoriji Beograda od vrata do vrata za sve porudžbine preko 15.000 dinara.
Ova usluga se ne naplaćuje.
Gigatron d.o.o. vrši isporuku na teritoriji cele Srbije, od vrata do vrata, za sve porudžbine u saradnji sa kurirskom službom City Express. Ukoliko porudžbina prelazi iznos od 15.000,00 dinara ova usluga se ne naplaćuje.

Izvor: Gigatron

Lose sam se izrazio,nisu ni trebali da mi ga dostave,nego samo da jave da ga pokupim u radnji ili da mi kazu da ne mogu da ga nabave pa da trazim dalje.

Kao po pravilu pojavi se neko sa "krompir" postova i glumi bilbord:d

Oprosti vrli mastermind-u ovog foruma, što sam svojim postom uvredio tebe i tvoju reputaciju sa 1034 poruke... Moja je greška što sam greškom pročitao da se tema zove ''Iskustva sa računarskim radnjama''. Njen je pravi naziv verovatno ''Bacanje hejta po računarskim radnjama i korsnicima sa krompir brojem poruka''.
Čime bih leba ti stekao to uzvišeno osećanje kredibiliteta u tvojim očima ?... Možda da prvo nabijem jedno 657899 postova o Intel Core athitekturi, bakarnim međupovezivanjem ili izvodima konvenvionalnih tranzistora?
Pazi sad molim te ovaj bilbord - kupio sam i kućište u Win Winu... opet prošlo bez problema... Whoaaaa, jel sam sad i Win Winov tajno zaposlni ?! Može biti da mi ipak Gigatron daje veći popust jer sam njega nahvalio u prvom postu...

Tebi, a i svima onima koji smatraju da sam nešto uradio sa namerom da nekoga reklamiram - shvatam da ste imali verovatno X broj puta loše iskustvo sa brojnim radnjama. Međutim forum je (ili bi bar trebalo da bude) mesto na kome se mogu čuti različita mišljenja. U mom slučaju je mišljenje pozitivno jer sam imao pozitivno iskustvo kako sa pomenutim Gigatronom, tako i sa Win Winom. Ovo ne znači da sutra kad budem ušao u neku od tih radnji prodavac neće dohvatiti štanglu i na*ebati mi se svega milosnog zato što ima loš dan. Međutim isto tako ne znači ni da bahato ponašanje, neljubaznost i drskost ne bih popljuvao ovde na forumu kao i svi oni koji su se susreli sa takvim poslovanjem.

Pošto verujem da će ova poruka biti okarakterisana kao vređanje što je jelte pravilnikom zabranjeno, a i zbog protivrečenja masi, što će jelte biti okarakterisano kao forumski flame, predpostavljam da sledi ban. Over and out.

Pošto verujem da će ova poruka biti okarakterisana kao vređanje što je jelte pravilnikom zabranjeno, a i zbog protivrečenja masi, što će jelte biti okarakterisano kao forumski flame, predpostavljam da sledi ban. Over and out.

Ma kakvi banovi i bakraci, opusti se i uzivaj u forumu ;)

Mislim da nije ok da se samo gigatron spominje u losem kontestu!
ima i drugih maloprodaja koje su mnogo gore, ako cemo iskreno oni su bar NEKO i NESTO medju prodavnicama i bar kad poruce nesto to i stigne pa makar za 7 dana kao sto kazete, koliko sam puta samo porucio u win winu stvari i stigle su nikad, zaboravili ljudi da treba da se poruci, koliko samo puta sam kupio i stvar koja je koriscena u win winu pa oni to nisu lepo zapakovali nazad! dajte molim vas, ja znam da njihova reklama stoji na ovom forumu ali budimo realni win win je mnogo pustio .... i kao njihova bivsa stalna musterija razocaran sam njihovom uslugom!

Mislim da nije ok da se samo gigatron spominje u losem kontestu!

Da si pratio diskusiju od početka primetio bi da podjenako Gigatron i Win Win imaju loše poene. Zašto oni, verovatno zato što su veliki, po malo bahati i što veći deo članova foruma kupuje tamo. Isto tako neke manje firme izbijaju na površinu po kvalitetu i korektnosti. Jedna od njih je Atom. Tako da skratim priču, ove ne postoje interesne grupe i teorije zavere o ljudima koji reklamiraju neke firme jer tamo rade i slično (mada ima par pojedinačnih slučajeva, ali to je malo). Ovde ljudi, članovi foruma , opisuju svoja iskustva koja su stekli kupujući u tim radnjama, bilo pozitivna ili negativna. To što neka imena četo isplivaju na površinu, to meže biti samo jedan pokazatelj o trenutnom radu te firme.

... koliko samo puta sam kupio i stvar koja je koriscena u win winu pa oni to nisu lepo zapakovali nazad!
Zasto si kupio tako nesto? Zasto to nisi vratio nazad, i zahtevao *NOV* proizvod?

Zasto bi iko kupio tako nesto?

Sajko sta je u pitanju? Winwin ima 7 dana grace period za vracanje stvari iz bilo kog razloga...

@Sajko

Psycho Killer Qu'est-ce que c'est?

Poshto radish u winwinu, shta se deshava sa "vracjenim" artiklima ?

Mozda te nisam razumeo, ali Winwin to ima odavno...

Sve radnje bi trebale da imaju tu mogucnost. Koliko znam, zakon je propisao tu mogucnost.

btw.i mene zanima sta se desava sa tim otpakovanim i probanim stvarima?

Čitajući zadnjih 6~7 strana ne mogu da skontam... WinWin=Bench House?

a kada neko vrati outlet :d

jedno pitanje, koje ne znam gde da postavim...

Da li se kod nas zaglavljivanje dugmica na tastaturi prihvata kao razlog za reklamaciju u garanciji ?

voodoo ajde idi kupi plochu shto mi treba, pa vrati..pa da je ja uzmem za manje para :) s

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno