apsolutno nije nikakva zloupotrebaNije otkrio no pokazao šta je prednost domaćeg terena i njegova zloupotreba. Koliko god me boli tuki za G i BH, ovo je prenisko. Treba imati meru u svemu![]()
Dobro, ne preterujte.
pa zaposleni u Gigatronu sigurno imaju lep popust za sav hardver koji kupe kod sebe u firmi![]()
Ja ne dobih ni miša ni obaveštenje od G.Naručio sam online istog miša u Microsistemu i za 5 min. me zvao tip i rekao da nemaju na lageru i da ne zna da li će ga uvoznik nabavljati,pa će proveriti i javiće mi sutra da li će taj model dolaziti u Srbiju,ali i tako je bolje pa da nađem zamenu.Smorio sam se sa traženjem miša...
Gigatron d.o.o. vrši isporuku na kućnu adresu kupaca na teritoriji Beograda od vrata do vrata za sve porudžbine preko 15.000 dinara.
Ova usluga se ne naplaćuje.
Gigatron d.o.o. vrši isporuku na teritoriji cele Srbije, od vrata do vrata, za sve porudžbine u saradnji sa kurirskom službom City Express. Ukoliko porudžbina prelazi iznos od 15.000,00 dinara ova usluga se ne naplaćuje.
Izvor: Gigatron
Kao po pravilu pojavi se neko sa "krompir" postova i glumi bilbord:d
Pošto verujem da će ova poruka biti okarakterisana kao vređanje što je jelte pravilnikom zabranjeno, a i zbog protivrečenja masi, što će jelte biti okarakterisano kao forumski flame, predpostavljam da sledi ban. Over and out.
Mislim da nije ok da se samo gigatron spominje u losem kontestu!
Zasto si kupio tako nesto? Zasto to nisi vratio nazad, i zahtevao *NOV* proizvod?... koliko samo puta sam kupio i stvar koja je koriscena u win winu pa oni to nisu lepo zapakovali nazad!
Sajko sta je u pitanju? Winwin ima 7 dana grace period za vracanje stvari iz bilo kog razloga...
Mozda te nisam razumeo, ali Winwin to ima odavno...
Čitajući zadnjih 6~7 strana ne mogu da skontam... WinWin=Bench House?
idu u outlet.
a kada neko vrati outlet :d
u outlet se ne vracaa kada neko vrati outlet :d
a kada neko vrati outlet :d
u outlet se ne vraca![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari