Jedino što me nervira jeste što je šuntavi Sony sa 3.0 fw-om (nisam siguran) izbacio opciju da kad slušam muziku mogu, recimo da i budem u browseru
Jedino što me nervira jeste što je šuntavi Sony sa 3.0 fw-om (nisam siguran) izbacio opciju da kad slušam muziku mogu, recimo da i budem u browseru, takodje, mogao sam lepo da pustim pesmu i dok nju slušam da prelistam ostale koje imam, sada je to nemoguće (da mi je samo znati razlog?), već treba da čekam da mi pusti pesmu, pa da je otera do kraja i tek onda da na miru listam :/
Bezveze totalno.
Jedno je "puštati hd u 24fps", a drugo puštati hd sa dostojnim i kvalitetnim podešavanjima. Razlika u ceni između prve i druge mašine je primetna.
Mislim da nisi upucen dovoljno koliko su cene komponenata pale, Dual Core procesor (C2Duo ili X2 II, ~ 50e) i graficka od 50e sa 50% snage savladaju to sve.
Al da ne offtopicujem(o) dalje...
Sta znaci najmoderniji ?
Danas "HD" kompjuter kosta ko nekada low budget office.
Jeftinije nego PS3.
Koji konkretno deo ovog tvog posta je oborio moju izjavu?
Pa da bi pustao kao PS3, treba ti I7, jel to lowbudget ?Ne znam da li si video PS3 uzivo, ali on barata 1080p HDom kao da je divx, na PCu stalno nesto mora da secka dok se ne zaleti, ili morash da trazish playere koji su manje zahtevni ili one koji podrzavaju graficku i slichno.
I na kraju opet PC ne moze da ima sliku kakvu ima PS3![]()
Ja sam rekao da PS3 košta od manje od PC mašine za HD? Šta sam još rekao? Možda podržao antisemitizam ili dao podršku bandama pljačkaša na Haitiju?Onaj oko cene, da kosta PS3 jeftinije od ekvivalentne HD PC machine.
Jedno je "puštati hd u 24fps", a drugo puštati hd sa dostojnim i kvalitetnim podešavanjima. Razlika u ceni između prve i druge mašine je primetna.
A ja bio ubedjen da je prvobitna PS3 namena za igranje igrica...![]()
i7 :d.
Koje seckanje, svi kodeci instalirani, bilo koji player, naravno HD podrska graficke, i sve leti normalno.
Nisam video PS3 kako to pusta, ali bogami jesam kako (moj) PC to pusta.
Verovacu ti na rec, mada mi ovo zvuci na pricu: "Ati daje lepsu sliku od Nvidia", u PC svetu.
Ne razumem sto pises cinican post ?
Ostale funkcije treba da ostanu takve ili da napreduju...
Podjednako sa mkvom postoje i verzije filmova u AVCHD Bluray formatu koje PS3 pushta bolje nego bilo koji PC, izlaz kakav ima PS3 ne postoji na PCu sa najskupljom grafickom, a da bi PC radio onako kako radi PS3 sa zahtevnim HD filmovima, treba ti najmoderniji PC hardver danas...
A shto se tiche Anime u mkvu, sreca pa sam stariji od 12 godina![]()
U tvojoj prici ima dosta rupa... Prvo nisi probao na Windowsu (pretpostavljam ni pod Linuxom) vec u OSX... Kako onda mozes govoriti da ne radi? Mozda OSX nije imao potrebne drajvere? Sledece, ne navodis koju si karticu i koliko RAM-a imao na toj masini gde si probao...
Ja sam probao na Athlon64 3200 (single core Venice), 1GB DDR i 2900XT i 1080p je radio bez problema... Mozda, ponavljam, nisi imao drajvere ili nisi znao kako da podesis?
Nazalost, izgleda da nisi mnogo stariji... Da li bi nas mozda prosvetlio i rekao sta to ozbiljni ljudi koji igraju igre treba da gledaju?
Sto se mojih godina tice, recimo da sam prvi profesionalni program (znaci da sam ga i naplatio) napisao pre nekih 16 godina, da sam bio medju prvim clanovima SezamPro BBS-a (i Politike i Sezama pre toga)...
Ne brini, niko ti ne dira PS3 niti tvrdi da je los (pa ne bih ga kupio da mislim tako), ali ono sto pokusavam da ti kazem da za svaku stvar (sem igara)
postoji sprava koja to bolje radi...
Posle nekog vremena ces shvatiti i sam da ne postoji savrsenstvo... Samo najbolja stvar za odredjeni posao...![]()
nikada u zivotu nisam napisao program posle bejzika na Spectrumu, volim kreativne a ne robotske poslove![]()
programiranje robotski posao?lol
reci ovima iz notidog-a, pa i polifonija da nisu uradili nista kreativno, vec rade robotski posao :smash:
edit:
vidim pao edit![]()
Probaj samo sa obichnim html-om da se zezash pa cesh da vidish koliko je to dosadno, otprilike kao rachunovodstvo :d
A ove shto si pomenuo, pa programiranje je samo nachin da kazu PS3 kako da reprodukuje njihovu viziju. Artisti, fizichari i svi ostali koji su dali zivot gameplayu su glavni, programeri su samo to pretvorili u jezik koji PS3 razume i nishta visheSad shto su oni najbolji na svetu u tome da iskoriste hardver do maksimuma, poshtujem,
Fizika onoga shto upravljash i sama veza izmedju tebe i onoga u igri je prva stvar koju vidish i stvar sa kojom si non stop tokom igre, i ako to ne valja, pa moze programer da bude ajnshtajn, a pricha da bude bolja od Ane Karenjine, dzabe :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari