Šta je novo?

Demon's Souls

Aha prihvatio :)

Ostavices blue sign na pocetku kod archstone , znaci kad se stvoris na 4-1 ja mislim da je to, odma neposredno pre onog prvog skeletona :p ma cucemo se na psn pa cemo se lako dogovoriti.

Nemam ni ja tog kamenja iz 5-x sto ostavljaju crvene bube i oni mega komarci. Treba odigrati na Pure Black, ali onda su oni ogromni pacovi nocna mora!
Meni ce najveci problem biti Pure Clearstone, Pure Bladestone i Pure Darkmoonstone, jer i posle 2 prelaska nisam dobio nijedan. :(
Citao sam kako se dobijaju, ali nesto ne ide. Dal mora onaj Sword of Searching ? Tako je sugavo oruzje, treba 30 udaraca da ubijes Black Phantoma.

Sad cemo da proverimo... Ako je dovoljno da drzis oruzje neko vreme onda mozes da uzmes moj Crescent Kilij +5 (ali moras da ga vratis posto mi je to glavno oruzje kad ne koristim magiju)

Da nemas mozda viska Pure Greystone? Za Sucker, Marrow i Mercury znam da ima u 5-3 kao treasure pa cu ih pokupiti...

Napisite obojica sta vam treba od oruzja i koje upgrade niste odradili pa da se natovarim kao mazga :)

Meni ce najveci problem biti Pure Clearstone, Pure Bladestone i Pure Darkmoonstone, jer i posle 2 prelaska nisam dobio nijedan. :(
Citao sam kako se dobijaju, ali nesto ne ide. Dal mora onaj Sword of Searching ? Tako je sugavo oruzje, treba 30 udaraca da ubijes Black Phantoma.

Mislim da ja imam ova prva dva pure shita, pa cu ti dati ako budes zeleo jer ja ne nameravam da se zaludjujem budzenjem oruzja kada vec imam 4-5 koja stalno koristim :)
Inace kod sword of searching , dovoljno je da ti bude equpied recimo kao drugo oruzje ali ce imati efekat i ako koristis stalno prvo. Sta mislis kako sam ja pronasao sve ove stonove :d

Da nemas mozda viska Pure Greystone?

Napisite obojica sta vam treba od oruzja i koje upgrade niste odradili pa da se natovarim kao mazga :)

Mozda imam ja a i ako nemam, videcu da danas-sutra razbijem Flamelurkera (po ko zna koji put :p ) i osvojim ti.
Sto se stvari tice , ja sam cool. Hvala ti za onaj Monkov uvrnut sesir, razbijao sam se da ga dobijem i nista ;)

Jesi li pokupio trofeje za Hardness i ostale za koje sam ti dao upgradeovano oruzje? Ja sam gledao na PSN i nemas ih... Doduse, mozda jos nije odradio update... Ako je to slucaj, onda mozes umesto kamenja samo da mi das da pridrzim koje god oruzje si koristio za Clearstone trofej...

Inace evo spisak sta mi fali:

Kamenje:

1) 1 Pure Bladestone
2) 1 Pure Clearstone
3) 1 Chunk i 1 Pure Greystone
4) 6 Chunk Cloudstone
5) 6 Chunks, 1 Pure Suckestone (pure nije frka posto je treasure u 5-3)
6) 6 Chunks Faintstone
7) 6 Chunk, 1 Pure Marrowstone (pure nije frka posto je treasure u 5-3)
8) 3 Chunk, 1 Pure Mercurystone (pure nije frka posto je treasure u 5-3)

Trenutno maltretiram bube (raznih oblika) pa cemo videti sta cu skupiti :)

Oruzje:

1) Blind (BP Selen)
2) Phosphorescent Pole (BP Rydell)
3) Blueblood sword (Broken Sword + Maiden Astraea, ovo je najlakse)

Prstenje:

1) Foe's Ring (mrtav mi je Ostrava pa ne znam da li cu moci da dozovem Mephistophelesa)

Jesi li pokupio trofeje za Hardness i ostale za koje sam ti dao upgradeovano oruzje? Ja sam gledao na PSN i nemas ih... Doduse, mozda jos nije odradio update... Ako je to slucaj, onda mozes umesto kamenja samo da mi das da pridrzim koje god oruzje si koristio za Clearstone trofej...

Inace evo spisak sta mi fali:

Kamenje:

1) 1 Pure Bladestone
2) 1 Pure Clearstone
3) 1 Chunk i 1 Pure Greystone
4) 6 Chunk Cloudstone
5) 6 Chunks, 1 Pure Suckestone (pure nije frka posto je treasure u 5-3)
6) 6 Chunks Faintstone
7) 6 Chunk, 1 Pure Marrowstone (pure nije frka posto je treasure u 5-3)
8) 3 Chunk, 1 Pure Mercurystone (pure nije frka posto je treasure u 5-3)

Trenutno maltretiram bube (raznih oblika) pa cemo videti sta cu skupiti :)

Oruzje:

1) Blind (BP Selen)
2) Phosphorescent Pole (BP Rydell)
3) Blueblood sword (Broken Sword + Maiden Astraea, ovo je najlakse)

Prstenje:

1) Foe's Ring (mrtav mi je Ostrava pa ne znam da li cu moci da dozovem Mephistophelesa)

Mozda mi zafalilo neko oruzje , ali nije ni bitno posto ja ne jurim trofeje. neki su se aktivirali kada si mi dao.

Ewo sta mogu da ti dam od kamenja:
Pure: Clearstone ,Suckerstone ,Mercurystone, i Marrowstone.
Chunk: Greystone ,Cloudstone x6

Od Oruzja ti mogu pozajmiti:
-Phosphorescent Pole
-Blueblood sword cu videti da ti dam posto mislim da imam dusu Maiden Astraea viska ;)

Kako prizivas Mephistophelesa?

Ewo sta mogu da ti dam od kamenja:
Pure: Clearstone ,Suckerstone ,Mercurystone, i Marrowstone.
Chunk: Greystone ,Cloudstone x6

Od Oruzja ti mogu pozajmiti:
-Phosphorescent Pole
-Blueblood sword cu videti da ti dam posto mislim da imam dusu Maiden Astraea viska ;)

Kako prizivas Mephistophelesa?

Super... Kontaktiracu te preko PSN kad budes online... Ako hoces mozemo opet da predjemo 4-x (BTW na kom NG si sada?) Za oruzje je dovoljno da ga drzim neko vreme da bi se racunalo tako da ne moras nista da ostavljas (sem ukoliko imas viska)

Mephistophelesa prizivas tako sto imas PBST i pre toga oslobodis i ubijes Yurta (na 3-2) Onda ti on daje zadatke da ubijas ljude po Nexusu a presten dobijes kad ubijes Yuriu

Axa , I see ;)

Sada sam na NG+++++ :d mislim da imam 4 dark silver stitova pa po tome brojim (5. ce tek da padne).

*** ja krenem po kamenje ili nesto iz zezanja i predjem nivo.. jos ako upadne neki lud blue ili black phantom to zanimljivije.

Bloobloded sword cu ti dati (extra je ali moras da imas nabildovan Faith i Luck da bi boostovao snagu ) pa video si taj mac sinoc na delu , ja ga stalno koristim.

Od igranja nista veceras , ali cemo se dogovoriti za sutra ;)

I kako ste se nasli na kraju u igri ?
*** sam out of DS vec par dana, ne stignem ni da upalim PS3, a i smorilo me malo da blejim uz TV.

Axa , I see ;)
Sada sam na NG+++++ :d mislim da imam 4 dark silver stitova pa po tome brojim (5. ce tek da padne).

U bre... Vidim ja da protivnicima nanosim manje stete nego kod mene na NG+ :) Ali 4-x su moj tip neprijatelja buduci da sam ja sve dao na magiju, tako da kosturi lako padaju :) Sto se tice maca, mozda bude ok... Vidim da zahteva 18 Strength, 18 Dexterity, 18 Magic, and 18 Faith... Ja sam na 26/21/60/20 :) (jedino sto mi je Luck 12) Po ovome bi trebalo da bude kao moj Crescent Kilij +5...

@Bob
Sto se nalazenja tice, nije frka.. Samo se nadjemo prvo na PSN i onda dogovorimo gde da ostavim blue stone...

Svako ko je malo istrazivao po DS wiki zna za to...

To je i jedini siguran nacin da dobijes Pure Bladestone (PBWT i da ubijas BP Black Skeletona) i sanse su 1/200 :) sto ce reci da ces nakupiti mnogo souls dok ne uspes

Ja nisam ni znao da je tu taj Black Phantom. Mislio sam da je onaj na 4-2 kod prvog vampira.
Jel iko uspeo da nadje Pure Bladestone ?

Ima i taj, ali ovaj je sigurniji... Skoro svi koji su nabavili Pure Bladestone su to uradili preko njega...

@Markomaniax

Kad cemo da se nadjemo da pokupim ono oruzje (i vratim)? Posle toga mi samo ostaje da ubijem BP Selen i da dobijem Blind...

Mozemo veceras , nije frka. Ako me vidis preko PSN da sam online samo se obrati.
Podsetices me koje oruzje i sta ti sve treba.

E da , ja sam 198 lvl sad , nadam se da cemo moci da se nadjemo. :d

greska , izbrisati poruku.

SL198? Tesko cemo moci da se nadjemo... Ja sam negde oko 150 (ne secam se tacno) sto ce reci 125-175 mi je opseg :)

izdvoj sutra nekih sat vremena pa se nafarmaj malo.

Ja danas izazvao u par navrataja onim crvenim znakom na crtu neke likove i jedan sl mi drainovali ali sam i stekao kintu za jedan tako da sam opet na nuli - 198 slvl :d

Da nema neko Pure Moonlightstone viska? :p

Poslednja izmena:
Mislim da nemam kamen (provericu), ali imam Moon Dagger +5 (ako se dobro secam)... Mozda ti to pomogne?

Sto se farma tice, videcu... Ipak, to je nekih 20ak nivoa, ali probacu soulsucker na onom BP Black Skeletonu... Mozda tako dobijem i Pure Bladestone...

@psiho

Koji si ti level? Mozda mogu da dam tebi ako si negde izmedju pa mozes sa obojicom da se nadjes?

Ne , treba mi Pure Moonlightstone da dovrsim oruzje ,ali hvala na ponudi. :d

Imas Pure Moonlightstone na 3-2, kad sidjes u onu mocvaru, pa nadjes put koji te vodi gore, imas tamo Lizarda koji daje Pure. Tako sam ja nasao, samo mi fali par Chunk-ova. :(

Mislim da imam visak chunkova (15) pa ti mogu dati nekoliko. Inace me mrzi da se vracam u mocvaru na 3-2.

Mislim da imam visak chunkova (15) pa ti mogu dati nekoliko. Inace me mrzi da se vracam u mocvaru na 3-2.

Moze! Ne znam kad si online samo.
Sta onda najvise pomaze kod trazenja kamenja ? Pure Black, Luck ili Sword of Searching ? Ja bi rekao Pure Black najvise.

Da , ali za chunkove se recimo primetno dize verovatnoca ako nosis sword of searching.

A to kad sam online nema neko odredjeno pravilo. Ewo recimo sutra (22.) mozemo da se dogovorimo kad hoces (inace sam 203 lvl pa ako mozemo da se nadjemo) posto sam zavrsio obaveze danas.

Evo da prijavim sta mi jos nedostaje od kamenja, pa ako neko ima viska:

1) 1x Pure Clearstone
2) 1x Chunk i 1x Pure Greystone
3) 6x Chunk Cloudstone
4) 2x Chunk Suckerstone
5) 2x Chunk Marrowstone
6) 2x Chunk Mercurystone

Za ostalo kamenje (Moonlight, Darkmoon, Sharp, Hard, Dragon) javite ako nekome nesto fali

Evo, presao sam na NG++ Nisam uspeo da dobijem Foe's Ring posto mi je ST cvrsto zakucana na PW... Inace, za bosa na 1-4 najbolja je sledeca taktika:
Uzmi Thief Ring, stani na pretposlednji stepenik i udri ga Poison Cloud-om... Nece te ni napasti... Mozes cak da koristis i Ring of Avarice za vise Souls

Evo, presao sam na NG++ Nisam uspeo da dobijem Foe's Ring posto mi je ST cvrsto zakucana na PW... Inace, za bosa na 1-4 najbolja je sledeca taktika:
Uzmi Thief Ring, stani na pretposlednji stepenik i udri ga Poison Cloud-om... Nece te ni napasti... Mozes cak da koristis i Ring of Avarice za vise Souls

*** ti Mage, ja sam brutalna sila, ne volim da se ebem sa magijama, samo udri, udri, udri. Video si kako sam sredio onogo Black phantoma na 5-2 kad smo igrali coop. :whip:

Aha... Mada sam se tu spetljao... Nisam ga ocekivao pa mi magija nije bila spremna pa sam morao da se povucem :) Inace taj nivo mi je najgori posto nema roll, a to uglavnom koristim umesto stita... :) Ako budes imao problema na 1-4, samo me pozovi kao BP pa iskluiraj nekih 15ak minuta dok sacekamo da on umre... Ne zaboravi Ring of Avarice za sto vise dusa :) Inace, juce me je ukenjalo pa sam poronasao put preko stepenica ispod zmaja... Nije me ni oprzio :)
Samo koristi desnu stranu stepenica...

Au covece, pa ti to prvi put igras? :d

Nazad
Vrh Dno