kimi
Čuven
- Učlanjen(a)
- 28.08.2000
- Poena
- 770
Miš i tastatura su zakon![]()
Igre na PS3 su zakon.
kolko bese imate godina?
Miš i tastatura su zakon![]()
Igre na PS3 su zakon.
Igre na PS3 su zakon.
pa kad si pre presao sve sto su ti nabrajali ljudi?![]()
Gitara je za klince![]()
Dajte još neke predloge za igre, umesto što nabijate postove![]()
Gitara i Metallica su odlicni, trenutno samo to imam od igara, sve ostalo demoe, siromah sam trenutno da kupim nesto bolje. Sviranje na gitari je nenormalno tesko, jos sam na medium 90%, i ne vidim sebe da cu ikada iskusiti expert, mozda vezbom ali tesko kada igram jako malo. Crveno i plavo dugme je nemoguce stisnuti u isto vreme, jer su mi prsti retardirani, uvek srednjim prstom stisnem i zuto :d To je iz razloga sto se jako tesko savija srednji i mali prst bez savijanja domalog, svakog koga sam pitao da ih savije failovao je. Jel imate isti problem heh? Ja trenutno shiftujem sve prste jedno mesto u desno pa tako stiskam crveno i plavo, ali se pogubim dok ih vratim na prvobitnu poziciju. Srecom nema puno crvenih i plavih nota da se stisne u isto vreme, to me spasava hehe.
Malo offtopica nece nikome da skodi jel tako Falcon ,)
Al' zato moze da dosadi za 15 minuta :d
Gitara i Metallica su odlicni, trenutno samo to imam od igara, sve ostalo demoe, siromah sam trenutno da kupim nesto bolje. Sviranje na gitari je nenormalno tesko, jos sam na medium 90%, i ne vidim sebe da cu ikada iskusiti expert, mozda vezbom ali tesko kada igram jako malo. Crveno i plavo dugme je nemoguce stisnuti u isto vreme, jer su mi prsti retardirani, uvek srednjim prstom stisnem i zuto :d To je iz razloga sto se jako tesko savija srednji i mali prst bez savijanja domalog, svakog koga sam pitao da ih savije failovao je. Jel imate isti problem heh? Ja trenutno shiftujem sve prste jedno mesto u desno pa tako stiskam crveno i plavo, ali se pogubim dok ih vratim na prvobitnu poziciju. Srecom nema puno crvenih i plavih nota da se stisne u isto vreme, to me spasava hehe.
Malo offtopica nece nikome da skodi jel tako Falcon ,)
Pitanje je samo dokle ima smisla ici i da li je poenta u tome da savrsheno odsvirash teshki solo besmislene pesme, ili da uzivash u muzici koju svirash :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari