Šta je novo?

PS3 noob, pomozite :)

Malo više od tebe :p

Igre na PS3 su zakon.

Jeste zakon su,za moj ukus ps3 ima bolje igre od xbox-a.Dzabe sto za xbox imam oko sezdeset igara a od tih sezdeset tek tri sto nesto vrede,a takodje se i podrazumeva da nisu portovane na pc,kao sto su geers of war 2 i halo 3.

Jizz of war :D

Ne spamujte mi temu :p

OK nećemo :)

Dajte još neke predloge za igre, umesto što nabijate postove :)

A najbolju stvar prodao - Guitar Hero Metallica :D

Gitara je za klince :p

pa kad si pre presao sve sto su ti nabrajali ljudi? :)

Nisam sve prešao ali mi se ni ne igra sve. Pogledam na YT gameplay, skinem demo ako ima i tek onda kupujem :)

Kakav je Batman AA? Dopao mi se demo :)

Poslednja izmena:
pa iznabrajali su ti gomilu igara, od kojih ime nekoliko stvarno vrhunskih.. sto se tice betmena, sto ga nisi presao na pc-u?

edit:
meni se betmen dopao, ima i par ljudi kojima se ne svidja..

Od kako samo uzeo PS3, komp palim samo kad skidam nešto sa neta :D

U pravu si, prećiću ga na PC, jeftinije je ;)

Al' zato moze da dosadi za 15 minuta :d

Gitara i Metallica su odlicni, trenutno samo to imam od igara, sve ostalo demoe, siromah sam trenutno da kupim nesto bolje. Sviranje na gitari je nenormalno tesko, jos sam na medium 90%, i ne vidim sebe da cu ikada iskusiti expert, mozda vezbom ali tesko kada igram jako malo. Crveno i plavo dugme je nemoguce stisnuti u isto vreme, jer su mi prsti retardirani, uvek srednjim prstom stisnem i zuto :d To je iz razloga sto se jako tesko savija srednji i mali prst bez savijanja domalog, svakog koga sam pitao da ih savije failovao je :D . Jel imate isti problem heh? Ja trenutno shiftujem sve prste jedno mesto u desno pa tako stiskam crveno i plavo, ali se pogubim dok ih vratim na prvobitnu poziciju. Srecom nema puno crvenih i plavih nota da se stisne u isto vreme, to me spasava hehe.

Malo offtopica nece nikome da skodi jel tako Falcon ,)

Probaj Motorstorm: Pacific Rift (sa naglaskom na Pacific Rift) i Wipeout HD ako dosad nisi.

Gitara i Metallica su odlicni, trenutno samo to imam od igara, sve ostalo demoe, siromah sam trenutno da kupim nesto bolje. Sviranje na gitari je nenormalno tesko, jos sam na medium 90%, i ne vidim sebe da cu ikada iskusiti expert, mozda vezbom ali tesko kada igram jako malo. Crveno i plavo dugme je nemoguce stisnuti u isto vreme, jer su mi prsti retardirani, uvek srednjim prstom stisnem i zuto :d To je iz razloga sto se jako tesko savija srednji i mali prst bez savijanja domalog, svakog koga sam pitao da ih savije failovao je :D . Jel imate isti problem heh? Ja trenutno shiftujem sve prste jedno mesto u desno pa tako stiskam crveno i plavo, ali se pogubim dok ih vratim na prvobitnu poziciju. Srecom nema puno crvenih i plavih nota da se stisne u isto vreme, to me spasava hehe.

Evo posle 15 dana http://www.youtube.com/watch?v=6T2ygBnRllc

Za laganih 90%+ na expert mi je trebalo jedno 3 meseca vezbe :)

Potrebno je dosta igranja da bi se savladale vece tezine. Obavezno kalibrisi lag u opcijama ako to nisi vec uradio. I mislim da je bolje da ne pomeras prste u pocetku, verovatno ces se navici posle nekog vremena.

Skoro sam okacio jedan relativno lak solo na youtube, kada dodjes do expert tezine postane mnoogo zanimljivije:

http://www.youtube.com/watch?v=ZkCrr_vT6Ng

Pitanje je samo dokle ima smisla ici i da li je poenta u tome da savrsheno odsvirash teshki solo besmislene pesme, ili da uzivash u muzici koju svirash :d

Pitanje je samo dokle ima smisla ici i da li je poenta u tome da savrsheno odsvirash teshki solo besmislene pesme, ili da uzivash u muzici koju svirash :d

Pa ti nista ne sviras stvarno na plasticnoj gitari. Ja na muzicke igre gledam kao na igre, sto i jesu, i trudim se da postavim sto bolji high-score, ne tripujem se da sviram gitaru. :)

Ali slazem se da nema smisla igrati jednu nemogucu pesmu sto puta dok se ne odradi 100%, to ne radim, ali generalno ako igras ove igre neko duze vreme, sve osim najtezih pesama je dosadno.

Nazad
Vrh Dno