Šta je novo?

PS3 noob, pomozite :)

Ali ipak, na expert nemas trunku vremena da uzivas u tome sto sviras, zaokupljen si drugim stvarima. :D

Kalibrisao sam ingame lag, to je prva stvar koju sam uradio u igri, mislim da mi je video lag 21ms a audio 0ms. Prste ne pomeram, stoje mi na prvih 4, jedino kada vatam crvenu i plavu odjednom pomerim ih za jedno mesto, bolje mi je to nego da ne stisnem nista :D

Ali ipak, na expert nemas trunku vremena da uzivas u tome sto sviras, zaokupljen si drugim stvarima. :D

Ja uzivam na expert, naravno u pesmama koje su dobre, u onim nebulozama sa milion tastera niko ne moze da uziva :) Recimo, Bark at the moon je dosta teshka pesma na expert i ja u tome uzivam jer je i pesma dobra i kombinacija tastera savrshena, jedna mi je od najomiljenijih, i nikad je nisam preshao 100%, niti mi je bitno :)

Pa ti nista ne sviras stvarno na plasticnoj gitari. Ja na muzicke igre gledam kao na igre, sto i jesu, i trudim se da postavim sto bolji high-score, ne tripujem se da sviram gitaru. :)

Ali slazem se da nema smisla igrati jednu nemogucu pesmu sto puta dok se ne odradi 100%, to ne radim, ali generalno ako igras ove igre neko duze vreme, sve osim najtezih pesama je dosadno.

Ja ne, snaga GH/RB igara u odnosu na sve ostale slichne igre je bash u tome shto to stiskanje ima nekog smisla, i od pesme do pesme se razlikuje "dozivljaj", a pravi primer je recimo Paranoid iz GHIII i WT, gde razlichita kombinacija tastera moze totalno da unishti pesmu ili od nje napravi chudo :) Ja GH igram zato shto uzivam u muzici i nachinu na koji se svira, ne da bih preshao, i gomilu pesama odsviram samo jednom jer moram da otvorim nove, jer je uglavnom gomila krsh i za sviranje, a i same pesme su krsh :)

Mada ja vecinu igara ne igram da bih preshao, naravno one linearne moram da predjem, ali mi ne pada na pamet da skupljam trofeje, predmete po coshkovima i vrhovima zgrada i slichno samo da bi mi pisalo negde 100% :), vec isto uzivam u igranju :)

Poslednja izmena:

Kalibrisao sam ingame lag, to je prva stvar koju sam uradio u igri, mislim da mi je video lag 21ms a audio 0ms. Prste ne pomeram, stoje mi na prvih 4, jedino kada vatam crvenu i plavu odjednom pomerim ih za jedno mesto, bolje mi je to nego da ne stisnem nista :D

Jok, to ti se sada sigurno tako cini, i ja kada sam pocinjao sam mislio da je i na hard nemoguce, ali kad predjes na expert sve pretodne tezine ti izgledaju jako smesno, i ne mozes da uzivas osim ako ne "sviras" sve sto cujes. :)

Ja ne, snaga GH/RB igara u odnosu na sve ostale slichne igre je bash u tome shto to stiskanje ima nekog smisla, i od pesme do pesme se razlikuje "dozivljaj", a pravi primer je recimo Paranoid iz GHIII i WT, gde razlichita kombinacija tastera moze totalno da unishti pesmu ili od nje napravi chudo :) Ja GH igram zato shto uzivam u muzici i nachinu na koji se svira, ne da bih preshao, i gomilu pesama odsviram samo jednom jer moram da otvorim nove, jer je uglavnom gomila krsh i za sviranje, a i same pesme su krsh :)

Mada ja vecinu igara ne igram da bih preshao, naravno one linearne moram da predjem, ali mi ne pada na pamet da skupljam trofeje, predmete po coshkovima i vrhovima zgrada i slichno samo da bi mi pisalo negde 100% :), vec isto uzivam u igranju :)

Slazem se naravno, sustina je u chartovima, i ako dok igram nemam osecaj da je chart zabavan, preskocim pesmu. Samo, da bih ja uzivao, pesma mora da bude barem malo izazovna, nije mi zanimljivo da se vracam nekoj pesmi ako dobijem 100% iz prvog pokusaja.

Jedan od mojih omiljenih GH chartova (a i pesma je vrh, ali to je vec stvar ukusa):

http://www.youtube.com/watch?v=lDA3PRxJ-pA

Nisam je nikad presao 100%, iako mislim da bih mogao, ali mi nije zanimljivo da je igram 20 puta za redom dok ne naucim svaki deo.

Poslednja izmena:
Mogu li se preko proxyja koristiti VidZone i BBC iPlayer?
Ako mogu, dajte neki koji radi

Par njih je probalo i mislim da nisu bili najsretniji rezultati..

Hvala :)

Jos kad bi to nekom radilo osim pilcu :d

Nazad
Vrh Dno