Šta je novo?

PlayStation - Diskusija o igrama

Pa šalu na stranu, Trine je na popustu na evrospkom PSNu, košta samo 8€ :)

Igra je cool, ali nije baš idealna za gamepad. Onaj prokleti trougao se mišem uradi za pola sekunde a na gamepadu neće svaki put da "prihvati". Izludeo sam zbog toga. Ima još par stvari gde miš bolje odrađuje kontrole...

Ma, ja sam vezan za The Lost Vikings pa nemam ništa protiv HD verzije čak iako moram preko gamepada da igram :)

el neko nabavio hustle kings ?ili ako hoce da mi nabaavi ja da mu platim ?

Sta nabaviti od sledecih igara:
- Fat Princess
- Trine
- Braid

Znaci mogu uzeti samo jednu, ali ne znam koju...cujem da je Trine kratka + ima PC verzija...
Fat Princess je moguce igrati samo online? I koliko je to sad moguce bez headset-a i neke taktike, nisam bas siguran.
Najmanje znam o Braid, ali vidim da je dobila odlicne ocene!

Skini demo-e i probaj.

Skini full verziju za PC.

Fat Princess je moguce igrati samo online?
Fat Princess ima i kampanju za jednog igraca.

Ako ne mozes da se odlucis, mozda nije lose da pogledas po nekoliko klipova od svake igre na youtubeu, pa vidi sta ti se najvise svidja.

Zamolio bih neke od clanova sa kojima sam share-ovao, da deaktiviraju taj account na PS3 da bih mogao da se oslobodi jedan slot za wlaadymeer-a! :)

Vise se ne secam sa kim sam share-ovao... :d

Hvala unapred!

Jel igrate Fat princess online? Skinuo sam demo i odlicno je :d

Jel ima barem 10 ljudi odavde koji igraju, u suprotnom da je ne pazarim bezveze.

Dobio sam Call of Duty classic, da li vredi igra nesto? Secam se da mi se na PC-u kad je izasla jako svidela, doduse tad sam bio dosta mladji, svidjalo mi se sve gde se puca... :d

Iz onoga što ja vidim, online je totalno neaktivan pa ako voliš SP FPS od pre 10 godina samo sa modernim auto-aimom i HD teksturama a trofeje dobijaš za svaki predjeni nivo, onda i sam znaš odgovor - ako je za utehu ima platinum :D

Mislim da je $14.99 tako da možeš da kupiš skoro dva komada :D

Iz onoga što ja vidim, online je totalno neaktivan pa ako voliš SP FPS od pre 10 godina samo sa modernim auto-aimom i HD teksturama a trofeje dobijaš za svaki predjeni nivo, onda i sam znaš odgovor - ako je za utehu ima platinum :D

Zbog platinuma igra od mene dobija ocenu 5/5... :) Iskreno ne zanima ne multiplayer, ali mislim da ce lepo biti prisetiti se te sjajne igre (i nije od pre deset vec od pre sedam godina :D).

Ako ti ne smeta nisanjenje i pucanje na R2/L2...

A postoji FPS gde pucanje nije na R2/L2? Čak i Wolfenstein 3D ima ovaj prokleti next-gen layout kontrola :)

Obično je R1/L1.

Sećam se da je Timeshift imao L2/R2 za pucanje.
Mislim da i Fracture ima pucanje na L2/R2 (na L1/R1 su fore za manipulacijom terena).

I BF1943 takodje, ne znam za Killzone ali on je imao 4 layouta za kontrole.

Ja sam obrisao COD Classic posle svega par minuta bas zbog toga sto kombinacija L2/R2 ne moze da se promeni... a bas sam hteo da predjem kampanju.

To sa L2, R2 je preneto sam Xbox-a, tamo su sve FPS igre na taj fazon, L2 je zoom, R2 je pucanje, zato sto Xbox ima trigere, sto je u sustini odlicno za FPS.

Postoje i triggeri za PS3, oko 10ak evra kosta pakovanje od 4 komada, ako se dobro secam.

Izašao je Matt Hazard: Blood Bath & Beyond demo i full igra na PSN - ovo je za sve one koji vole Metal Slug/Contra fazon arkada. Ako je neko zainteresovan da uzme, neka mi pošalje PM, možda imam nešto za razmenu :)

Nazad
Vrh Dno