nsAce je napisao(la):Pitanje je koliko smo se vremenski obezbedili kupujuci monitor. Kao sto su nas proizvodjaci ubedili da je bolje dati par hiljada vise za DVI umesto VGA tako ce nas ubedjivati i da je na Display Portu slika fenomenalna. A gde je tu monitor sa osvezavanjem 120Hz koji ce za godinu-dve svi pozeleti da imaju.
Ali cinjenica je da kome ne sada ne treba HDMI bolje da uzme Be model jer ce monitor koristiti sada a ne za par godina.
Salis se zar ne?
Ako polazis od toga da menjas monitore cesto onda je ok tvoja konstatacija ali ukoliko ne menjas cesto zasto mislis da tebi ili nekom drugom HDMI nece zatrebati mozda vec za koji mesec.
Kako mozes reci da ako mu ne treba sada nece mu trebati ni za par godina? Ne kapiram tu logiku nikako.
Stvarno ne vredi objasnjavati nekim ljudima. Ja postujem njegovo misljanje, njemu ne treba HDMI. Ali davanje onakvih izjava... Kupis monitor za sledecih 3 godine, sada ti ne treba HDMI, nece ti trebati ni tada. To je suludo. Necu vise ulaziti u ovu tematiku, ja sam definitivno rekao sta sam mislio i ko hoce moze doci kod mene da proba HD verziju i vidi dali primecuje duhove i odluci se oko kupovine. Sami birate, posle nema kuknjave![]()
+1
Koristim benq G2420HD nekoliko meseci i ne primecujem nikakve avetinje..:d
Mogu ti reci da ti zavidim na ocima. I ja bi zeleo da neprimecujem sitnice i da mi ne bodu oci ali posto vidim avetinje uradio sam nesto da ih se resim. HDBE model:wave:
Jedno pitanje za korisnike 2240HD, da li se ghosting moze resiti gasenjem overdrive-a ( ako ga je moguce ugasiti u meniju) ?
Kako probate monitor u Megastores, jel ga prikljuce na neki njihov komp (nemam laptop) i jel imaju vec programe za testiranje ili da ja ponesem na USBu?
Znaci najbolje da posetim Metro ovih dana :-devil-:u Metro-u(Nis) uzeo G2420HDB 15700, prezadovoljan. nema duhova(barem ih ja ne vidim), ogroman, ne moze da se proba, ja uzeo izlozeni primerak jer sam u njega buljio sa ortakom skoro 20 minuta i nema BP. preporuka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari