Šta je novo?

LCD TV LG LH2000/LH3000/LH4000/LF2510 (uključivanje DivX podrške)

Pazario sam juče 32LH2000-ZA. Prvi utisci su sasvim OK. Nego nemogu nikako da proverim koja je verzija firmvera, odnosno nikako nemogu da udjem u servisni meni. Predpostavljam da je neka od poslednjih, jer je datum proizvodnje decembar 2009.
Jel' HD može da šljaka na ovom TV-u ili ne?
 
irRemote

program proban radi,( tel je Nokia E51) u koji god LG da sam ga uperio podigo je unos sifre i na broj 1 ( prvi service menu) zatim broj dva ( drugi service menu).

Danas drug kupije 32LH3000, cim stigne iz BGa otkljucavanje.

HVALA SVIMA.
 
Poslednja izmena:
Inace program vredi kupiti, cena je oko 10 evra, ima puno daljinaca u njemu, a cena jednog pilota je
tolika.
 
Pitanje za xW0Lf i ostale koji su ispravljali opciju brzeg reagovanja menjanja kanala na daljincu je dali su zadovoljni promenom.Vredi li brckati po servis meniju?
 
Pitanje za xW0Lf i ostale koji su ispravljali opciju brzeg reagovanja menjanja kanala na daljincu je dali su zadovoljni promenom.Vredi li brckati po servis meniju?

utisak je pola-pola
brze se pojavljuju kanali (trenutno) ali zvuk i dalje nestaje na 2 sekunde i za to vreme nije moguce menjati kanal... to je hendikep jedino ako ne znate sta biste gledali, pa menjati kanale bezveze i brzo u potrazi za nechim zanimljivim... ta 2 sekunde pauza ume da iritira u toj situaciji...

probajte pa cete videti...
 
Ubacio ir Remote u E51 ali mi se pojavi daljinac i samo svetle brojke 1 i 2 ali ne znam sta dalje.Lobster kako si to odradio.Moj LG 26 lh2000 ne vidi.
 
Ubacio ir Remote u E51 ali mi se pojavi daljinac i samo svetle brojke 1 i 2 ali ne znam sta dalje.Lobster kako si to odradio.Moj LG 26 lh2000 ne vidi.

I kod mene su brojke 1 i 2 , uperim u TV i pritisnem 1 ili 2
on podigne meni da se ukuca pin i to je to

Probaj pa javi.
 
Poslednja izmena:
za petkovica..
okreni kamericu telefona ka tvu,jer ti je tu infrared i ima da radi :)
 
Pitanje za xW0Lf i ostale koji su ispravljali opciju brzeg reagovanja menjanja kanala na daljincu je dali su zadovoljni promenom.Vredi li brckati po servis meniju?
O utisku pola-pola (kao što reče xWolf): Problem pravi zadržavanje zvuka od 2 sekunde kao i usporeno reagovanje na promenu kanala. Međutim, usporenje promene kanala je zbog menija koji se pojavljuje pri promeni kanala u kome je sugestija za izbor sličnih kanala (ako se stisne broj dva, na primer, sugeriše se mogući izbor svih kanala koji počinju sa dva - 21, 22, 23 itd).

To se može ubrzati pritiskom tastera "OK" odmah posle tastera za broj kanala.

U svakom slučaju meni je prijatnije da odmah vidim promenu kanala nego mrak od 2 sekunde.


xMark!!!
 
Pitanje u vezi IrRemote: Koliko je trial period i da li postoji kod za krekovanje?

xMark!!!

to ne smes da pitas ovde... sto se mene tice, ja nemam nista protiv krekovanja i piraterije "na sitno", ali se glavesine na forumu na slazu sa time. nekad je bilo dozvoljeno, dok preko noci nisu postali svi "posteni"...

u svakom slucaju, ako neko zna, vec ce ti poslati na PM krek... :)
 
Uradio kako ste sugerisali,samo je meni na broju 1 izbacio servis meni II(pola sata mi je trebalo da ukapiram,jer sam uporno stiskao 2 a izlazio mi servis meni I),i promenio sam opciju koju je xW0Lf pomenuo.Utisak je stvarno pola pola ,odnosno nista bitno se nije promenilo.
 
Uf, da ne citam svih 30+ strana :smash: koji mi savetujete
LG LF2510 - BenchIT Best Buy Award ili LH2000/3000. Bio sam spreman da kupim ovaj LF model, ali evo sada citam da je to kao za istocno evropsko trziste ( trebalo bi da znaci i da je losijeg kvaliteta, kao i Ariel :D)
Nasao sam ih po ovim cenama:
za LF 45.500
LH3000 50.000
LH2000 39.600
U pitanju su 32" modeli
 
lh2000 je niza klasa.. ima 720p ekran (HDready)
ostala 2 (lh3000/lf2510) su fullHD tj. imaju 1080p ekran (sto je naravno bolje). potpuno su isti tehnoloski gledano, osim sto je dizajn donekle drugachiji i ta pricha o istochnom trzistu..

tako da.... sve je jasno
 
Uzecu najverovatnije LH3000 model, e sada u ovoj prodavnici gde sam nasao (belatehnika.rs) oni dovoze (sto mi odgovara, jer nisam motorizovan), pa nema nista od probe. Kako ide sa mrtvim pixelima i ostalim zavrlamama, kakva im je garancija? Dal mogu ja kad ga donesu da ga isprobam kod kuce, pa ako nesto ne valja da reklamiram?
PS
s obzirom da mi je komp malo stariji, da li mogu da ga spojim na analogni ulaz ili DVI, da testiram?
 
Poslednja izmena:
JA sam uzeo pre nekidan lf2510 i nema mrtvih piksela a slika je odlicna :) otkljucao sam preko e51 usb i sve odlicno radi
 
Probao sam još neke fajlove na TV-u da pustim sa kojima moj DVD plejer ima probleme ali tv pušta sve bez greške mp4 format radi odlično dok moj dvd neće da ga pusti, a klipovi sa aparata hp koji su MPEG format dvd pušta malo ubrzano a tv pušta sve kako treba do sad nisam imao problem ni sa jednim od isprobanih formata da nešto neće da radi, nisam još probao kako pušta slike i Mp3.
Ovaj plejer u TV-u je stvarno odličan i baš sam zadovoljan.
 
E,skinuo sam pirate sa kariba u full hd-u i nece da ga pusti :/. Ostale filmove je pustio bez problema. Dal neko zna sta bih mogao da uradim?
 
hej, ja sam uzela 42lh3000 i stiže u ponedeljak, ali me muči jer me je prodavac savetovao da nikako ništa ne otključavam jer će mi "crći ploča" posle par puta ubacivanja usb-a......????

i da, tek sam nakon kupovine videla akciju u neptunu 42lh7000 + lg blu-ray BD 370-90hiljada - mislim da je odlična ponuda i sad mi je krivo......ali dobro, uštedela koju hiljadu
i može li neka preporuka za postizanje dobrog zvuka.....bas se ne razumem.....najviše zbog filmova i igranja SP. da li da uzimam neki dvd sistem i koji.....? TNX
 
evo odluka je pala da ću uzeti SP3, pa pošto mi to podržava sve vrste diskova, treba mi još zvuk.....? help.....tnx
 
zdr.! imam jedno pitanje zašto kad gledam film preko usb na svoj LH5000 ne readi mi opcija pavza, >>, <<. imam verziju 3.40 prije je bilo sve v redu
 
hej, ja sam uzela 42lh3000 i stiže u ponedeljak, ali me muči jer me je prodavac savetovao da nikako ništa ne otključavam jer će mi "crći ploča" posle par puta ubacivanja usb-a......????

Prodavac priča gluposti :) uostalom lh7000 ima fabrički "otključan" USB.
 
i 20.000 dinara vecu cenu (odprilike, ako govorimo o 42" modelu)

:)
 
i 20.000 dinara vecu cenu (odprilike, ako govorimo o 42" modelu)

:)

Malo si promašio poentu ne pričam o televizorima već o priči prodavca da će da "crkne ploča ako hakuješ USB" zato sam naveo da lh7000 ima fabrički "otključan" - Da postoji šansa da "crkne ploča" zbog korišćenja USB-a i na lh7000 bi ga ostavili kao "service only" opcija je otključana na skupljim modelima da bi se opravdala viša cena istog . Uostalom čak i da "crkne" ploča - postoji garancija. Koje su šanse da dokažu da je neko menjao firmware nakon što "crkne" ploča na TV-u
 
Napokon sam uspeo da nadjem LG 42LF2510 u Ideji i da ga pazarim za 62k na 4 rate cekovima bez kamate!!! (vec 10ak dana svaki dan zovem sve njihove prodavnice i nigde nisu imali i danas slucajno naletim u TC Usce na jedini primerak)
Prvi utisci su WOW za sliq, a ni zvuk nije los. Moji imaju Samsung serija 4 32q i ovaj LG ima daleko bolji zvuk, ali i sliq. Full HD filmovi izgledaju savrseno, boje su odlicne, dobar kontrast, crna je crna, nije ni siva ni plavicasta, a ugao gledanja je ogroman. Moja preporuka u svakom pogledu!
Jedino sto sad trenutno poqsavam da podesim je slika sa kompa, tj povezan mi je preko VGA kabla i generalno slika je fenomenalna, problem je samo u tome sto ima vertikalna crna linija sa leve strane. Imam nVidia GeForce 8600 GT grafiq i kontam da je do nje, al jos nisam provalio kako da prosirim sliq preko celog ekrana...
ako neko ima ideju, zahvaljujem unapred na pomoci
(ja cu jos jednom da procesljam forume, pa se nadam da cu da naletim na nesto korisno...)
 
Poslednja izmena:
ah.....znači da otključavam.....ma hoću,briga me-pa ću javiti šta sam uradila :).
moj je lh3000 a spominjala sam lh7000 zbog dobre ponude.
a za zvuk? nikakav savet??? :-(
 
Nazad
Vrh Dno