Nije valjda..Download mi je sada skocio na 1.29mb/s
Nije valjda..
Auu, cemu se mi radujemo.. nije 1,02 nego 1,29..
nas 5% od ukupnog broja sto skidamo ko blesavi sve i svasta nece mnogo da ih zabrine
ping mi se popravio x10 nego sto je bioneshto se deshavaaaa
Koje promocije?
A jel neko probao da promeni paket dok mu jos traje promocija od prva tri besplatna meseca, recimo da poveca ili smanji paket.
Ako jeste koliko dugo mu je trebalo.
Da li je obavezno prikljuciti telefon i modem preko splitera ili moze odvojeno na 2 prikljucka. Sta je problem ako je modem ukljucen direktno? U dnevnoj sobi imam jedan prikljucak na kome je telefon a u mojoj sobi u kojoj je komp imam jos jedan prikljucak za fon gde je ADSL nakacen.
Predostavimo da je u tvojoj sobi sve povezano kako treba, prvo spliter a od njega modem i telefunken.
Pokusaj da razgovaras sa telefunkenom koji je povezan u dnevnoj sobi dok si online i videces kako ce da ti krci veza i da puca ADSL konekcija (cak i kada ti telefon zazvoni).
U mom stanu imam 2 prikljucka za telefon. Ovaj drugi ne smem da koristim da ne bih imao problema sa ADSL konekcijom jer bi u suprotnom morao da postavim spliter pre ta dva prikljucka u zidu uz pomoc pijuka.![]()
Nije mi povezano preko splitera, telefon na jedan prikljucak a ADSL na drugi. Znaci ipak mora spliter da ne bi doslo do pucanja veze, to ce biti malo teze izvesti jer dosta daleko od kompa mi je prkljucak za telefon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari