MICIKA SLATKICA
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.05.2007
- Poena
- 319
@ Mack 10
radi k'o zmaj, hvala puno :-*
radi k'o zmaj, hvala puno :-*
Evo ovako kupujem XBOX 360 pa mi treba pomoc.
1.Zivim u Beogradu i zanima me kako se krecu cene konzola.
2.Zanima me da li bih mogao da stavi cip na konzolu i da li je to nece pokvariti?
3.Zanima me gde bih mogao da nadjem cipovanu konzolu?
4.Ako ja kupim original GTA 4 mogu li igrati LIVE sa nekim clanom bez ikakvog placanja i pretplacivanja na LIVE,ili mogu igrati LIVE sa piratima?
5.Ako imam jednu oreginalnu igru koju igram na LIVE i neke druge pirate koje ne mogu LIVE da li to moze tako da radi.Da li ce Microsft pokusati da mi s**** konzolu zbog cipa?
Probaj Show Man. Potrazi ga na listi clanova foruma.
BTW, i ja sam kupio kod njega konzolu.
Naravno da se sve masine kvare.Ali xbox-ovi se neshto nenormalno brzo kvare.Bar mislim tako.
Vredno pažnje je da sada na Xbox-u radi mkv, naravno kroz Windows 7 MC rade i xvid, divx .... još samo titlovi i milina![]()
za titlove pokusaj sa ovim http://damienbt.free.fr/Information.htm
ja jos nisam stigao da se zezam...
Da nisi ti onaj, što je pola godine imao problema sa otvaranjem drive-a?Probaj Show Man. Potrazi ga na listi clanova foruma.
BTW, i ja sam kupio kod njega konzolu.
Evo ja sam pre par meseci kupio GTA IV original za PC i igrao sve lepo u MultiPlayeru-u i posle nekog vremena taj Games for Windows LIVE team iskluchio vecinu zemalja,tj te zemlje vishe nisu podrzane od strane GFWL team-a i evo i dan danas ne mogu da se konektujem na LIVE,tako da ne znam,iako je prvi mesec besplatan,ne znam da li bi radio,tj da li bi hteo da se konektuje na Xbox LIVE.4. Ne mozes da igras online free, tj moze samo mesec dana, to ti daju free.
Kome ja ovde pisem ? Pogledaj 15tak postova unazad. Xbox se ne cipuje, vec se flashuje firmware DVD-a.
Smes li da se kladis u to ?
Koliko ja znam to flashovanje mozhe da s**** ceo sistem.
Vredno pažnje je da sada na Xbox-u radi mkv, naravno kroz Windows 7 MC rade i xvid, divx .... još samo titlovi i milina![]()
Је л' ово неки нови Update омогућио, или... (од почетка последњег таласа избацивања са Live-а нисам повезивао конзолу на нет)?
Ја сам баш скоро купио нови ТВ, а није повезан са рачунаром, тако да могу само преко Windows Media Centre-а на Xbox-у да пуштам, али он ради баш очајно, стално нешто блокира.
ima neka fora preko Windows Media Centra, uz instaliran Divx 7 web video... nasao sam na jednom forumu da omogucava strimovanje MKV bez transkodovanja... probacu sada za vikend, pa cu da javim kako je proslo...
Је л' ово неки нови Update омогућио, или... (од почетка последњег таласа избацивања са Live-а нисам повезивао конзолу на нет)?
Ја сам баш скоро купио нови ТВ, а није повезан са рачунаром, тако да могу само преко Windows Media Centre-а на Xbox-у да пуштам, али он ради баш очајно, стално нешто блокира.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari