Šta je novo?

XBOX 360 - opšta diskusija i blic pitanja

Evo ovako kupujem XBOX 360 pa mi treba pomoc.
1.Zivim u Beogradu i zanima me kako se krecu cene konzola.
2.Zanima me da li bih mogao da stavi cip na konzolu i da li je to nece pokvariti?
3.Zanima me gde bih mogao da nadjem cipovanu konzolu?
4.Ako ja kupim original GTA 4 mogu li igrati LIVE sa nekim clanom bez ikakvog placanja i pretplacivanja na LIVE,ili mogu igrati LIVE sa piratima?
5.Ako imam jednu oreginalnu igru koju igram na LIVE i neke druge pirate koje ne mogu LIVE da li to moze tako da radi.Da li ce Microsft pokusati da mi s**** konzolu zbog cipa?

1. Obrati se korisniku Showman
2. Nema tu cipovanih konzola, samo flashovani DVD player
3. Showman
4. Ne mozes da igras online free, tj moze samo mesec dana, to ti daju free. Ako igras pirate rizikujes da budes banovan sa LIVE-a. Tj dovoljno da imas flashovan firmware DVD-a. Ako oces orginale kupi ne flashovanu konzolu (Games radnja)
5. Nema tu nikakvog cipa, nije Xbox PS2. ;)

fala puno a za ovo ko nema u vuglu sam crko :D
edit1:idem search za Showman nista mi ne izbaci

Poslednja izmena:
Probaj Show Man. Potrazi ga na listi clanova foruma.

BTW, i ja sam kupio kod njega konzolu.

Ama covece pola foruma (50 ljudi min) je kupilo ko njega. Nece ti se sad svako posebno javljati da je kupio od njega. Dobices konzolu za najbolju cenu u Srbiji i sta oces vise ? :)

nece bre nista srecan sam sto sam ga naso :D javio mi se na PM i sve cemo dogovoriti :) a tebi hvala sto si mi reko za njega ,)

Ja sam Xbox 360 Premium potpuno nov i ispravan (neukraden, ne zezajte) nasao za 220 evra :D

Vredno pažnje je da sada na Xbox-u radi mkv, naravno kroz Windows 7 MC rade i xvid, divx .... još samo titlovi i milina :D

Naravno da se sve masine kvare.Ali xbox-ovi se neshto nenormalno brzo kvare.Bar mislim tako.

Poslednja izmena:
4. Ne mozes da igras online free, tj moze samo mesec dana, to ti daju free.
Evo ja sam pre par meseci kupio GTA IV original za PC i igrao sve lepo u MultiPlayeru-u i posle nekog vremena taj Games for Windows LIVE team iskluchio vecinu zemalja,tj te zemlje vishe nisu podrzane od strane GFWL team-a i evo i dan danas ne mogu da se konektujem na LIVE,tako da ne znam,iako je prvi mesec besplatan,ne znam da li bi radio,tj da li bi hteo da se konektuje na Xbox LIVE.

Poslednja izmena:
E koliko kosta da se cipuje xbox 360 i gde to ima u novom sadu da se uradi jel iko zna?

Kome ja ovde pisem ? Pogledaj 15tak postova unazad. Xbox se ne cipuje, vec se flashuje firmware DVD-a.

Vredno pažnje je da sada na Xbox-u radi mkv, naravno kroz Windows 7 MC rade i xvid, divx .... još samo titlovi i milina :D

Је л' ово неки нови Update омогућио, или... (од почетка последњег таласа избацивања са Live-а нисам повезивао конзолу на нет)?

Ја сам баш скоро купио нови ТВ, а није повезан са рачунаром, тако да могу само преко Windows Media Centre-а на Xbox-у да пуштам, али он ради баш очајно, стално нешто блокира.

Је л' ово неки нови Update омогућио, или... (од почетка последњег таласа избацивања са Live-а нисам повезивао конзолу на нет)?

Ја сам баш скоро купио нови ТВ, а није повезан са рачунаром, тако да могу само преко Windows Media Centre-а на Xbox-у да пуштам, али он ради баш очајно, стално нешто блокира.

Ne, moras da transkodujes u format koji Xbox podrzava.

ima neka fora preko Windows Media Centra, uz instaliran Divx 7 web video... nasao sam na jednom forumu da omogucava strimovanje MKV bez transkodovanja... probacu sada za vikend, pa cu da javim kako je proslo...

Jenjava li to ovaj banwave ili mi se čini? Ne znam 'oću li čekati još malo da se konektujem na live posle dužeg vremena.

P.S. shin-bojan svaka čas' za potpis i avatar. :)

ima neka fora preko Windows Media Centra, uz instaliran Divx 7 web video... nasao sam na jednom forumu da omogucava strimovanje MKV bez transkodovanja... probacu sada za vikend, pa cu da javim kako je proslo...

Mislim da je tu rec o streamovanju preko Xboxa, dok se sama reprodukcija i dalje vrsi preko PC-a.

Ako mi veruješ ne znam, uzeo sam malo da probam pošto je WMC nešto drugačiji u Win 7, i instalirao Shark007 components ( kodeke ) pustio MC na Xbox-u i sve radi, ali sve mkv, xvid, divx, avi, wma nisam našao nijedan video format na računaru da ne radi na xbox-u, nijednom mi nije zablokirao radi fenomenalno i kažem samo titlovi fale. Sinoć sam potrošio bar 3 sata tražeći rešenje po internetu i moram reći da izgleda još uvek nema rešenja. Na računaru kroz MC titlovi rade normalno ( DirectVobSub ) ali na Xbox-u jednostavno ne rade.

@Ragnarok, Izno

Ne radi Trascoding (bar po mom mišljenju) - radi streaming sa računara. Transcoding je suviše naporan za računar, kod mene računar radi sasvim normalno dok na Xbox-u stream-uje film

EDIT: Moguće da ima veze sa novim update-om pošto ja jesam updateo-vao konzolu

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno