Evo mene...Evo ovako...Poslusam savet jednog lika koji je radio sledece:
1.Save profila u CCC,prepravka tog xml file-a i podesavanje napona na 1.0, 300/600 klokove sa driverim-a 9.11 resilo problem(tj nisam imao pucanje drivera celih 3 sata gledanja serija sto ranije nije bio slucaj)
2.Sav happy reko aj da probam 9.12 driver-e i probam...Ostavim bez profila znaci njegove klokove 175/300 i naravno zapucavanje bez mogucnosti recovery...
Ponovo probam trik sa profilom ali ovog puta ne povecam napon samo klokove i opet se zapuca(samo redje tj jedno dva-tri puta)
Nisam probao sa 9.12 da povecam napon posto sam izludeo bio i ceo dan sam igrao Red Faction Guerrila 🙂 I naravno nije se zapucao bukvalno 16 sati 😉
Sledeci vikend idemo dalje...Sumnjam i da ce 10.1 drajveri koje dolaze u januaru resiti problem jer se izgleda ATI ne oglasava po ovom pitanju sto je stvarno zalosno u najmanju ruku jer nisam jedini koji ima problem.
Nisam hteo da vracam karticu jer ocigledno ne bi resili problem do februara(praznici,popis) a i uvek postoji mogucnost da prilikom njihovog testiranja ne bude problema...
U dobro si nasao to. Ajde postavi link toga lika, da procitam detaljnije. Sada mi prolazi kroz glavu da se podigne napon na 4870 pa da se izvuce 4890 ako je to moguce. Ako ne, bar nova zanimacija za naredni period.
U dobro si nasao to. Ajde postavi link toga lika, da procitam detaljnije. Sada mi prolazi kroz glavu da se podigne napon na 4870 pa da se izvuce 4890 ako je to moguce. Ako ne, bar nova zanimacija za naredni period.
Sad sam se isprepadao, narucio sam 5750, treba danas da mi stigne 🙁 🙁
Ja se kajem sto nisam uzeo 5850 cisto zbog toga sto izgleda kod njega nema ovih problema...Pare nisu bile problem ali eto jednostavno nije mi potrebna bila tolika snaga..
Znači, ipak je samo do drivera?
Pozdrav,
Imam isti problem na XFX 5750, zelene i crvene tackice u 2d modu.
Da li se u medjuvremenu pojavila neka zakrpa za ovaj problem ili mogu da reklamiram karticu?
:wave:
Pojavljuju se nekakve tackice po ekranu pa mozes i to da proveris dal' se i tebi javlja. (nasumicno se javljaju nekakve crvene i zelene tackice u linijama povremeno na ekranu kao da se stranica ne izvrsava kako treba) Posto svi prijavljuju da su im temp. kartica u nivou normalnog, verovatno je razlog nedovrsenost drajvera.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari