Vlajo
Slavan
- Učlanjen(a)
- 21.06.2008
- Poena
- 365
Izgleda da je normalno da WinWIn zaposljava drske prodavce.
:whip:
Izgleda da je normalno da WinWIn zaposljava drske prodavce.
Pretpostavljam da si im trazio od 1TB,jer od 1Gb je bilo aktuelno pre petnaestak godina:d
Ja to kontam sa druge strane, koliko ih placaju, odlicno rade posao
Plata im je sigurno katastrofa tako da otpada prica o deci bivsih deonicara i tako..
Koliko para, toliko i muzike..
Nazhalost postoji izgleda samo jedna tuzhna istina...vlasnicima WinWin lanca prodavnica je trenutno bitno da imaju te prodavnice i idu sa niskom cenom rachunara i komponenata,da zaposleni budu prisutni na poslu i na kraju da se ceo lanac prodavnica sledece godine proda nekom velikom igrachu iz inostranstva.Oni koji su malo bolje upoznati sa celom situacijom znaju o chemu pricham ....jer isto to radi i Pakom sa svojim prodavnicama....i kao shto sam mnogo puta do sada rekao zhivi bili pa videli...
Nazhalost postoji izgleda samo jedna tuzhna istina...vlasnicima WinWin lanca prodavnica je trenutno bitno da imaju te prodavnice i idu sa niskom cenom rachunara i komponenata,da zaposleni budu prisutni na poslu i na kraju da se ceo lanac prodavnica sledece godine proda nekom velikom igrachu iz inostranstva.Oni koji su malo bolje upoznati sa celom situacijom znaju o chemu pricham ....jer isto to radi i Pakom sa svojim prodavnicama....i kao shto sam mnogo puta do sada rekao zhivi bili pa videli...
Nemoj da lupas, ko Boga te molim![]()
EDIT: Pretece me Mancha...
zzz
Sta je nekulturno kod glagola lupati? Lupio si svetski, zato sam ti to i napisao...
Izvini, uz duzno postovanje, radim daleko odgovorniji posao od njihovog prckanja oko pc *******cija za isto tako malu platu,ali mi ne pada na pamet da se opustam jer bi bilo opasno poprilicno ...Ja to kontam sa druge strane, koliko ih placaju, odlicno rade posao
Plata im je sigurno katastrofa tako da otpada prica o deci bivsih deonicara i tako..
Koliko para, toliko i muzike..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari