Ocito je potrebno "realno sagledavanje cinjenica" a to je da su cene mobilnih usluga preskupe. Google je odavno ponudio izbor univerzalnog broja telefona. Verujem da ce ova sprava imati nekih dodira sa tim projektom. Google bi izbacivanjem svog telefona sa ugradjenim servisima za telefoniranje mogao da poremeti stanje na trzistu mobilnih operatera.
Ako se sagleda bandwidth potreban za telefoniranje i najgora cena interneta preko mobilnog ispada da je telefoniranje preko interneta bar 6-10x jeftinije od klasicnog telefonskog razgovora preko mobilnog telefona. Za cenu jednog SMS-a moguce je poslati 1MB podataka, a to je preko 6500 SMS poruka.
po pričama jeste WVGA rezSvidja mi se sto kamera ima svoj dedicated mikrofon
![]()
Also, ekran je navodno 3.7" AMOLED. Oce li biti WVGA rezolucije? ~400*800 ???
Ocito je potrebno "realno sagledavanje cinjenica" a to je da su cene mobilnih usluga preskupe. Google je odavno ponudio izbor univerzalnog broja telefona. Verujem da ce ova sprava imati nekih dodira sa tim projektom. Google bi izbacivanjem svog telefona sa ugradjenim servisima za telefoniranje mogao da poremeti stanje na trzistu mobilnih operatera.
Ako se sagleda bandwidth potreban za telefoniranje i najgora cena interneta preko mobilnog ispada da je telefoniranje preko interneta bar 6-10x jeftinije od klasicnog telefonskog razgovora preko mobilnog telefona. Za cenu jednog SMS-a moguce je poslati 1MB podataka, a to je preko 6500 SMS poruka.
Ima trackball (jeeee).
Google telefon, a istih spec kao i HTC Bravo koji će da se pojavi u martu/aprilu, totalno bezveze
već vidim dovijanje kako kupiti u USA i gomilu nexus one na oglasima na mobilnomsvetu![]()
ja mislimda sa ovim ima veze onaj kaunter na google kad na prazno polje kliknesh "im feeling lucky"
Najgora stvar na HTC Hero-u, aj sto ne radi sto treba, nego sto radi sto ne treba.
Kome li je palo na pamet da ne popuni search polje, a klikne na pretragu :d
Meni se čini da broji do nove godine. Fali mu mnogo sekundi do 5. januara.
199$ zvuči super, ali mi deluje vrlo nerealono u slobodnoj prodaji
Eventualno varijanta da platiš 299$, a da dobiješ 100USD kreditia za kupovnu na marketu...ili kredit za onaj njihov VoIP...i slično...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari