markosvaba
Slavan
- Učlanjen(a)
- 10.07.2008
- Poena
- 320
Koji 5.1 sistem uzeti ali da imam izlaz za cinc ili zicu. Posto risiver ima samo cinc i zicu, nema 3.5mm ulaz. Imam kenwood risiver. Do 150€ zvucnike
A jel postoji neki wufer koji ima izlaz na cinc? Koji bi prikacio na risiver a da ostavim stare zvucnike
a sta ce ti izlaz sa woofer-a?
O kom risiveru je rec?
a sta ce ti izlaz sa woofer-a?
Verovatno je mislio ulaz...
Posto na tom risiveru imas Pre-Out za subwoofer, moguce je da nakacis bilo koji PC woofer koji ima slicne ulaze (tipa woofer iz Genius kompleta i slicni), ali posto je u pitanju ozbiljnija stvar od PC zvucnika (imas vec i Diamonde), najbolje bi bila varijanta nekog aktivnog woofera, poput pomenute Yamahe. Kasnije mozes jedno po jedno da dopunjujes (surr, centar). Kupovati PC 5.1 za ovako nesto je cisto bacanje para.
Evo pogledaj ovde http://www.4audio.rs/yamaha/subwooferi.php
Posto na tom risiveru imas Pre-Out za subwoofer, moguce je da nakacis bilo koji PC woofer koji ima slicne ulaze (tipa woofer iz Genius kompleta i slicni), ali posto je u pitanju ozbiljnija stvar od PC zvucnika (imas vec i Diamonde), najbolje bi bila varijanta nekog aktivnog woofera, poput pomenute Yamahe. Kasnije mozes jedno po jedno da dopunjujes (surr, centar). Kupovati PC 5.1 za ovako nesto je cisto bacanje para.
Treba ti aktivan sw, mozes i taj da prikacis pozadi imas pre-out za sw pa ga tamo prikljuci.
Kako da povezem sw sa vs4121
ja to ne bih budzio, nije to predvidjeno da se kaci na takav izvor zvuka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari