Koja je cena? i jel moze da se proba na licu mesta?neko pomenu nestasicu gore.. bio sam danas u prolazu i svratio do megastore-a i rekli su mi da im je stiglo oko 100 komada tako da ga ima.
@Nenad22
Da li si kupio Benq G2420HD ili G2420HDB, sem ovih "light benchmark forum duhova" i sl. specificnih primera da li se duhovi stalno vide i u svakodnevnim aktivnosti, office, surfing, filmovi, igre (narocito brze, tipa FPS ili auto trke gde ima jakih kontrasta tipa taman asfalt i svetlo nebo i sl ?
@Nenad22
Da li si kupio Benq G2420HD ili G2420HDB, sem ovih "light benchmark forum duhova" i sl. specificnih primera da li se duhovi stalno vide i u svakodnevnim aktivnosti, office, surfing, filmovi, igre (narocito brze, tipa FPS ili auto trke gde ima jakih kontrasta tipa taman asfalt i svetlo nebo i sl ?
BE verzija ovog monitora uopste nema duhove.
Evo kupio sam i ja monitor...prvi utisak je odlican,i kao sto se reklo vec mnogo puta na temi "Monitor je ogroman" 😀
@Kratos: Kupio sam ga juce,evo slike
![]()
DaJesi li ga uzeo u megastore elektroniki u Novom Sadu?
Po kojoj ceni?Jesi li ga uzeo u megastore elektroniki u Novom Sadu?
Ja sam malo smanjio plavu posto je za moj ukus malo prenaglasena, to zavisi od vida i ukusa ,to je je za svakog razlicito. 35% osvetljenje, 45 kontrast
Slova mi nisu ostrija na dvi kablu, mada mnogi kazu da njima jesu
Pritisni ponovo istu kombinaciju ... Koji ti je firmware? Jesi uzeo hd ili hdbe?Juche sam uzeo ovaj monitor i za sada sam ga spojio preko VGA kabla i duhova ima na ovom forumu kad se brzo scroll-uje ali neznam kome to moze da smeta kad ionako tako brzo kad scroll-ujesh nemozesh ujedno i da chitash.
Odledao sam nekoliko serija i tu nisam primetio da ima duhova a bilo je dosta brzih scena u seriji. E sad slova nisu toliko oshtra koliko su bila na starom LG W2241S ali to je verovatno do VGA kabla. Videcu kad uzmem DVI kabal kako ce se monitor ponashati.
E sad imam problem sa servisnim menim ( onim shto se ulazi sa pritiskom na power on + menu ). Hteo sam da vidim koji imam firmware i uspeo sam ali sad kad pritisnem MENU ( bez power on ) uvek mi se pojavi ovaj servisni meni a ne monitorov normalni za podeshavanje.
I ako neko moze da napishe koja podeshavanja kontrasta i boja je stavio poshto ove default bash i nisu neshto...
:wave:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari