taj isti mis u firmi EXe(nesto) koja se nalazi na oficijalnoj web adresi www.Razor.com kao ovlasceni distributer tih proizvoda kod nas
Neretko roba moze da se nabavi u Evropi po boljim cenama nego da je kupujes kod proizvodjaca, narocito ako si mali kupac iz male zemlje kao sto je to slucaj sa exe centrom i srbijom
Mislis razer?
Koliko ja vidim oni su ovlasceni reseller, a ne ovlasceni distributer.
Mislis razer?
Koliko ja vidim oni su ovlasceni reseller, a ne ovlasceni distributer.
Iskren da budem - ne mogu da verujem da je iko iz Pakoma dao takvu direktivu
Mnogo ljudi tamo jako dobro znam i to vodece strukture firme, vlasnike, direktore, gm-ove, imam tamo medju njima i kucnih prijatelja - ne mogu da tvrdim da to sto si naveo nije istina, ali poznajuci navedene ljude, prosto ne mogu ni da poverujem da jeste. Osim ako nisu dovedeni neki spasioci sa strane, neki novi sefovi, sa tako revolucionarnim idejama. Sve u svemu, Pakom je za mene nekoliko godina bio simbol sprskog IT progresa i prosto ne zelim da verujem da je istina![]()
neke si tlacio i na PM :dMoram da pohvalim Bench H i momke radiše u toj firmi. Tlačio sam ih fonom al i dobio zadnji primerak accelra twin turbo. :banana:
Ali slati *ventilator* u servis... i to DVA puta... :zgran:Rekoše mi da će poslati fan u Čačak u servis i da će me pozvati kad bude gotovo...
Ali slati *ventilator* u servis... i to DVA puta... :zgran:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari