Šta je novo?

Nova igra Rockstara - Red Dead Redemption

Upravo. Prvi deo sam prešao u dahu i igra je bila sjajna

Pa i nije bas bio sjajan.
U poslednjoj epizodi IW-a, lik koji je imao prilike da vidi igru je pricao o utiscima i manje-vise sve sto je rekao mi se svidelo(sem mozda cover sistema koji je isti kao u GTA4).

Mogu reci da mi se ova igra sve vise i vise svidja posle gledanja ovoga. Igra izgleda odlicno.

Dobro nisam saznao ko je od njih varao zenu, koliko duguju za kredit za kola i ciji se sin potukao u skoli... patetika. Bas sam velike nade polagao u ovu igru, a ako su na njoj radili neki otpadi sa Midnight club-a onda je sumnjivo na sta ce to sve ispasti.

Nadam se da ce nekako ipak uspjeti da igru zavrshe kako treba i da je plasiraju na trzhishte....
Bila bi velika shteta da ovaj naslov propadne u minut do dvanaest.

Ko god da je radio, svaki video do sada je izgledao odlicno. Valjda nece da odustanu...

Evo odgledaj i ja trejler, i zaista izgleda obecavajuce...
Koncept igre mi se vise svidja nego GTA!
E sad je problem sto mnogo dobrih igara izlaze u kratkom periodu, tako da ce se neke nabavljati kada im padne cena...sto i nije tako lose! :)

Inace volim vestern pucacine i prilicno sam zadovoljan sa Call of Juarez, ali ovo stvarno vrhunski izgleda i koliko sam cuo u trejleru iznad, nije linearna kao vecina istog zanra sto je po meni jos 1 + :)

Nemacki GamePro je uradio Preview za Red Dead Redemption...Krajnji utisak je GENIJALAN, a oni takvu ocenu za Preview retko kada daju!

Ne sumnjam da ce ovo biti veliki hit! :D
Zaista neverovatno sta sve izlazi u u prvih 6 meseci...GoW III, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Bioshock 2, FF XIII...

Pricali su u novom IW-u o igri i sve sto sam do sada cuo mi se svidelo :).

Uh, ovu igru (1. deo) sam igrao bas davno na Xbox kecu. Nije bila losa.

rdr_canalgreene1.jpg

rdr_canalgreene2.jpg

Kad ce ovakve reklame kod nas, jel ima nekih informacija? :D

Kad za PS3 bude 250 igara :)

Steta sto je pomjeren izlazak igre...

Bilo bi im bolje da je to urađeno da bi bio popravljen kvalitet igre, a ne iz nekih glupih marketinških razloga. Kakvog danas shovelwarea ima, ja se sve nadam da ovo neće biti takvo :)

Au i od mene... :)

Nazad
Vrh Dno