jel se zna kad ce izaci ova igrica????
The game world Rockstar is constructing is supposed to be massive, in a way that could be one of the largest worlds the company has yet created. Achieving this kind of scale was of critical importance for the type of game the company wanted Redemption to be. "The sense of scale, and the sense of riding across these big areas and exploring these weird corners of the map, that is part of the experience, just as much as having the shootouts and part of the story and adventure. The act of seeing these beautiful views and discovering them for yourself and feeling like it's enormous and I can go over there and see what's up that hill and see for miles in the distance, that is part of the beauty and fun of the game."
Brate.... ovo je do ja*a!![]()
Jel nece ove godine, ima dosta igara koje uzimam pa bi bilo lepo da ovo izadje 2010-e..
Jel nece ove godine, ima dosta igara koje uzimam pa bi bilo lepo da ovo izadje 2010-e..
Sta da vam kazem, ENGY!![]()
Nego covece sto ti ne igras MGS4 on je sad jeftin?![]()
Ma, zao mi bez igranja predhodnih delova, a njih da odigram sve, tesko, ne vidim kako bi to izveo i da li bi imao volje. Da mi ga neko pokloni ili tako nesto, verovatno bi onda dobio nalet da barem na Youtube-u pogledam sve glavne stavke iz predhodnih delova i da pohvatam neke stvari, ovako mi bas zao.. ali sigurno cu ga overiti kad tad.
Pa nije fora kada ne zna ko je ko, 90% medjusekvenci (koje su u igri najbitnije) ne bi razumeo, to je kao kada bi neko sada poceo da gleda LostRazlog ti ne valja pusti ti prethodne delove odigraj ovaj bice ti кул.
Razlog ti ne valja pusti ti prethodne delove odigraj ovaj bice ti кул.
I mislio sam da je to nemoguce, ali su odradili bolji lip-syncing od Naughty Dog-a..
http://www.gametrailers.com/video/my-name-red-dead/59560
Kakav trejler, upravo mi se popela za jos jedno mesto u najiscekivanijim igrama za sledecu godinuI mislio sam da je to nemoguce, ali su odradili bolji lip-syncing od Naughty Dog-a..
http://www.gametrailers.com/video/my-name-red-dead/59560
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari