Šta je novo?

Nova igra Rockstara - Red Dead Redemption

bio sam ubedjen da se /\ovakav "pravopis" ovde ne trpi

MU
ST

HAVEEEEEE!!!!Rockstar Games + GTA 4 engine + Daleki Zapad = EPIC

Red Dead Redemption: A Man and His Horse
The first part of an epic talk with Rockstar co-founder Dan Houser.

red-dead-redemption-20090508044345691-000.jpg

The game world Rockstar is constructing is supposed to be massive, in a way that could be one of the largest worlds the company has yet created. Achieving this kind of scale was of critical importance for the type of game the company wanted Redemption to be. "The sense of scale, and the sense of riding across these big areas and exploring these weird corners of the map, that is part of the experience, just as much as having the shootouts and part of the story and adventure. The act of seeing these beautiful views and discovering them for yourself and feeling like it's enormous and I can go over there and see what's up that hill and see for miles in the distance, that is part of the beauty and fun of the game."

[YOUTUBE]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/vUGssr41620&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/vUGssr41620&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/YOUTUBE]

Brate.... ovo je do ja*a! :)

Jel nece ove godine, ima dosta igara koje uzimam pa bi bilo lepo da ovo izadje 2010-e..

Mozda ga "plasi" navala dobrih igara na jesen, pa da ne dodje do overloada. :D

Ma idi bre, taman sam spremio novcanik za Uncharted 2, Heavy Rain, Mafiu, PES, kad ono odjednom se pojavise infamous i ovaj Redemption koje bi bas posedovao. Znaci volim ovaj divlji zapad fazon i ovaj trejler me bas napalio.

... jos kad budes video opsirni gameplay video MAG-a, pa ukapiras zasto ga mi hypujemo, onda ce tek doci do overloada. :d

***, cekaj Platinum ovog Red Dead Redemptiona, to cu i ja verovatno da uradim, posto gotivim igre sa Divljeg Zapada, a Gun me je odusevio (iako je to dosta davno bilo).
Ili cu ga pribaviti old fashioned razmenom. ;)

Blago Sashi Mikulicu :d

Sta da vam kazem, ENGY! :D

Nego covece sto ti ne igras MGS4 on je sad jeftin?:)

Ma, zao mi bez igranja predhodnih delova, a njih da odigram sve, tesko, ne vidim kako bi to izveo i da li bi imao volje. Da mi ga neko pokloni ili tako nesto, verovatno bi onda dobio nalet da barem na Youtube-u pogledam sve glavne stavke iz predhodnih delova i da pohvatam neke stvari, ovako mi bas zao.. ali sigurno cu ga overiti kad tad.

Nego ovi Rockstar San Diego, oni nisu u sklopu Rockstar North-a? Kakvi su ovi, zanima me da li im je ovo kao neobavezni projekat izmedju rada na novom GTA, ili sta.. Znaci neverovatno mi obecava igra, i odise kvalitetom, samo kad cujes voice acting u ovom trejleru mozes da provalis da ce verovatno biti bruka. "come out come out wherever you aaa' " :)

Ma, zao mi bez igranja predhodnih delova, a njih da odigram sve, tesko, ne vidim kako bi to izveo i da li bi imao volje. Da mi ga neko pokloni ili tako nesto, verovatno bi onda dobio nalet da barem na Youtube-u pogledam sve glavne stavke iz predhodnih delova i da pohvatam neke stvari, ovako mi bas zao.. ali sigurno cu ga overiti kad tad.

Razlog ti ne valja pusti ti prethodne delove odigraj ovaj bice ti кул.

Poslednja izmena:
Razlog ti ne valja pusti ti prethodne delove odigraj ovaj bice ti кул.
Pa nije fora kada ne zna ko je ko, 90% medjusekvenci (koje su u igri najbitnije) ne bi razumeo, to je kao kada bi neko sada poceo da gleda Lost :D
Inace, RDR mi deluje kao zanimljiv naslov posebno zbog toga sto koristi euphoriu, medjutim, ipak cu sacekati dok ne saznam nesto vise o igri...

I mislio sam da je to nemoguce, ali su odradili bolji lip-syncing od Naughty Dog-a..

http://www.gametrailers.com/video/my-name-red-dead/59560

Video trejler pre par dana, tipican Rockstar, da nisam nikad cuo za igru, posle odgledanog trejlera znao bih da je oni prave...
Bolji lip-sync my ass, popravili se jesu sto se toga tice ali je ovo i dalje daleko od U2 (verovatno zbog toga sto koristi GTAIV engine)...
Bice ovo jos jedna zanimljiva igra sa euphoria fizikom :)

Ma gde, ovo je dosta bolje, i jezik se pomera kako treba, a bas izgleda identicno onom sto izgovaraju, obrati paznju u pocetku kada su krupniji kadrovi na licima..

U, meni je ovo vrh, totalno moj fazon...

Bas me briga za lip-sync, atmosfera je tu, a i sve ostalo. Jedva cekam i kupujem sigurno. Nisam igrao Call of Juarez: bound in blood, jel ima sanse da pomogne do tada? :)

svaki put pomislim da ovo konzole nema šanse da teraju... tj. xbox, pošto sam video da ps3 može i posle Uncharteda 2 će me bilo šta teško iznenaditi...

Kakav trejler, upravo mi se popela za jos jedno mesto u najiscekivanijim igrama za sledecu godinu :) I mislio sam da je to nemoguce, ali su odradili bolji lip-syncing od Naughty Dog-a..

http://www.gametrailers.com/video/my-name-red-dead/59560

GTA IV engine je vec imao odlican lip syncing u scenama, ovo je u tom nivou, jako dobro ali po meni ne i bolje od UC2. Prvo sto izgovara glavni junak je odlicno, ali ostatak nije na istom nivou, pogledaj serifa oko 1:08, nije bas najbolje a i montrirano je tako da cujemo celu recenicu ali samo deo gde vidimo lika kako konkretno izgovara.

BTW jel ovo Enio Morikone muzika u trejleru?

Uzivao sam igrajuci Gun a ovo deluje mnogo bolje odradjeno sa produkcijske strane. Jedva cekam :)

@Dodatak: Ne bih rekao.

Kod je igrao prvi Red Dead Revolver, jasno mu je da ovo nikako ne moze da bude loshe.

Jos malo pa skoro izgleda ko film,al sto kaze maxa i mene cudi kako to opste konzole mogu da teraju?Pa sta ce biti za par godina?

Nazad
Vrh Dno