Šta je novo?

Test Drive Unlimited

Neki spekulišu da je Afrika u pitanju, ali još je rano reći.

Jel neko zna mozda kako da resim problem poshto kad ubacim mod audi A8L W12 kad udjem u audijev shop zabode igrica

problem resen ubacen je i magicmap i on igricu onemogucuje da gleda velicinu fajlova

Ja se izvinjavam na bump-u teme, al me zanima jedna stvar.

Gde naci originalan test drive unlimited u srbiji?

Stvarno, ljudi, ima li negde originala TDU kod nas?

Mislim da ima U "game-s" u ali treba ih nazvati pa proveriti mozda je rasprodato al siguran sam da je bilo

Ako imaš CC koju prihvataju na webu što ne probaš sa digital download na Metaboliju?
https://buy.metaboli.com/vnt/choixpaiement.html?partenaire=15&id_titre=243&affilie=AtariUK
ipak je najbrže i sigurnije.
Evo meni još 17 Septembra poslali iz Sendit-a Shift i još nije stigao :mad:
Šta sam drugo mogao, skinem fino narodnjak, pičim i nadam se da će mi kad stigne original, prihvatiti save game....

Zanimljivo, pa jel' ti nije sad malo cudno sto si dao pare, a vec imas igru?

Nije čudno. Original kupujem samo kad imam nameru da igram online a znam da taj naslov nema 'user friendly' servere. Priznajem, biće čudno ako se desi da disk nikad ne stigne....:trust:
Do sad mi je uvek stizalo za 5-10 dana max, a sad već prošlo više od 20...:wall:

Nije čudno. Original kupujem samo kad imam nameru da igram online a znam da taj naslov nema 'user friendly' servere. Priznajem, biće čudno ako se desi da disk nikad ne stigne....:trust:
Do sad mi je uvek stizalo za 5-10 dana max, a sad već prošlo više od 20...:wall:

neki carinik pika online :d

Ma ja sam još optimista...svakako stoji i ovo:
Sendit.com je napisao(la):
If your order has failed to arrive after this (30 days) we will investigate further and arrange a replacement.
Ali ipak mislim da ću od sad da idem na download verzije kad god je moguće.

Ja se nekako snadjoh. Kupio mi drug original u Madjarskoj, treba da mi ga posalje u ponedeljak. Bar sam na pola puta... :banana: Ono sto me sad interesuje je sledece: na sajtu prodavnice lepo pise (kao i na slici omota) da je ukljucen i Megapack u tu cenu. Medjutim, na omotu koji je drug dobio ne pise nista za Megapack. Da li je moguce da su me zeznuli? A ako nisu kako da drug proveri da li ga ima? U kojoj formi treba da dobijem taj Megapack (samo je jedan disk u paketu)?

Hvala svima na trudu i odgovorima!

Pa to je i meni palo na pamet, ali uopste nisam siguran... Voleo bih da mi neko da pouzdan odgovor. I da to proverim (odnosno taj moj drug) pre nego sto mi posalje disk, ko ce posle da se zeza da ga vraca ako nije u redu...

Poslednja izmena:
A zar to ne moze da se vidi na samom disku? Mozda neki folder tipa TDU_Megapack???

i ja mislim da se megapack skida sa neta.

dali mi neko moze reci kako sacuvati igru , stalno mi prikaze na kraju trke saving.........please wait a kad ponovo pokrenem igru ni profil nije sacuvan a kamoli igra,molim onoga ko zna da pomogne mlatim se s tim problemom jedno dve god. isao sam dotle da ne gasim igru i comp po 3 dana :crash::crash::crash:

dali mi neko moze reci kako sacuvati igru , stalno mi prikaze na kraju trke saving.........please wait a kad ponovo pokrenem igru ni profil nije sacuvan a kamoli igra,molim onoga ko zna da pomogne mlatim se s tim problemom jedno dve god. isao sam dotle da ne gasim igru i comp po 3 dana :crash::crash::crash:
Da li ti je možda defaultni My Documents folder na nekom neoubičajenom mestu ili drajvu (D:, E: i sl.). Probaj da vratiš My Documents na C: particiju i vidi jel pomaže....

Tako je. Proveri da ti je My Documents po defaultu. Ja sam to menjao i nikako nisam mogao da snimim igru. Kad sam ga vratio na default sve je radilo k'o metak! ;)

Da li ti je možda defaultni My Documents folder na nekom neoubičajenom mestu ili drajvu (D:, E: i sl.). Probaj da vratiš My Documents na C: particiju i vidi jel pomaže....

sta , my documents treba da je na C drajvu , jel ? sta ce mi se desiti s folderima koji su tu ako ga prebacim na C posto kad otvori My documents u startu prikaze mi isti sadrzaj kao i D particija a properties izbacuje location D:/?

Poslednja izmena:
Vrh Dno