Šta je novo?

Test Drive Unlimited

Desni klik na My Documents i klikni na Restore Default i to je to. Ne secam se da li je nepohodna reinstalacija TDU nakon toga, proveri pa ces videti...

Da li ti je možda defaultni My Documents folder na nekom neoubičajenom mestu ili drajvu (D:, E: i sl.). Probaj da vratiš My Documents na C: particiju i vidi jel pomaže....

svaka cast , odradio po predlogu sad je sve u redu , hvala puno
:happy::happy::happy:

Desni klik na My Documents i klikni na Restore Default i to je to. Ne secam se da li je nepohodna reinstalacija TDU nakon toga, proveri pa ces videti...

hvala i tebi , nije se desilo nista sto bi poremetilo postojece stanje:happy::happy::happy:

Poslednja izmena od urednika:
Steta sto je Atari odustao od planova koje je imao za nastavke ove igre.

Definitivno jedna od najboljih igara ovakvog tipa(ako izuzmemo neke probleme koje ni pec nije bas najbolje resio - bar nekima)

Poslednja izmena:
Pa zbog toga i pitam jer sam pratio TDU forume i našao sam na par izjava "glavešina" iz 2008. kako će nastavka biti, ali kada... Neko je pronašao i neke polu renderovane test fotke novog TDU, ali sve je to, tu i tamo, nezvanično.

Htedoh reci od prvobitnih planova.

Drugi deo je trebao da izadje 2008. godine.

Sa druge strane, ne bi ni valjalo da su zbrzali nastavak samo zarade radi, kao EA što radi sa NFS-om. Za 4-5 godina se može napraviti ZVER od igre i da se isplati svaki dan čekanja. Ja predviđam da će izaći u drugoj polovini ove godine, ako ne onda bar početkom 2011. Naravno, na 2-3 dvd-a :D
...nadam se samo da neće bankrotirati dotle...:trust:

Bilo bi lepo da se pojavi ove godine, ali cisto sumnjam da ce se to desiti

Tako to ide

Pa bilo je nekih komentara iz Atarija krajem godine da se radi na igri, tj da se nije odustalo, ali s obzirom da nema nikakvih ss-ova iz igre ili nekih modela, to znaci da je sigurno necemo videti u neko skorije vreme

modovana kola drze ovu igru u zivotu pre 7 dana je izasao i Suziki GSX R najdetaljniji mod do sada

Lepo izgleda.Evo i slicica.

Prilozi

• 4b5644f1eaf0d.jpg
    4b5644f1eaf0d.jpg
    492.9 KB · Pregleda: 95
  • 4b56472c388f6.jpg
    4b56472c388f6.jpg
    441.8 KB · Pregleda: 85
  • 20100114165928.jpg
    20100114165928.jpg
    59.8 KB · Pregleda: 84
mislim da u srbiji nema . . .
inace izgleda da su na GSX pojacali kocnicu mnogo bolje koci od avguste i malo bolje ide ona je isla 360 a ovaj 365 e sad nema nigde da se nadje program sa kojim se menja jacina motora

E bedaka:( Po prvi put se odlucim da kupim original i ispostavi se da to nece biti tako lako.:wall:
Moze link neke prodavnice u Francuskoj odakle bih mozda mogao da nabavim igru?
Imam druga koji vec par godina zivi u Parizu,izgleda da cu morati da ga iscimam da mi posalje igru(pod uslovom da je negde nadje:S:)

ako zivi tamo onda moze odakle god hoce da je naruci i sticicemu netreba da ti shalje igru ne samo S/N i to je to

Bilo bi ekstra da neko napravi i hayabusu...Nadam se da ce najavljeni nastavak igre da se poboljsa sto se tice motora.

Ima li uopste nekih informacija o nastavku,hoce li ga biti uopste?
Ili smo osudjeni na modove:S:?

Što se tiče igre mogu da kažem da 100% nema ništa od kupovine u Srbiji jer je nema ni u jednoj prodavnici niti kod distributera. Najbliža prilika za nabavku je Nemački eBay, gde igra košta, oko, 2-3 evra.

Ima li uopste nekih informacija o nastavku,hoce li ga biti uopste?
Ili smo osudjeni na modove:S:?

a kao neki lik je najavljivao tamo da ce biti nastavak uradjeni off road tereni bice jos motora ali sve je to staro tako da ne ocekuj nista bice kad bude a mozda i pre . . .

Test Drive Unlimited 2 sigurno izlazi, najavljen je za ovu godinu još 2008.

Mislim da ce te izaci malo vise, ali ni to nije neki problem, vec je najveci problem sto Nemci obicno samo salju u Nemacku ili ponekad i u EU (tu mislim na te polovne/jeftinije stvari, koje se prodaju za par evra).

Manite se te priče da ne stiže u Srbiju, stiže i to bez problema. Startna cena na aukciji bude oko evro ili dva, kako će završiti to niko ne zna. Par igara je prodato za početne sume. Poštarina do nas je 15 evra.
Wroomster, da li vidiš cenu? :)
Price : 29.99 €

Inače, da on kupi pa ti pošalje serial, neće da može uvek. Jer ti ne znaš koju verziju igre si skinuo. Čini mi se da postoje tri ili četiri distribucije i samo taj serial radi uz taj disk (čak ne i distribuciju). Pisali su o tome po forumima.

Vrh Dno