Mislim da ne, i da je jedina solucija da kupiš key putem neta. Mada opet, treba proveriti u Extremu.
Ako imaš CC koju prihvataju na webu što ne probaš sa digital download na Metaboliju?
https://buy.metaboli.com/vnt/choixpaiement.html?partenaire=15&id_titre=243&affilie=AtariUK
ipak je najbrže i sigurnije.
Evo meni još 17 Septembra poslali iz Sendit-a Shift i još nije stigao
Šta sam drugo mogao, skinem fino narodnjak, pičim i nadam se da će mi kad stigne original, prihvatiti save game....
Nije čudno. Original kupujem samo kad imam nameru da igram online a znam da taj naslov nema 'user friendly' servere. Priznajem, biće čudno ako se desi da disk nikad ne stigne....:trust:
Do sad mi je uvek stizalo za 5-10 dana max, a sad već prošlo više od 20...:wall:
neki carinik pika online :d
Ali ipak mislim da ću od sad da idem na download verzije kad god je moguće.Sendit.com je napisao(la):If your order has failed to arrive after this (30 days) we will investigate further and arrange a replacement.
Da li ti je možda defaultni My Documents folder na nekom neoubičajenom mestu ili drajvu (D:, E: i sl.). Probaj da vratiš My Documents na C: particiju i vidi jel pomaže....dali mi neko moze reci kako sacuvati igru , stalno mi prikaze na kraju trke saving.........please wait a kad ponovo pokrenem igru ni profil nije sacuvan a kamoli igra,molim onoga ko zna da pomogne mlatim se s tim problemom jedno dve god. isao sam dotle da ne gasim igru i comp po 3 dana :crash::crash::crash:
Da li ti je možda defaultni My Documents folder na nekom neoubičajenom mestu ili drajvu (D:, E: i sl.). Probaj da vratiš My Documents na C: particiju i vidi jel pomaže....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari