GloryHunter
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 26.08.2009
- Poena
- 169
@ Suicide_samurai
Evo i ja da se javim kao stari 3dfx fan
Imam u kuci dve V2 SLI masine, jednu V3 PCI i jednu V5500. (Da, 4 komada
). Pazi ovako, imam SLI sa dve uparene karte i jedan SLI sa rasparenim kartama. Uspeo sam da ga poteram na Win98, Win2000 i WinXP. Znaci i kod tebe bi to moralo da radi pod XP ako si ti pisao o tome negde gore. Jedino je stvar drajvera koje trebas da stavis. Znam da sam se bas pomucio oko toga za rasparene karte, mada i uparene su mi pravile problem jer sam ih zabo u novu masinu sa AMD X2 7850BE procesorom
Generalno ako ti XP pravi problem, postoji XP fix patch za FastVoodoo drajvere, mada to sluzi uglavnom za novije masine. Nego, tebi pisem iz jos jednog razloga - pogledao sam ti sliku masine i mislim da ti je SLI kabl predugacak i da moze da ti pravi probleme. Ja sam pravio do sada 3-4 komada raznih duzina i najbolje su mi se pokazali oni ne duzi od 7cm. Sa duzima sam imao problema kada radi SLI, boje budu isprane i dosta vise se vidi efekat naizmenicnog iscrtavanja linija na ekranu...a par puta nije htelo da radi uopste iako je pinout bio ispostovan i kontakti u redu.
Ajde uskoro cu ako me ne bude mrzelo da provalim kako da okacim slike ovde da vam pokazem ove moje retro masine ako vas zanima
PS. Momci svaka cast za thread, mnogo mi se dopada
Evo i ja da se javim kao stari 3dfx fan
Ajde uskoro cu ako me ne bude mrzelo da provalim kako da okacim slike ovde da vam pokazem ove moje retro masine ako vas zanima
PS. Momci svaka cast za thread, mnogo mi se dopada