Šta je novo?

AION

ej ljudi..sinoc nakon instaliranja novog patcha sam pokusao da se ulogujem u igru (ukucavanje user name/password i passworda) mi je izbacio obavestenje "Could not connect to authorization server" i igra je izašla na desktop..
..je l ste imali problema sa ovim?..
..pomislio sam da je možda u toku odražavanje servera pa reko probaću kasnije, ali opet se ista stvar desila..

Mene zeza pri pravljenju accounta.. Kaze da moram da navedem paying metod??? A imam valjda 30days free uz kupovinu igre????

Moras da imas aktivnu platnu karticu ili game time code pri kreiranju akaunta.
Sa kartice ce ti skinuti 1e da provere validnost i onda ti ga vratiti, i prva naplata sledi kroz mesec dana. Game time kod ti se dodaje na tih mesec dana, njega ne mozes refundirati.

Znas li mozda gde u Bg-u ima 15 dana ili 30 dana game card za pazariti?

Uf, ja sam iz VS i vec vise od tri godine koristim Virtual Visu Raifajzen banke koju toplo preporucujem. Nije vredno cimanje sa GTC, a i vise se isplati kada platis 3 ili 6 meseci pretplate.

Meni je Virtuon istekla pre par meseci >.>. U pon cu je obnoviti. Thx na info ;)

Napokon krenuh sa igrom na EU serveru :). Mene je ono bunilo jer za NA nije trazio nikakav payment method pri registraciji...

Stanje igre posle poslednje zakrpe:

- CTD se više ne dešava pri masovnom zergovanju :) (bar tako kažu, ja nisam stigao da proverim)
- XP u questovima je minimalno povećan
- nema više gold spama u chatu, što je odlično

- Grind je i dalje jeziv posle 35og nivoa. Posle ubijanja jednog istog monstruma po 5468. put polako gubim želju za daljim grindom.

...a onda sam instalirao Dragon Age i skoro zaboravio na AION :)

Stanje igre posle poslednje zakrpe:

- CTD se više ne dešava pri masovnom zergovanju :) (bar tako kažu, ja nisam stigao da proverim)
- XP u questovima je minimalno povećan
- nema više gold spama u chatu, što je odlično

- Grind je i dalje jeziv posle 35og nivoa. Posle ubijanja jednog istog monstruma po 5468. put polako gubim želju za daljim grindom.

...a onda sam instalirao Dragon Age i skoro zaboravio na AION :)

- nema vise crashova na fortress bitkama
- nisi video :) ustvari exp je ostao isti na normalnim questovima ali sad je na repetable questovima 5 puta veci ;) sto znaci kasnije ako krenes da skupljas one platinum novcice za opremu .... dobijaces i dobar exp (ili bilo koj repetable quest)
- ma spamuju budale i dalje .... ali mnogo mnogo manje ... fazon sad je isto kao u WoWu
- pazi .... lvl 43 sam i nisam mnogo grindao .... tj imao sam tipa par sesija od po 1h sa onim amuletom. Ali priznajem da ..... ima grinda ako nemas grupe za kojesta.
- ponovo preporucujem da konstantno radite instance ..... i to dosadi posle nekog vremena ali je mnoooooogo zanimljivije od rokanja istih mobova, a mozes i da zabodes neki lepi item :)

Poslednja izmena:
Stiže AION 3.0 :)

[YOUTUBE]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/5PAM0wr7cZ8&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/5PAM0wr7cZ8&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/YOUTUBE]

Ovo izgleda prebrutalno za mmo. Ako su borbe stvarno tako brze, dinamicne i dobro osmisljene mislim da sam nasao zanimaciju posle DA.
Aion 3 je novi engine za igru?

Nisam siguran da je u pitanju novi engine, pre mislim da je u pitanju još više modifikovan stari. Prerenderovali su sve mape i dodali novo osvetljenje pa zato izgleda ovoliko bolje + blooooooom + hdr. Cryengine ima fantastične mogućnosti.

Dodali su plivanje, napade na gradove, nove instance, sigurno su dodali bar još 5 nivoa sa novim osobinama, magijama i predmetima. Ne izgleda loše.

Poslednja izmena:
A ja vec pola meseca ne stizem da upalim AION :(

vidim da mi ne gine kupovina nove kartice lol

hm ako ovo bude za godinu dana bice extra, jer jelte ipak hocu malo da igram trenutnu verziju.

sta ce ti nova kartica...to je i dalje cry engine :D
inace,izgleda stvarno impresivno....

pa ****ga .... i sad mi treba nova kartica u mass PvP situacijama, u trenucima izgleda kao onaj 3dmark test sa gooooomilom trolova koji se rokaju batinama

..a ***..pa kada će ovo da bude :D!??!..

Neke su priče da će biti oko katoličkog božića, al nisam siguran koje godine. :)

Inače, banovano je 16000 naloga koji su koristili botove. :D Izgleda da se ipak brinu. Samo bi bilo lepo još XP od questova da povećaju pa da može da se nastavi normalno da se igra.

Ko kod je hteo da počne sa AIONom, sad mu je dobra prilika.

Poslednja izmena:
Mene zanima kakva je sad situacija sa instancama. Da li broj runova jos uvek ogranicen (ko sto rece Qzma) ili su ukinuli to? Pitam posto su instance uvek bile i bice najbolje PvE iskustvo (pogotovo ako su dobro napravljene).

Mene zanima kakva je sad situacija sa instancama. Da li broj runova jos uvek ogranicen (ko sto rece Qzma) ili su ukinuli to? Pitam posto su instance uvek bile i bice najbolje PvE iskustvo (pogotovo ako su dobro napravljene).

Šta su runovi? Muške rune? :) Posle nek mi neko kaže da je čovek pismen kad koristi srbglish u novinama. Nemojte da se konjovi ;) pa da koristite njegove gluposti u izražavanju.

Instance ko instance, u svakoj igri su iste. XP od monstruma nije veliki i jedino zbog čega vredi ići u instance su bolja oružja, oklopi i ostale retke drangulije. Neke su vremenski ograničene, neke nisu. Meni se nešto i ne sviđaju jer mi je PVP uvek bio zanimljiviji.

Poslednja izmena:
Runovi od engleske reci run sto u MMO zargonu znaci prolazak (kroz instancu). Izvinjavam se zbog silovanja engleskog jezika, losa navika. Sledeci put cu napisati instance runs :)

Sledeci put cu napisati instance runs :)

We better talk in english then ;)

Ne želim da smaram sa ovim, ali je stvarno glupo ovako silovati i jedan i drugi jezik. Imamo dovoljno normalnih reči za većinu engleskih pojmova, ali pored toliko engleskog sadržaja sa kojim se susrećemo nije čudo da počinjemo da razmišljamo tom jeziku i da pored korišćenja engleskih reči počnemo čak i rečenice da konstruišemo na njihov način. Većina ljudi se tu prepusti. Kada sam shvatio pre par godina da u razgovoru koristim mnogo engleskih reči, stao sam, razmislio da li postoje adekvatne srpske reči, shvatio da postoje i počeo da se teram da ih koristim što više.

Poslednja izmena:
eto ja lepo rekoh da je Kuzmanovic nalupetao gluposti .... iako nisam ni procitao njegov clanak o Aionu.

Ko ti je rekao za ogranicen broj ciscenja instanci ?
Neke instance imaju lockout timer ..... tipa Steel Rake ima 5h lockout.

Ali sad pazi ..... bitan detalj .... pre ovog "carebare" patcha SR run sa tipa ljudima lvl 42ish ako se svaki boss cisti je trajao ... pa tipa ... 6-9 sati :)

Ja sam 2 puta bio tamo pre patcha i odlazili smo do zadnjeg bossa (ali jelte bio je pretezak za nas lvl i sastav grupe)

Posle patcha sam otisao sa grupom iz legije ... i otkrili smo da je tipa 40% mobova sklonjeno i ocistili smo celu instancu za par sati .... tipa ... 3 (ne secam se mozda lupetam mozda je bilo 4 ali je bilo mnooooooogo krace nego pre).

E sad .... ogranicen broj poseta instancama moze samo biti sa nekim instancama tipa NTC (Noctua Traning Camp) u koj ne mozes da udjes posle lvl 28, tj tu instancu mozes da radis od 25-28 i exp unutra je .... odlican.

Zakljucak .... ne postoje realno lockout timeri koji su .... zabrinjavajuci.

Ja sam naisao na problem trenutno sto se tice questova jer su sve grupni questovi ... a nikako da nadjem vreme (ili da se probudim) u neke popodnevne casove i potrazim grupu za to.

Poslednja izmena:
@R0B0T0, vidi, moze da se koristi run-ovi ali kao sleng, i u tekstu se ili pise italik fontom ili se stavlja pod navodnike. Sto se tice koriscenja srpskog jezika, u pravu si, uvek treba traziti reci na nasem jeziku a ne koje su prisvojene iz drugih jezika ;).

Neke su priče da će biti oko katoličkog božića, al nisam siguran koje godine. :)

Inače, banovano je 16000 naloga koji su koristili botove. :D Izgleda da se ipak brinu. Samo bi bilo lepo još XP od questova da povećaju pa da može da se nastavi normalno da se igra.

Ko kod je hteo da počne sa AIONom, sad mu je dobra prilika.

Ako do nove godine ne bude ni najava za betu bilo ToR, bilo za GW2, dobri su izgledi da odem na AION, tim pre što radi u Wine-u. Ne privlače me korejske igre, ali dosadno bre!

Ti i dalje prati situaciju sa botovima i varanjem, pa nas obaveštavaj.

Banhammer je počeo da radi punom parom :D

Knite je napisao(la):
Hey guys-

As was pointed out in this thread from Ayase's twitter, NCsoft has been freely swinging the banhammer like a drunken Thor on a rage fit. With 11,000 accounts banned today and 16,000 obliterated on Monday, a clear message is being given to the cheaters and RMT companies who have been plaguing the game in it's early months of release. A very different message is being delivered to us fans and players- "we hear you."

This week has been one giant gold star for NCsoft. Besides an unfortunate extended maintenance which cost our European friends a night of gameplay (which NC West has compensated them for), we have seen amazing things from NC West in the last 5 days.

The implementation of the 1.5.1 patch which included fortress defense medals, added xp for several mid to high level quests, and a fix for the Crysystem.dll error that had tormented much of the player base.

27,000 bot accounts banned over two sweeps.

And last but certainly not least, the fan-favorite "Visions of the Future" trailer showing many, many things that the community has been asking for since (and before) Western Launch.

Is anything else in store for us in this week of surprises? We can only wait and see. GStar 2009 begins in Korea today and us fans are hoping for any details we can find on the VotF trailer. So keep your eyes open! During a week like this, you never know what's coming next!

Poslednja izmena:
pročitao juče na aionsource..svaka im čast..nešto se dešava :)
..prošao sinoć NTC...loš drop ali je xp i više nego odličan!.. :D

Imam neke Pre Order Key-eve za betu, jel to vise ne znaci nista?

Nazad
Vrh Dno