Šta je novo?

FIFA '10

Jos malo bagova:

Jeste primetili da u manager modu tabela kad udjete u utakmicu nema blage veze sa stvarnim stanjem, i da komentator na kraju neresene utakmice kaze "They lost 4 consecutive game"

Haha, meni izvali "4 wins in a row" iako sam pre toga igrao nereseno..

Meni je isto malo suntavo ono sa "board assetment", npr igram ECC sesto kolo u grupi (plasirao se vec dalje), bacim tekmu na simulaciju, (naravno izgubim:d) i skala mi opadne za ne daj Boze, a izgubio nebitnu tekmu...:smash:

:D

14267_181015258167_566868167_2895438_5647118_n.jpg

Odlicna fora :D.

Dajte neki link sa yuotuba kad Anri daje gol. Nisam gledao tekmu, citao sam po novinama.
Extra je ovo slika, opasno sprdanje sa EA-om i Anrijem. :)

Toliko teško ukucati Henry hand u tvoj potpis? :)

[YOUTUBE]4KIqwTNm8ZA[/YOUTUBE]

Nema ovo veze sa EA već sa nazivom FIFA World Cup 2010, igrica koja izlazi u martu naredne godine.

Poslednja izmena:
Pre par minuta mi se desio zanimljiv bug:
igram revans kupa sa Seviljom protiv A.Madrida, idem sa Fabianom u napad, proigram Kanutea sekund pre nego sto ce me Pablo polomiti i dam gol. Posle gola igra prikaze replay i Pablo dobije zuti karton. U drugom poluvremenu dam gol sa Fabianom, igra opet prikaze replay iz prvog poluvremena i Pablo ni kriv ni duzan dobije drugi zuti karton :).

Poslednja izmena:
Pre par minuta mi se desio zanimljiv bug:
igram revans kupa sa Seviljom protiv A.Madrida, idem sa Fabianom u napad, proigram Kanutea sekund pre nego sto ce me Pablo polomiti i dam gol. Posle gola igra prikaze replay i Pablo dobije zuti karton. U drugom poluvremenu dam gol sa Fabianom, igra opet prikaze replay iz prvog poluvremena i Pablo ni kriv ni duzan dobije drugi zuti karton :).

twirl.gif
Kako su to uspeli da urade :)

Poslednja izmena:
Jel neko uspeo da uploaduje onaj suntavi game face na virtual pro. Ja sve zavrsio, i kad probam da skinem izbaci mi "there is no game face to download"...

U ovom fudbalu (ako ides sa strane) jednostavno ne mozes dati gol sutirajuci golmanu u suprotan ugao!Kako god da sutnes golman ce da je izbije.
Ja sam evo veceras pokusavao, da dokazem sebi da to nije tako, ali *** nazalost tako je.Jbmti fudbal.

Kako su sebi mogli da dopuste tako nesto?

Lose sutiras, ja sam se bas nadavao lepih golova spoljnjakom u suprotan ugao. Sta mislite, da li je ljudima koji navijaju za Chelsea svejedno sto svaki put kada startuju igru moraju da gledaju kako Runi daje gol Cehu :)?

Ne moguce da lose sutiram. Sinoc od 30 suteva u suprotan ugao, morao je jedan uci. Kad idem ka golu sa strane mislim na ugao izmedju korne i ugla kaznenog (malo manje od 45stepeni), e sa te strane kad sutiram u suprotan ugao, ne moguce je dati gol. Inace iz daljine se opusteno mogu da davati golovi.

Zavisi sa kim šutiraš. I zavisi koja je jača noga igraču i da li šutira sa njom. To što ti pričaš mi zvuči kao da si išao sa desne strane sa dešnjakom koji je sve vreme šutirao spoljnom :)

Evo crtez dole(1), a ista situacija je i sa drugom stranom.Nije desnjak sutirao spoljnom nego punom ;)

Prilozi

• Fifa 10.jpg
    Fifa 10.jpg
    27.3 KB · Pregleda: 39
Poslednja izmena:
Ne znam, nagledao sam se takvih golova u ligi do sad. Ima ih manje nego u FIFI09 ali na kraju krajeva šutiraš unutrašnjom i logično je da će lopta ili bežati od gola ili ići previše blizu golmanu. Probaj zato napuniti malo više pa da ideš na snagu umesto na preciznost. Ako šutiraš plasiranu, treba znatno više da napuniš u odnosu na normalan šut.

Kad smo već kod toga, šteta što nijedna igra neće da ubaci opciju za izbor noge za šutiranje pa makar ih postavili na L3 i R3. Nebrojeno puta mi se dogodilo da igrač koji ima dobru ocenu za weak foot šutne sa njom u situaciji koja je nameštena za suprotnu nogu i naravno, promaši.

Poslednja izmena:
Kakav sam samo gol makazicama juce postigao sa Fabianom, probam da snimim, kad ono samo upload opcija postoji :(.
Zasto ovo Vladimire :) ?

Ne znam, nagledao sam se takvih golova u ligi do sad. Ima ih manje nego u FIFI09 ali na kraju krajeva šutiraš unutrašnjom i logično je da će lopta ili bežati od gola ili ići previše blizu golmanu. Probaj zato napuniti malo više pa da ideš na snagu umesto na preciznost. Ako šutiraš plasiranu, treba znatno više da napuniš u odnosu na normalan šut.

Kad smo već kod toga, šteta što nijedna igra neće da ubaci opciju za izbor noge za šutiranje pa makar ih postavili na L3 i R3. Nebrojeno puta mi se dogodilo da igrač koji ima dobru ocenu za weak foot šutne sa njom u situaciji koja je nameštena za suprotnu nogu i naravno, promaši.

Poslusacu te, pa cu se osloniti na jacinu, a ne na preciznost ;)
Veceras cu da isprobavam, pa javljam.

Pa u čemu je problem ako postoji upload? Uploaduj pa skini kasnije :)

Inače zašto to, ne znam, ja imam veze samo sa database, dakle - rosteri, ocene, formacije, izgled igrača (na osnovu opcija koje posedujemo) i slično, nisam ja Rutter Jr. :D

Poslednja izmena:
ah, da, totalno zaboravio na to :)

pa šta da ti kažem - upali foto aparat, mobilni ili nešto slično ili predji na mračnu stranu :d

Inače, retko glupa fora što se online potezi nikako ne mogu snimiti osim putem eksternih pomagala. Kao da im nije u interesu da se vide i bugovi i dobri potezi...

Jel neko uspeo da uploaduje onaj suntavi game face na virtual pro. Ja sve zavrsio, i kad probam da skinem izbaci mi "there is no game face to download"...

Pa moraš da ga kreiraš prvo na sajtu pa tek kada ga kreiraš možeš ga downloadovati :)

Poslednja izmena:
da ne moze slucajno da se iskljuci ono u manager modu da mi prikazuje transfere koji su bili, posle svake utakmice dok je otvoren transfer market????.. Strasno me nervira sto moram da cekam

da ne moze slucajno da se iskljuci ono u manager modu da mi prikazuje transfere koji su bili, posle svake utakmice dok je otvoren transfer market????.. Strasno me nervira sto moram da cekam

Au *** 7-8 sec ti tesko da sacekas...

Uopste su meniji jako spori.
Pokusaj da izadjes iz manager mode-a tokom utakmice i odigras friendly ili loadujes poziciju, trebace ti minuti.

Poslednja izmena:
Nije kicba, razumem ga skroz, baš su bez potrebe zakomplikovali te menije, to je nešto gde bi pod hitno morali da počnu da kopiraju PES :)

wladymeer-e aj objasni mi sut ovde kako funkcionise. Kad god hocu da sutnem punom izkosa u suprotan ugao nikako da pogodim npr. stativu ili tako nesto_Ovo je 09-ci bilo mnogo lakse. Ovde uvek skoro vuce ka sredini i onda golman odbrani. Gledano na sliku koju sam okacio, ako idem iz tog ugla i hocu punom da sutnem u dalju stativu, drzim levi analog u pravcu <- . Nikako u pravcu \ kao sto bih kod pesa drzao. I primetio sam da ne valja ovde do kraja stiskati RT\R2(driven shoot), jer lopta leti preko gola uglavnom.

Poslednja izmena:
Probaj sa finesse shot i napuni oko pola - upravo sam Buffonu dao 4 komada sa ivice 16 na tu foru. Lik počeo da gubi pa mi ostavio prostora za kontre na kilo pa sam mogao da biram šta da radim i rekoh ajd da isprobavam šuteve u dalji ugao - sve više mi se svidja šut van 16 - ako ostaviš prostora nije svejedno :d

Poslednja izmena:
Ok, tako znam da moze da se gadja ugao, ali ne moze sa drivenom jer lopta vuce ka golmanu ka sredini.

Pa da, driven ide na snagu a ne na preciznost,

Nazad
Vrh Dno