Šta je novo?

FIFA '10

Hahaha Holy Mother of God, kako sam samo ispao pa ovo je strasno :sceptic: glava mi je ispala siroka ko ekvator, nisam stavio sliku iz profila, probacu to malo da doradim.

Ovaj Virtual Pro me sve više oduševljava kako je kreiran. Koliko god da su uprskali sa manager modom, toliko su se "izvadili" sa ovim. Ne sećam se da me je neki mod ovako zaintrigirao, pogotovu što online možete 10na10 bez ijednog trzaja :)

Samo cu reci,ova igra je GOTY !:D
Odigrah 7 partija online i nije mi dosta.Da me ne bole oci od fife igrao bi je i jos pa vi vidite o kakvoj se igri radi.:D

Poslednja izmena:
Stomak me zaboleo od smeha :d

Стварно, само због FIFA-е вреди купити Live Gold. Ко није пробао, не зна колико је добро, и колико је светлосних година далеко од PES-а (а и било које друге спортске игре).

10на10 мод је просто савршенство.

Стварно, само због FIFA-е вреди купити Live Gold. Ко није пробао, не зна колико је добро, и колико је светлосних година далеко од PES-а (а и било које друге спортске игре).

10на10 мод је просто савршенство.

Mislis ISPRED PES-a :)

Zasto ne mogu da igram friendly mec sa jednim momkom sa friend liste, kad god mi posalje invite, ja prihvatim i nista se ne desava? Isto se dogadja kad i ja njemu poslajem invite. A kada kreira BaP mec sve radi ok, ali je tako bas bzvz za igru.

To je problem sa portovima, nisu otvoreni ili tebi ili njemu.

Ovi portovi treba da budu otvoreni:

TCP: 80, 443, 9980-9989, 14500-14559, 42100
UDP: 9570, 3659, 6000

U knjižici kaže i ovo:

If you are having difficulty connecting to other players online and your Internet connection is on your router by forwarding all data on ports UDP 3659 and UDP 6000 to the IP address of your Playstation3 system. Alternatively you can put your router into a DMZ - please consult your router help files for details on how to do this.

Poslednja izmena:
Pa Boze ova Fifa je stvarno nevjrovatna, bitnije je izgledada imas srece nego znanja. Igram fenomenalnu utakmicu protiv odlicnog protivnika i u jednom trenutku se odusevljavam svojom igrom u svakom elementu. Taj mec glatko dobijam 3-1, ali u revansu djavo dosao pod svoje. I dalje igram prakticno perfektno, ali svaka lopta se odbija protivniku, bukvalno. Vodim i lik ispucava loptu sa golmanom pravo spicu na nogu (j@#$% runi), moja dva stopera su se sudarila u skoku i leze ko pokoseni. E sad, slicnih glupih golova primam tuce, ako je to skill a ne sreca, onda stvarno nek sve ide u materinu.
Pih, pocecu da igram PES :p

Pa Boze ova Fifa je stvarno nevjrovatna, bitnije je izgledada imas srece nego znanja. Igram fenomenalnu utakmicu protiv odlicnog protivnika i u jednom trenutku se odusevljavam svojom igrom u svakom elementu. Taj mec glatko dobijam 3-1, ali u revansu djavo dosao pod svoje. I dalje igram prakticno perfektno, ali svaka lopta se odbija protivniku, bukvalno. Vodim i lik ispucava loptu sa golmanom pravo spicu na nogu (j@#$% runi), moja dva stopera su se sudarila u skoku i leze ko pokoseni. E sad, slicnih glupih golova primam tuce, ako je to skill a ne sreca, onda stvarno nek sve ide u materinu.
Pih, pocecu da igram PES :p

Dobra je poznata prisutnost skripte u online mecevima . . .

Igrao danas sa wladymeerom malo, sa stanisinjom nisam uspeo da uopšte započenm utakmicu. Uglavnom je OK, ali mnogo golova pada, uvek je bilo barem 4+ a jednom i 9+...

Pa imaš u knjižici koju dobiješ uz original napisane portove koje treba otvoriti :)

A čak i da nemaš napisao sam u prošlom postu koji su to portovi

Poslednja izmena:
Pre neki dan sam se baš iznervirao, nije u pitanju gameplay, već jedan teški BUG!
Šta je u pitanju? Moja igra nikako neće da radi sa drugim kontrolerom (drugim po redu povezanosti). Kad sam pokušao VS protiv druga sve radi ok, i kad se udje u meč jednostavno se sve zablokira i mora restart. Rešenje da se priključi još neki kontroler i da ih bude 3 ili više, pa da drugi tu samo stoji, neiskorišten. Ostali rade sasvim OK.

Ima li neko rešenje, i da li se još nekome pojavilo ovo?

Pa uradi re-assign kontrolera na PS3 i vrati taj kontroler na 1 :)

Pa uradi re-assign kontrolera na PS3 i vrati taj kontroler na 1 :)

Ne pazi, ne mogu ja da imam 2 kontrolera, da ih koristim i da oba budu na 1.

Nije problem u kontroleru, koji god kontroler da postavim pod broj 2 on baguje.
Da li mogu nekako da uradim da imam 2 kontrolera prikačena, ali da jedan bude pod rb.1 a drugi pod npr. rb.3. Da mi rb2. bude prazan?

EDIT: I gde idem da namestim ove portove?

Poslednja izmena:
Možeš. Držiš PS3 dugme i prebaciš sa 2 na 3 i rešen problem.

Za portove obično ukucaš u browseru 192.168.1.1 i onda uneseš username i password (obično su admin / admin ili u slučaju Lelekoma admin / ZTONPK) - ako nikad nisi rukovao sa portovima pre ovoga ne bi bilo loše da pozoveš tehničku službu i da ti oni to reše.

A šta je uPnP? I kako se uključuje...

Snašao sam se za redosled kontrolera.

Ako imas ruter trebao bi da imas uPnP. Ako nemas ruter treba bi da nabavis isti jer je online igranje ocajno bez toga. Meni npr U2 nije hteo uopste da radi online bez uPnP.
Ne znam ni sam kako mi je KZ2 radio tako dobro, tj skoro uvke dobro, kad nije bilo lag cheat-era.

Ako imas ruter trebao bi da imas uPnP. Ako nemas ruter treba bi da nabavis isti jer je online igranje ocajno bez toga. Meni npr U2 nije hteo uopste da radi online bez uPnP.
Ne znam ni sam kako mi je KZ2 radio tako dobro, tj skoro uvke dobro, kad nije bilo lag cheat-era.

Ima ruter, telekomov rozi, MT882, sad ću malo da vidim oko ovoga.

onda ti je user/pass admin admin i ideš na advanced pa imaš opciju uPnP kao i firewall i tu ideš na submit i posle toga reboot with current settings ili ako imaš opciju save & reboot onda to.

nije vise admin:admin . Sad je user:admin a pass: ztonpik ili ztopnik tako nesto

Ma da, ali on ima onaj stari router, za njega je admin admin.

Za ove novije je Zaštita Telekom Od Neovlašćenog Podešavanja Korisnika :)

Poslednja izmena:
Snašao sam se, uključio sam ovaj uPnP, sad će valjda normalno da radi.

Jos malo bagova:

Jeste primetili da u manager modu tabela kad udjete u utakmicu nema blage veze sa stvarnim stanjem, i da komentator na kraju neresene utakmice kaze "They lost 4 consecutive game"

:D

14267_181015258167_566868167_2895438_5647118_n.jpg

Nazad
Vrh Dno