Šta je novo?

Motorola (an)DROID

Extreme

Slavan
Učlanjen(a)
20.04.2005
Poena
350
Poslednja izmena:
Bilo je vreme da se Motorola mrdne s mesta. Oduvek sam voleo njihove telefone.

Po reviewima kazu da je izuzetno kvalitetne izrade. Pitanje da li ce se pojaviti u evropi ili ce ostati samo za Verizon. U svakom slucaju voleo bi da ga bude i kod nas po nekoj povoljnoj ceni

Poslednja izmena:
Po svemu sudeci ce biti i GSM verzija, samo se ne zna datum...

Negde u Vijetnamu su slikali GSM verziju, tako da ce se definitivno pojaviti.

Inače turn by turn navigacija sa google mapama/aplikaciom stiže sa androidom 2.0. Nije vezano direktno za ovu motorolu :).

Jasno, samo je prikazano (i 2.0 i navigacija) bas na ovom modelu, pa sam zato stavio onaj video...

Najveci drawback Milestone-a u odnosu na Droid je sto ne stize sa besplatnim Google Maps nego sa 60 day tril Motonav aplikacijom, i naravno sa cenom od 400e. Za utehu evropska verzija dobija multitouch podrsku i "pinch & zoom", nesto kao zumiranje kod iphone sa mogucnosku zooma i u browseru. U pocetku ce se prodavati u Nemackoj i Italiji a nema najava za ostale zemlje. Kod nas ako ga i donese neko zacenice ga bar 600e...

Ako se doboro secam fora sa novim Google Mapama je u tome sto turn-by-turn navigacija postoji samo za USA. Tako da je u Evropi i ostatku sveta za sada ograniceno upotrebljiva.

Od nove godine bi trebalo da izadje kompletna mapa EU. Nisam siguran da li ce biti Balkan.

Meni je samo nejasna politika motorole da izlazi samo na odredjena trzista, pogotovo sa Droidom kada je ocigledno da ce se telefon prodavati odlicno... Pola Evrope ce ostati uskraceno, cak se ne zna ni da li ce se pojaviti u UK... A kod nas ako ga vidimo uopste stici ce nemacka QWERTZ varijanta... Naravno nezvanicnim putevima..

konkurencija?

Mislim da onda definitivno prave pogresnu politiku. Oni najvise modela izbacuju u Koreji gde je konkurencija iovako zestoka dok neki modeli izostaju iz Evrope a tu bi daleko bolje prosli nego tamo. A Droid ce ocigledno biti dobro docekan svuda tako da ne vidim razlog zasto se neke zemlje izostavljaju...

Meni je samo nejasna politika motorole da izlazi samo na odredjena trzista, pogotovo sa Droidom kada je ocigledno da ce se telefon prodavati odlicno... Pola Evrope ce ostati uskraceno, cak se ne zna ni da li ce se pojaviti u UK... A kod nas ako ga vidimo uopste stici ce nemacka QWERTZ varijanta... Naravno nezvanicnim putevima..

Ma bice 100% i italijanska QWERTY verzija...naravno nezvanicno ,)

E ovi ameri bi samo nešto da razvaljuju :).

Bas je fina motorolica. Koliko bi ovo moglo da kosta u Evropi?

400e bez ugovora najavljena cena u Nemackoj...

Mnogo ljudi se zali na problem sa spikerom na Droidu. Izgleda da je problem softverski.

Spikerfon? Ako na tom mislis, kod mene na Magicu se takoreci isto cuje kao da nije ukljucen, tj. kao da cujes pomalo sa zvucnika kad sklonis telefon sa uha ili uveta. Uzas blagi.

O2 u Nemackoj krece sa prodajom Milestone-a za 1 e uz ugovor od 20e mesecno i pritom ce biti sim-free. Ehhh, a kada ovde stigne, bice neki ugovor od 4000din i telefon za 300, 400e :(

O2 u Nemackoj krece sa prodajom Milestone-a za 1 e uz ugovor od 20e mesecno i pritom ce biti sim-free. Ehhh, a kada ovde stigne, bice neki ugovor od 4000din i telefon za 300, 400e :(

Ako stigne...

Nazad
Vrh Dno