- Učlanjen(a)
- 17.01.2009
- Poena
- 605
I biće najverovatnije prosek od igre![]()
Ne znam da li si gledao onaj gameplay sa pocetka igre, po njemu igra je odlicna, tako da su extremno male sanse da igra bude prosek.
Kako se kazuje tebi tako i meni,a to nije razlog za kilometarske rasprave koje nemaju opipljivog smisla.....Ne morate da odgovorite ako necete ali me stvarno zanima jer meni, a koliko vidim i vecini sve kazuje da ce igra biti mnogo bolja od proseka???
EDIT: zakasnio sam, i nije ti neki razlogretke su dobre pucacine iz 3 lica ali Max Payne spada u njih
![]()
Može da je pravi i Sveti Ilija ako zaseru nešto.Pravi je Remedy, ako je isti tim kao iz Max Payne keca, onda nema greske da ce biti vrh.
EDIT: U ostalom,videćemo uskoro kako će proći na konzolama.
Inace otvorena je Alan Wake tema u konzolnoj sobi, jer ipak je to Xbox igra. Cisto sumnjam da ce je biti za PC. Ali nebitno.
I nije mi neki razlog što navodim kao razloge da će sj igru ako budu loše komande i priča???? (a to ne može da se vidi iz raznoraznog video materijala)
[/B] U ostalom,videćemo uskoro kako će proći na konzolama.
Kako se kazuje tebi tako i meni,a to nije razlog za kilometarske rasprave koje nemaju opipljivog smisla.
Ili baš znate da će biti dobra igra![]()
Kako drugacije da ti se obratim, kad das nimalo pametan komentar.... "Retke su dobre pucacine iz treceg lica", pa jel si ti igrao Mafia-u, Max Payne,...
Upravo to,svaka dalja priča je izlišna....ali to sto ti pricas su cista nagadjana, strahovi, kako god... mada ni mi ostali nismo nista bolji
...
Ma niko ništa ovde nije igrao osim tebe,a i dobro je da su samo tvoji komentari pametni.
A i to što se trudiš da budeš duhovit,slabo ti ide od ruke.
I takvim načinom nema potrebe u opšte ni da mi se obraćaš.
A dovoljan dokaz da su retki dobri shooteri iz trećeg lica je taj što se uglavnom pominju samo Max Payne ili Gears Of War - a to znači retki.
I to što sam rekao,rekao sam na osnovu istog onoga, na osnovu čega vi kažete da će igra biti super - vi na osnovu vašeg iskustva i osećaja iz kojeg izvlačite zaključke,ja na osnovu mog![]()
A dovoljan dokaz da su retki dobri shooteri iz trećeg lica je taj što se uglavnom pominju samo Max Payne ili Gears Of War - a to znači retki.
Ti i dalje po sistemu ja u ploču ti u klin.Ama ono govorim uopšteno o TPS-ima - lepo rekoh "imaš svoju priču i briga te o čemu pričam u opšte".....Ma daj, nisi valjda ozbiljan ? Ako ti je ovo argument...I Alan Wake nije pucacina, vise je avantura.
I što li ja u opšte ovo pišem,i "pravdam" se bilo kome - koja sam ja.... :wall: (sada mi je žao da obrišem sve ovo).....Ajde lepo pojasni zasto mislis da ce biti prosek od igre ?....
A ima ovde pucanja i to dosta.A ako je avantura otvori ormarić,čeprkni nešto da pokrene nešto (a ne znaš ni šta radiš), i onda striktno utabani i ne može drugačije prelazak od tačke A do tačke B,onda jbo ti tu avanturu...i nigde ni kapi od nekog šunjanja,samo rokanje.
A treileri ko treileri,paljenje širokih masa (meni čak nisu ni nešto posebno).
Pa pazi hud sa strelicom i zvezdicom - pisac otišao da leči živce u divljinu u sred planine sa gps-om koji mu govori kuda da pobegne od pandura tj da se kreće,i to sve linearno i pravolinijski bez trunke ševrdanja u onolikoj prirodi koja samo mami na to.
Ali sve izgleda linearno aj zdravo.
Gameplay efekat korišćenja lampe i pištolja u isto vreme,koji zna da bude sve samo ne dobar tj uvek je "smotano" izveden + plus imaš lampu a od mesečine sve vidiš.
A na šta liči ono petljanje po ormarićima i zamena onih fusiona - smešno i nezgrapno.
I ne vidim ništa horror u svemu onome - rokaš se sa čudovištima da bi pukli kao kineski vatromet,a lampa ih krčka kao kokice.
Sve mi deluje linearno,jednolično,nezgrapno izvedeno i predefinisano dosadno.
Po ovome ne vidim ništa posebno u ovoj igri.Naprotiv.
Ako ja vidim ovo ovako, a vi ne,onda izgleda da nismo gledali iste vizuelne podloge za ovu igru.
A ako se ispostavi da se varam (u tom bolje), bar će imati šta da se igra - ako i izađe za PC.
Da nece mozda na Xboxu da radi u rezi 1680 ili 1920, da nece mozda na Xboxu biti 8AA/16AF, da nece mozda na Xboxu moci da se preko konzole/ini fajlova podesava engine (gusca vegetacija, daljina iscrtavanje okoline...)?
Naravno da nece, na Xboxu ce igra da radi u max 720P (mada pretpostavljam da ce pre biti 1024x600 ko na Netbooku) ali ce Xbox igraci da to igraju prvi (nekima ocigledno bitno da budu prvi u selu/komsiluku, meni je to bilo interesantno kad sam imao 13 godina
). PC verzija ce pored svega navedenog imati kvalitetnije teksture, preciznije kontrole (M&T) kao i modove.
Temu si ti otvorio. Da li ce biti samo xbox, nije sigurno. Ne razumem sta je poenta tvog posta? Mislis da ce da patimo sto je igra samo za xbox? Ili se hvalis da si skoro kupio xbox? A do pre par dana si hvalio PS3.
P.S. Nisi si li ti bese banovan sa foruma u vise navrata. Pitam se zasto.
Ivan® je napisao(la):'Ajmo malo jednostavnije, a lepse/bolje/iskrenije![]()
Pokusajte da shvatite Max-a, kao sto i on treba "vas" da razume, prevazisao je kvotovanje do besvesti sa likovima koji su kupili FX5900 i onda imali 12-bitnu preciznost u Far Cry-u i kacio screenove da im dokaze da je to mnogo ružnije. Sada ga zanima gameplay, ne obraca toliko paznju na "sitnice" i to je to. Druge ljude, pored naravno gameplaya, zanimaju i tehnikalije i to je naravno ok. Ipak je ovo Benchmark forum, a ne neki random forum sa sobom o igrama tek radi reda.
Poslusajte Ivana i be happy.![]()
Pokusajte da shvatite Max-a, kao sto i on treba "vas" da razume, prevazisao je kvotovanje do besvesti sa likovima koji su kupili FX5900 i onda imali 12-bitnu preciznost u Far Cry-u i kacio screenove da im dokaze da je to mnogo ružnije. Sada ga zanima gameplay, ne obraca toliko paznju na "sitnice" i to je to. Druge ljude, pored naravno gameplaya, zanimaju i tehnikalije i to je naravno ok. Ipak je ovo Benchmark forum, a ne neki random forum sa sobom o igrama tek radi reda.
Poslusajte Ivana i be happy.![]()
Da ti kojim slucajem nisi kupio Xbox, nesto si mi sumnjiv :d.
Mislim, sta kao ja ne mogu da nakacim svoj komp na neki 40" TV, pa da igram neku sportsku igru... a i sto da ne pucacinu, odaljis se dovoljno i opet su m+t dovoljni.
I da mi bude ugodno kao nekom sa gamepadom, igrajuci Alan Wake.
O fps-u necemo....
Već je bila rasprava o tome, ali elem postovi su obrisani, a ostao je samo početni maxin. Kače se naravno i TV i gamepad na PC, a bogami može i da se ugasi svetlo ako oćeš...
Pokusajte da shvatite Max-a, kao sto i on treba "vas" da razume
Ovo je forum gde se diskutuje, on je izneo svoje argumente, ja sam to pobio na vrlo jednostavan nacin (jos dva coveka su primetila to isto)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari