Šta je novo?

Telekom ADSL - diskusija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
^ A da ne lozis ti ljude ovde malo, a? Em si (izgleda) jedini u drzavi dobio povecanje, em ti je ping nerealno mali

^ A da ne lozis ti ljude ovde malo, a? Em si (izgleda) jedini u drzavi dobio povecanje, em ti je ping nerealno mali

Možda loži, možda ne. Ovaj poslednji nazovi screen meni deluje kao da je obrađen u PS-u! :D One četvorke deluju kao da su jedinice koje su malo dorađene. :D
Sa druge strane, ja sam imao situaciju pre par meseci kada mi je 1024/128 paket odjednom davao brzine kao da sam na 2048/192 paketu. I to je tako potrajalo jedno mesec dana dok verovatno neko iz telekoma nije primetio grešku i zavrnuo slavinu! :D Račun koji je stigao je bio regularan, za 1024/128 paket.
Tako da je moguće i da je neka greška do telekoma i da čovek, ni kriv ni dužan ima veće brzine od onih koje plaća.

Pozdrav

Ne ložim nikog i nemam razloga takva je slika kad uradim print screen, prebacim u paint, isečem deo i snimim u png. ili gif. formatu.
Evo najnovije cela slika.

Prilozi

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    324.9 KB · Pregleda: 209
Poslednja izmena:
Pogledaj zadnju sliku ,kameru nemam a sebi slobodno daj warn.

Ne ložim nikog i nemam razloga takva je slika kad uradim print screen, prebacim u paint, isečem deo i snimim u png. ili gif. formatu.
Evo najnovije cela slika.
uh, al si zakomplikovo.. stavis odmah zivi link, onako kako speedtest daje i gotovo (copy -> paste)..
evo npr:

Ja sam samo izneo moje viđenje, ili je greška do telekoma (kao što rekoh, i meni se to desilo pa je moguće da je i kod tebe to slučaj) jer je nemoguće da su samo tebi povećali brzinu ili nas ti obmanjuješ a to možeš da radiš samo na 2 načina. Prvi je da si koristio PS a drugi je da nemaš paket koji tvrdiš da imaš. Mislim da trećeg nema. :D
Daj screen iz web configuratora tvog rutera gde pokazuje bandwidth!

Ako ima iptv to bi objasnilo upload (a vrlo verovatno i ping), naravno u realnosti nije takvo stanje, pošto up opada posle 10-tak sekundi..

Poslednja izmena:
Mogao sam vas i ja loziti, kada sam se prijavio za iptv, par dana pre nego sto su dosli imao sam brzinu 8mb/s down i 512 kb up, ali to je trajalo kratko, na css-u mi je ping uvek bio 5ms, kad su me zakacili sve se vratilo u normalu osim malo boljeg pinga, ali posto sam se odjavio sa tog iptv s..nja vratio sam se i na stari ping i staru brzinu od 1mb/s :(

Ja cekam do nove godine da telekom odgovori sa nekim ubrzanjem.Ako ga ne bude prelazim na sbb na paket od 8mb.Sada sam kod telekoma na paketu od 2mb.Imam kablovsku sbb u zgradi tako da mi nije problem da predjem kod njih.

Ako ima iptv to bi objasnilo upload (a vrlo verovatno i ping), naravno u realnosti nije takvo stanje, pošto up opada posle 10-tak sekundi..

Ne bih rekao, ja imam iptv i speedUP aktiviran i ne pokazuje toliki upload. Brzina je stalno ovakva. Da ne bude da ima veze sa ovim "povecanjem" stavicu tri rezultata.

Malopre:

Pre 15 dana:

Pre 2 meseca:

Ljudi jos uvek ne znaju za speedUP opciju kolko vidim.

Pa prosto ne mogu da verujem da Telekom sme da dozvoli sebi ovu poziciju u kojoj se sada nalazi ali vrlo brzo ce se znati na cemu smo.

pa kad su retardi... ali po mom misljenju ni jedna kompanija nije ispala gluplja od ptt-a... kad su imali sanse da urade nesto sa kablovskim, njih bilo briga... sad pokusavaju da izvade situaciju i taman kad su korigovali brzine i cene (koje i nisu bile specijalno konkurentne), sbb ih odvali sa ponudom kao i da ne postoje...

sto se adsl-a i telekoma tice, ocekujem neki "odgovor" do kraja godine...

Poslednja izmena:
@Mileblumbaba

Ovaj link koji si postavio kaze :
"Telekom Srbija je 1. januara 2009. godine uveo još tri nova OPEN ADSL CLICK Internet paketa sa znatno većim brzinama prenosa podataka u oba smera (downlink i uplink): "

Da nisi malo omasio ???

Poslednja izmena:
Pa dobro pogresi covek godinu :))

Poslednja izmena:
Koje godine? :D:D:D

Je*oteeeeee kako sam se ponadao. :D
Bolje bi` bilo da nisi uopste postavljao link, ovako... :wall: :D

I ja bas citam i vidim istu cenu za isti paket koji ja imam i onda provalim da je bajata vest :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno