Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Probao sam. Interesantna je ova fora kojom se loguje. Interesantna je ideja, ali ima i nekoliko mana koje će onemogućiti veću popularnost:
- ako šalješ poruku nekome ko je u tom trenutku šalje ili proverava kredit (bilo kakav saobraćaj iniciran USSD kodovima) dobiješ info da nije moguće poslati poruku. Verujem da je isto i za bilo koji drugi saobraćaj.
- Precesto izbacuje poruku da nije moguce poslati poruku
- kad otkucaš poruku, ako ne uspe slanje poruka nestaje, a nemaju svi telefoni copy/paste opciju. Zapravo, taman i da je imaju, ludost je svaki put raditi copy pre slanja. Još gore je ako zapravo tokom slanja budeš nedostupan.
- sistem se ne odaziva uvek na isti način
- kad dobiješ ekran za kucanje poruke, default je da kucaš brojeve, pa moraš da prebaciš
- kod nekih modela telefona u tom modu kucanja nemaš sve specijalne karaktere
- bla bla bla....nije loše za dokone, ako ne bude gore nego što je sada, koristiće ga po školama...

Nigde jos nije obvjavljeno na sajtu mts-a, verovatno je u fazi izrade.
inace pravi flash sms stize i kada je ugasen telefon i to cim se upali.

Ovo je za sada jako nepouzdano, videcemo mada sumnjam de ce se popraviti.

da, ali ne moze da se pokrene na iphone aparatima :), a nesto je meni bagovao i na e71 prilikom instalacije flash plejera...

kako je moguce da NIKO ne proverava da li je tekst unesen ispravno... Nije uspelo logovanje i izadje sledeci info:

Problem autentifikacije ili niste autorizovani da izvrsite zelejnu operaciju.

Poslednja izmena:
Moram da priznam, da nisam razumeo kako radi. Dobra ideja.

@djpaan: Mnoge stvari ne rade na ajfonu, ali njima ovo nije ni namenjeno.

kad će da ponude neke krštene telefone..

kad će da ponude neke krštene telefone..

Ma, trebalo bi prvo da znaju šta nude :(

Danas sam šetao ko budala jer želeo kćerki da uzmem Samsung J770. Treba ima bar deset minuta da znaju jel ga još uvek imaju, a nemaju šanse da znaju jel ga ima u nekoj drugoj poslovnici.... beda živa.

Mama ima 064 prepaid i posto se zali da joj kredit od 1000 din traje jedva 2 nedelje,a ne telefonira cesto vec salje dosta poruka koji bi postpaid paket bio za nju optimalan da je prebacim?

TIPI ofkors ali to je prepaid paket tako da ne mora da se prebacuje na postpaid :)

Ranije je bila neka akcija kad prepaid "uleti" u onih 30 dana kad ne moze da zove nego samo prima pozive ako se u tom periodu dopuni kredit on se duplira. Da li vazi to jos?

Ne znamo jer to ne piše na sajtu niti je pisalo ranije, tako da pojma nemamo.:)

13.11.2009
Ponovo preskoči 500 i osvoji 500!

Imamo prijatno iznenađenje za mt:s prepaid korisnike - ponovo možete da učestvujete u promociji Preskoči 500 i osvoji 500!

Dovoljno je da u periodu od 16. novembra do 19. decembra, dopunite svoj kredit sa 500 ili više dinara, a mt:s će vam pokloniti bonus kredit u iznosu od čak 500 dinara. Ovaj bonus možete iskoristiti do 25. decembra i to za razgovore, slanje SMS poruka i prenos podataka u mt:s mreži.

Pored mt:s korisnika prepaid tarifnih profila Tipi, Toki, Kul i 066 prepaid, povoljnosti kampanje Preskoči 500! Osvoji 500! sada mogu ostvariti i korisnici tarifnog profila 066 Kontrola troškova.

Učestvujte u mt:s promociji i osvojite bonus od 500 dinara!

* Bonus kredit možete ostvariti najviše jednom u toku dana.

** Telekom Srbija zadržava pravo na promenu uslova promocije.

LINK

Poslednja izmena:
Znaci ovo nije ponovo promocija 500+500, jer ako sam dobro razumeo ovaj "poklon" kredit ima vremensko ogranicenje! Recimo, imam 100DIN kredita i uplatim 500DIN, imacu ukupno 1100 i sad ja razgovaram, saljem SMS i prenosim podatke u mrezi :type: i tako 24.12 ostane mi 1300 DIN, koliko cu imati 25-og?

Verujem da su samo razgovori u mts mrezi. Jedino vip ogranicava sms, kod ostalih je do danas bila praksa da su poruke nacionalne. Ako jos uzmemo u obzir da mts ima milion problema sa razvojem softwera, ne verujem da su ih ogranicili :)

Kako su jadni :
ponovo možete da učestvujete u promociji Preskoči 500 i osvoji 500!

Sta ponovo? Ova promocija veze nema sa onim ranijim 500+500. Ja se zaleteo kad sam video naslov i pomislio super ponovo ona promocija, kad ono medjutim. Vremensko ogranicenje LOL.

Telekom Srbija zadržava pravo na promenu uslova promocije.

Nikad jadnija promocija a jos hoce i da mogu da menjaju nesto...

Mega LOL.

Sto nikad jadnija, promocija je ok. Nije kao sto smo navikli od MTS-a ali i oni se naucili. I telenor i vip sve sto daju je na mesec dana pa se niko ne buni.

I jos da vidimo koji se kredit prvo trosi, da ne bude kao omiljeni broj na postpaid-u ili vip postpaid sa minutima u mrezi, gde se prvo trose uracunati, pa tek onda se aktivira obesmisljeni postpaid omiljeni, odnosno, prvo za vip trosi nacionalne, pa tek onda vip minute.

Sigurno su se *****ali kad su dali tu vrstu promocije.:d

Znaci ovo nije ponovo promocija 500+500, jer ako sam dobro razumeo ovaj "poklon" kredit ima vremensko ogranicenje! Recimo, imam 100DIN kredita i uplatim 500DIN, imacu ukupno 1100 i sad ja razgovaram, saljem SMS i prenosim podatke u mrezi :type: i tako 24.12 ostane mi 1300 DIN, koliko cu imati 25-og?

Imaćeš 25-og 2762din kredita :)

Predpostavljam da si mislio da ti ostane 300din kredita... e, na to pitanje ti ni direktor MTS-a neće znati odgovor.

Sav bonus kredit vazi jedino u mrezi. Dakle, i za sms i razgovore.

sramota je akciju nazvati "Ponovo preskoči 500 i osvoji 500!" kada ovo nema veze sa starom akcijom... Navlakusa!

Svi su se toliko izbezobrazili da vise nikad u zivotu ne koristis mob tel.Ja razumem da treba da zarade ok,ali djavolu bilo malo.

Poslednja izmena:
Verujem da su samo razgovori u mts mrezi. Jedino vip ogranicava sms, kod ostalih je do danas bila praksa da su poruke nacionalne. Ako jos uzmemo u obzir da mts ima milion problema sa razvojem softwera, ne verujem da su ih ogranicili :)

Verovatno su se konacno setili da necu trositi dopunu na razgovor nego na placanje sms-om i zato ta ograda za sms samo u mts mrezi?

btw: Izmenili su vest i link:
http://www.mts.telekom.rs/index.php/vesti_detaljno/items/Novo_iznenadjenje_u_prepaidu.html
dodato je:
"Stanje preostalog bonusa mozete da proverite pozivanjem koda *108#."

Poslednja izmena od urednika:
Znaci, prvo se trosi bonus, pa onda ona regularna uplata? Mislim sve drugo je nelogicno, ali s obzirom kakve strucnjake ima mts, nista nije nemoguce!
Smesno je ovo do 25-og, pa mislim mogli su do Nove godine. Nece propasti za 6 dana.

* Bonus kredit možete ostvariti najviše jednom u toku dana.

Jel ovo znaci da jednom dnevno mogu da dopunim kredit pa da dobijem bonus :)

Znaci uplatim 500 din dobijem 500 potrosim za jedan dan, sutradan opet uplatim 500 dobijem 500 i tako u krug ili? samo jednom mogu da iskoristim

Vrh Dno