chemer
Slavan
- Učlanjen(a)
- 11.09.2005
- Poena
- 309
pomoc za creative live je KX driver.Radi.Malo podesavanja posle i sve je ok.
probao, ali ni to nije pomoglo, ne znam koju sam verziju nasao...
pomoc za creative live je KX driver.Radi.Malo podesavanja posle i sve je ok.
3550 bre,radi sto posto,evo meni sb live 5.1 matori radi super.Moras namestiti lepo koji output da bude default,a ja otkad imam ovu zvucnu,ja samo kx drivere koristim.
Znaci slusaj sad proceduru.
Instaliras,restartujes,nece da radi.Iz startup-a odznacis kx mixer,restartujes,onda rucno nadjes kx mixer,pokrenes ga u compatibility modu za win xp npr,i stavis opet u startup-u da se dize sa winom.
E sad,moras da vidis gde ti "baca" izlaz.Imas wave out 2/3,onda 4/5,i 6/7,onda SPDIF i master mixer.Poigraj se sa time,kod mene je SPDIF default izlaz.
Kasnije nasviraj buffer-e na maximum,sve vrednosti i to je to.
Na XP sam imao problem sa HP štampačima da sistem ne može da instalira HP drajvere (kaže da nisam upalio/priključio štampač), ako je windows pre toga sam prepoznao štampač i instalirao generičke drajvere. Jedino je pomogla totalna deinstalacija uredjaja, a zatim praćenje uputstva za instalaciju korak po korak. Samo ovo mi pada na um, pa probaj.Danas sam kupio stampac Epson Stylus DX8450. Moj sistem je win 7 x64.
Kada ga spojim preko usb-a komp ga nadje i kaze unknown device. Pokrenem snimanje drajvera i oni se kao snime i sada ide zavrsna faza taj softver sto snima drajver kao kaze proverite da li je stampac upaljen i da li je povezan na PC,i on ce ga sam naci i namestiti port. Naravno on to ne uradi i kaze da verovatno nisam spojio. Ispod ima i opcija manual ali kada idem na nju nema usb kao opcija. Probao sam com1 i druge i on kao snimi ali naravno stampac se ne odaziva kada nije na tom portu.
Moze pomoc?:S:
Ni disable ne radi, a ne bih ga gasio u BIOS... koga zmija ujede i guštera se plaši...
Ne mogu da nadjem drivere za tv karticu. Model je Items tv ITV-300. Cip je connexant bt878
Kad pokusam vistine drivere da instaliram javlja da ne nalazi tv kartu. U device manageru je "multimedia video controller"
ako neko slucajno ima istu...
Imam problem sa zvukom. U sound manageru svi zvucnici rade na testu, ali u bilo kom drugom slucaju rade samo prednja 2 zvucnika. Vidim da mnogi imaju ovih problema po netu a resenja nema nigde. Kartica je integrisana a sistem 7 64bit. Probao sam sve realtekove hidef drivere i nista ne pomaze.
Ima li nekoga da je resio ovaj problem?
Postoje li drajveri za onaj nesrećni SezamPro USB ADSL modem i gde mogu da se skinu?
Radi bez problema na 64-bitnoj, ne znam za 32 ali mislim da ne bi trebalo da pravi neki problem....Vec pri instalaciji nalazi i instalira drajvere (neku matoru verziju) ali meni nije hteo da nadje ni jedan kanal (kablovska), pa sam instalirao drajvere od viste 64-bit bez ikakvih problema...Neko probao Theater 550 karticu(ati 550 pro tv tjuner) u Windows-u 7?Vidim da drajvera nema ni za jednu ati tv karticu za win7, a kako mi je to primarni tv u sobi ne bih da instaliram sedmicu samo da bih utvrdio da vistini drajveri ne rade.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari