- Učlanjen(a)
- 01.11.2009
- Poena
- 169
Jel ovde neko valja te LcPower-e kad ih gura u svaku temu i hvali na sav glas?
Vrlo neodmerena izjava, ako nije zasnovana na konkretnom znanju cinjenica. Na to dobijamo veoma konstruktivan i mudar komentar:laca12 je napisao(la):LC6600GP2 je u svim detaljima ozbiljnije i jace napajanje od navedenog Corsaira.
garson je napisao(la):Posto je LC6600GP2 relativna nepoznanica tesko je tvrditi da li je ili nije ozbiljnije od nekog drugog napajanja.
Corsair CX400 jeste relativno slabo, ali je prilicno ozbiljno uradjeno napajanje (Seasonic S12II platforma).
Pa pitanje upuceno direktno Laci:Matori je napisao(la):Da, stvarno. Bas sam sinoc shvatio da ja ustvari NIKAD nisam video review nekog LC Power napajanja. Odem i probam jonnyguru, hardwaresecrets, anandtech...
Niđe ništa!
Na koje Laca ocito i ne pomislja da odgovori...jozza je napisao(la):@laca: pa shta je na kraju u 6600gp2?
LC Power http://www.lc-power.com/Mada znam da nema neke veze sa "lupanjem", al ama bas ni jedna stavr koju si napisao nema veze sa istinom, ali objasnjavanje bi odvelo i suvise daleko. Zanimljivo je samo sa kakvom sigurnoscu iznosis te podatke tako da bi neko mogao da pomisli da "poznajes tematiku".
Sad neshto gledam cene, Silent Giant LC6420GP V2.0 ~28A@12V koshta 40e, pa mislim da se ipak vishe isplati Cors cx400 sa svojih 30A@12V za 400din vishe.
A ona novija verzija V2.2 ima 14A i 12A na dve 12V grane. Loshije nego shto sam mislio. Jedino ozbiljno napajanje (ispod 500W) od LC-a je Scorpio LC6480S (Andyson). Gledao sam neke testove sa merenjem pada napona u toku opterecenja 12V grane, i ovo ispade za dlaku bolje od Seasonic S12II 500W napajanja, dodushe sa malo manjom efikasnoshcu.
Koliko je Corsair CX400 tih u normalnom radu, cuo sam da je bucan kada se optereti. Da li bi mogao da se iskoristi za neki HTPC?
A koje komponente planirash da stavish u taj HTPC?
bolje uzmi silverstone nightjar 450I ja cu uzeti HX450 za moj HTPC, privremeno radi CM Real Power 450.
http://www.benchmark.rs/forum/showthread.php?t=213348
Pa vec sam sklopio nesto. Za pocetak Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H, Athlon II 250, 2GB DDR3 1333 Silicon Power, WD640AAKS, LG DVD/RW i sve je trenutno u Foxconn TW-080 kucistu. Jos je u planu ATI Radeon HD4770 i Asus Xonar zvucna.
Sad trazim kvalitetnije napajanje koje bi pre svega bilo tiho i stabilno, a nemam potrebu da za ove komponente dajem za napajanje 80-100eur. Tu se po karakteristikama odlicno uklapa CX400 samo da jos neko potvrdi da je i tiho![]()
bolje uzmi silverstone nightjar 450![]()
Da li moze neko da mi kaze kolika je razlika izmedju CX400 i mog napajanja iz potpisa?
Imam situaciju gde bi ovo moje napajanje otislo kod sestre u komp, a ja mozda uzeo ovaj Corsair i eventualno odradio dosta jaci OC.
Druga varijanta je da za sestrin komp uzmem novo napajanje ali mi glupo da dajem 25E za neki krs (koji bi joj realno radio posao), kad mogu da odradim i gore pomenutu varijantu i da svi budemo srecni i zadovoljni.
POZ
Kakvo je napajanje iz naslova u poredjenju sa CM eXtreme Power RS460-PCAPA3-EU 460W ? Pitam ovo jer bi zapravo ovo moglo biti best buy jer za koji dinar vise (4500) imate i koji W vise (ako je specifikacija tacna i safe).
Evo kako je dobro LC napajanje, mislim da je vec bilo postovano negde na forumu. Ne moze da radi ni minut na punom opterecenju a ovde se spominju neke godine.
link
Jos nam samo kazi koji je to model LC Power napajanja? Cisto da znamo sta da izbegavamo. Verovatno znas kad si okacio link...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari