Šta je novo?

Novi best buy!

Best buy za 4K DIn u G****, ali s obzirom da ga nemaju, a da je na drugom mestu 5K, da li je jos uvek najbolja kupovina ili ima jos koje za te pare (do 5K i 500W)

corsair cx 450 je best buy definitivno

Ako budu dobijali i VX450W i HX450W, koje uzeti?
Da li i VX ima 7 godina garanciju, po testovima ga porede sa CX400, kao isto su kvalitetna, ali VX uvek ima bolje komponente.
Moram sada da kupim napajanje, pa da ga cuvam na gajbi, kao i kuciste (jer tako se u Srbiji sklapa komp), dok se ne odlucim za konfiguraciju, jer ih tada mozda ponovo nece biti :wall:

VX ima 5 god garancije, a HX za samo par stotina dinara vise nudi modularnost, veci broj konektora i 2 god. garancije vise.

Poslednja izmena:
ja ne bih uzimao to hx sa 7 godina garancije, to je sigurno refurbished :)

Ovog HX od 450W, vise nece biti, sledece po snazi od 650W i kosta 100+€, tako da je za mene bestbuy neko VX450W.

Auh, znaci HX450 je vec EOL, mislio sam da ce ga biti makar i u ovoj turi...

Ovog HX od 450W, vise nece biti, sledece po snazi od 650W i kosta 100+€, tako da je za mene bestbuy neko VX450W.

A ja ga trazim jos od 1.1.'10 ccc :wall:

Sta onda uzeti do 6.5k dinara ???

Da nece biti onaj silverstone ? U tom je cenovnom rangu, a da je iole dobar .. . .

Kupio sam HX450 sredinom decembra kada sam rezervisao bila su samo 2 komada na stanju. :wave:

Tako kaze verified source iz Corsair-a, a takodje se povlaci i HX620.
HX520 ostaje za sada.

HX520 je dosta preko 8K din (a uz to ima "samo" 5 god garanciju, HX450 je imao 7)! Nadam se da ce da uvezu i VX450W, inace mi ostaje samo CX :S:

Jos uvek se lomim oko nove konfiguracije i najverovatnije ce biti E6300+ 9800GT+...
a kada to unesem ovde

Kod:
http://www.corsair.com/psufinder/default.aspx

nikada mi ne ponude CX400W :S:
dok sam razmisljao o i5, nisu predlagali nista ispod VX550 :smash:

Da li si cekirao i da ces OC-vati i CPU i GPU?

nikada mi ne ponude CX400W :S:
dok sam razmisljao o i5, nisu predlagali nista ispod VX550 :smash:

A sto bi ti nudili low end (za njihov nivo) napajanja na kojem im je najmanja zarada.

Kod napajanja ti je na delu nesto sto bih ja nazvao "sertifikatska" mafija gde ti uvaljuju sve jaca i jaca napajanja, a zauzvrat dobijes nalepnicu toliko i toliko+, ili Sli certified, etc.

PS
Ako te ovaj moj komentar iz nekog razloga nervira, slobodno ga zanemari - ko da nisam ni kuco...
Kad razmislim nisam nista konstruktivno ni rek'o.
Pozz

Nazad
Vrh Dno