Šta je novo?

CoD: Modern Warfare 2

Nego, PC igraci se nesto zale :)

More COD:MW2 fail for the PC version - http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=140918

Check_5F00_Blog01.jpg

Cemu ovoliki hype? 5 miliona za dan? Ne verujem.

pa već je preorderovano oko 10mil...

Ja veceras video pakovanje , stigla isporuka za Srbiju. Moze da se kupi i neki limited edition sa night vision goggles i glavom Soap McTavish-a :) . Od sutra krece prodaja za one koji vole originale.

Poslednja izmena:
Ipak se zove Prestige Edition , ima je i za Xbox . Za multiplayer nemam odgovor :) , ne spadam u grupu koja voli originale.

Kada se pojavi izlečena verzija u nečijoj lokalnoj drogeriji neka se javi na PM da ga nešto pitam.

U mom kraju ih nešto nema, a pitao sam u više radnji ;)

LIsta oruzija je dobra,(da ima dedicated servera) vec sad vidim kako bi neki pro mod zabranio 99% oruzija LOL
Koliko li je to prestiz izdanje s nocnim cvikama kad je obicno 8k:S

AHhaha bice i atomska bomba nakon 25kilova LOL koja paljevinska igra za amere...

Poslednja izmena:
Pa i prethodni deo je bio cist multiplatform ;), dakle takodje su konzole bile u vidu.
Sada je razlika u tome sto se vise gledalo ka konzolama...

pda ali multi je bio balansiran za PC ne za konzole u cetvorci... sta im je trebalo da ovo izbacuju za PC nikom nije jasno

pda ali multi je bio balansiran za PC ne za konzole u cetvorci... sta im je trebalo da ovo izbacuju za PC nikom nije jasno

Cod4 da se ne lazemo nije imao tako dobar balans ako opste neprihvacen cod5 ali ovo im definitivno nije trebalo(perkovi su nikad gluplji)

Ucutite vise, sve ocekujem vest izasla, stigla, ima da se kupi itd. kad ono neko razglabanje. Odigraj pa razglabaj. :D

pa ja je cekam u lokalnoj radnji pa da je odigram, a do tad mogu samo da razglabam na osnovu onoga sto ima na oficijelnom sajtu i na YTu a to mi se uglavnom ne svidja

Poslednja izmena:
lol pogresio si prvu cifru:p ili je vec pala za ceo 1 (3.3 je sad)

Da,pao je :) a pada i dalje.
Šta je revolt,bre :d

Poslednja izmena:
Najjace je sto na metacriticu stoji user ocena 2.9 a strategy geyformer i jos kojekakva "eminentna" glasila lepe ocene 95+. Aj se kladimo da ce trust mozgova sto gotive CoD da kazu kako su ovi useri sve do jednog hateri :d

IGNove ocene i opise ne pratim od onog momenta kada su u onim "duhovitim" klipovima pokazali o kakvim retardima se radi :)

Poslednja izmena:
Samo vise da ga izlece pa da i mi damo ocenu...

smesno je koliko su postali providni ti eminentni sajtovi sa svojim ocnenama(dal dobijaju pare za te velike ocene ili su sto G@W rece retardi),ali user ratings na tim istim sajtovima je jako nizak a i pisanije samih usera su krajnje negativne

Ubacili su i slow-motion kao u FEAR-u kada se breachuju vrata. :D
Ne obracajte paznju na ocenu na karaju...:d

[YOUTUBE]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/s6G69sESIVY&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/s6G69sESIVY&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/YOUTUBE]

Gametrailers je dao 9.5, ps3 deca vec kukaju sto je igra dobila vise od 9.3 :).

Poslednja izmena:
Izgleda da su jedine zamerke sto je prica previse konfuzna ( i naslonjena na prvi deo) i sto je multipleyer "pogibeljno" tezak za pocetnike... ?
... i par moralnih dilema oko nekaznjenog ubijanja civila (...sto ce jako da sokira 98% FPS zajednice :d)

Ne vidim sta bi od ovog smetalo dobroj pucacini... sto se od CoD jedino ocekuje !
:bottle:

Poslednja izmena:
Ubacili su i slow-motion kao u FEAR-u kada se breachuju vrata. :D
Ne obracajte paznju na ocenu na karaju...:d

[YOUTUBE]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/s6G69sESIVY&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/s6G69sESIVY&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/YOUTUBE]

Ali various deserts of europe. Upišah se od smeha kad sam ovo čuo od komentatora. Toliko o njima

pojavio se kod nas, za 4k

Da, upravo odgledah i ja review na GT-u. Igra ima svoje momente, ali je nažalost jako kratka, 6-7 sati igranja, hmmm... Premda izgleda da je ovde uloženo mnogo više truda na multi player, tako da kada se i ovo uračuna tih 6-7 zvuče kao razumno. Neko je spomenuo u nekom od ranijih komentara da mu se dopada ovaj Bullet time combo efekat, ja nažalost moram da dodam da mi se to čini kao 5 točak. S jedne strane ovaj efekat dodaje još malo sinematiče paljevine, a sinematika inače ima u igri koliko vidim da može da preliva, pa to i nevidim baš kao neki preterano bitan momenat. S druge strane ako su pucali na suvi realizam, (a jesu) onda ovo baš i ne stoji. Ko je odgledao ovaj GT review, mogao je da vidi kako lik upada u sobu sa teroristima i smiče pomoću ovog efekta 4 neprijatelja odjednom u sekundi (laganica), heh... Malo je to preterano! Ovo bi možda moglo da stoji samo u varijatni da si i ti jednako usporen kao i neprijatelji oko tebe, što ovde nije slučaj. No dobro u pitanju je sitnica možda, jer verujem da ovakvih momenata neće biti previše u igri, tek eto nisam mogao da izdržim a da to ne prokomentarišem. Što se tiče grafike, to je ok, ali ovo neće nadmašiti Crysis ponajviše zbog toga što je ovo izrađeno u istom sada već bajatom starom endžinu, što možda i nije loše rešenje kad malo bolje razmislim jer je karakterna animacija fenomenalna kao i ovi sinematički momenti za koje se već sada može bez oklevanja reći da definitivno nadmašuju sve do sada viđeno, tako da malo nabudžen stari endžin u kombinaciji sa ovakvom animacijom čini se kao bingo! Uostalom suština dobrih pucačina jeste u savršenoj animaciji a ne u grafici, i oni koji su radili na igri to zasigurno znaju! Crysis je recimo tu omanuo kada se pojavio, i to pre svega zbog svoje preterane hardverske zahtevnosti, ali s druge strane je odigrao jednu drugu jako bitnu rolu, pomerivši grafičke standarde na jedan daleko viši nivo, što je dobra stvar u principu!

^
4 ipo sata na normalnom nivou tezine to be exact. Rece jedan reviewer iz IGN-a.
Mene zanima hardverska zahtevnost. A o ocenama usera na stranim sajtovima nemam reci.......zasto 1.3? Nije valjda zbog multija sto nema dedicated servere. Bez obzira ako nije bagovita do bola igra zasluzuje mnogo vecu ocenu. Recimo 7.5:D

Nazad
Vrh Dno