Da, upravo odgledah i ja review na GT-u. Igra ima svoje momente, ali je nažalost jako kratka, 6-7 sati igranja, hmmm... Premda izgleda da je ovde uloženo mnogo više truda na multi player, tako da kada se i ovo uračuna tih 6-7 zvuče kao razumno. Neko je spomenuo u nekom od ranijih komentara da mu se dopada ovaj Bullet time combo efekat, ja nažalost moram da dodam da mi se to čini kao 5 točak. S jedne strane ovaj efekat dodaje još malo sinematiče paljevine, a sinematika inače ima u igri koliko vidim da može da preliva, pa to i nevidim baš kao neki preterano bitan momenat. S druge strane ako su pucali na suvi realizam, (a jesu) onda ovo baš i ne stoji. Ko je odgledao ovaj GT review, mogao je da vidi kako lik upada u sobu sa teroristima i smiče pomoću ovog efekta 4 neprijatelja odjednom u sekundi (laganica), heh... Malo je to preterano! Ovo bi možda moglo da stoji samo u varijatni da si i ti jednako usporen kao i neprijatelji oko tebe, što ovde nije slučaj. No dobro u pitanju je sitnica možda, jer verujem da ovakvih momenata neće biti previše u igri, tek eto nisam mogao da izdržim a da to ne prokomentarišem. Što se tiče grafike, to je ok, ali ovo neće nadmašiti Crysis ponajviše zbog toga što je ovo izrađeno u istom sada već bajatom starom endžinu, što možda i nije loše rešenje kad malo bolje razmislim jer je karakterna animacija fenomenalna kao i ovi sinematički momenti za koje se već sada može bez oklevanja reći da definitivno nadmašuju sve do sada viđeno, tako da malo nabudžen stari endžin u kombinaciji sa ovakvom animacijom čini se kao bingo! Uostalom suština dobrih pucačina jeste u savršenoj animaciji a ne u grafici, i oni koji su radili na igri to zasigurno znaju! Crysis je recimo tu omanuo kada se pojavio, i to pre svega zbog svoje preterane hardverske zahtevnosti, ali s druge strane je odigrao jednu drugu jako bitnu rolu, pomerivši grafičke standarde na jedan daleko viši nivo, što je dobra stvar u principu!