Ako se desi da te banuju dok ti je hard prikacen, mozes samo da ga bacis.
Ne mora da se baci hard,moze da se koristi na drugoj konzoli ali mora pre toga da se formatira.
Zna li neko zasto mi na Xbox gamepadu ono svetlo sto oznacava broj gamepada, vrti se malo, malu u krug ? Na sta upozorava, sta me obavestava ? Baterija je na pola.
Za one koji su otpisali njihov XBOX 360...
Ukoliko je neko pogrešno flash-ovao dvd (E65) ili nehotice izbrisao firmware, neka mi se obrati, jer mogu da "izvadim" DVD key sa ploče.
Takođe, ako neko želi da promeni region, sa US na EU npr. i to je rešivo.
Jel resiv ban sa LIVE ili hard da se sredi ?
*** ja necu ni da pravim sebi LIVE, necu da rizikujem da pretovorim konzolu u sugavu Arcade verziju. M$ dzukele, sto Sony to nije radio sa PS2 ?![]()
Ne verujem pošto je verovatno i skinuo poslednji dashboard sa LIVE-a. Neko rešenje će se naći, samo treba biti strpljiv.Jel resiv ban sa LIVE ili hard da se sredi ?
*** ja necu ni da pravim sebi LIVE, necu da rizikujem da pretovorim konzolu u sugavu Arcade verziju. M$ dzukele, sto Sony to nije radio sa PS2 ?![]()
To nije moguće i to je FAKE!
1. Да ли тиме губиш save-ове из игара?[/QUOTE]Свашта сам читао везано за ban-овање, али и даље не капирам шта се деси, а шта не...
Da.2. Да ли, ако играш без харда игре преко нета, он буде "уништен" кад се закачи поново?
Ne. Moguce je igrati igre sa diska.3. Да ли ти Gamertag остаје, односно, да ли је могуће и даље се играти на истој конзоли?
Da.4. Да ли Gamertag после можеш на другој конзоли да повратиш?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari