Šta je novo?

PayPal - RADI AmEx!

@Aleksa93

Aj procitaj malo ovu temu, mislim da je jedno 17 puta receno da SAMO INTESINE MASTRCARD i VISA INTERNET prolaze na paypalu... Evo 3 posta iza tvog to pise, i to na istoj stranici...

@Aleksa93

Aj procitaj malo ovu temu, mislim da je jedno 17 puta receno da SAMO INTESINE MASTRCARD i VISA INTERNET prolaze na paypalu... Evo 3 posta iza tvog to pise, i to na istoj stranici...

Siguran sam da jos neke prolaze --- ali ove sigurno prolaze (+ amex).
Uglavnom znam da rajfajzen i vojvodjanska ne prolaze .. ali imas milion banaka kod nas kako znas da nijedna njihova kartica ne radi.

Sa tim sto nema mnogo smisla diskutovati o tome kada imamo nesto sto sigurno radi.

A i segedin je blizu -oni imaju citybank (blizu reke - preko velike ulice kod autobiske i samo pravo do reke i posle 100 metara desno otprilike) ako nekom treba 100% siguran madjarski paypal ..naravno sa tim sto onda moze i da se skida novac ...naravno postoji mnogo drugih resenja za skidanje novca sa paypala ... ali ovo je najjeftinije.

Poslednja izmena:
Zanimljivo, onda su oni Elektronku napravili ozbiljnijom karticom, nisam znao da moze i net.Ona se u principu lako izdaje, pa cu morati da vidim sa Intezom da je uzmem(vezana je za devizni verovatno).

Pa svaka se lako izdaje.Intesa:Za mastercard das 200E depozita --- ako ti bas treba. Ali ne znam sto bi ti trebala takva kartica kada je viza internet ok a i dzaba je.

Poslednja izmena:
Amex je meni ranije radio, probao sam opet ali nece...

Nijedna kartica osim intesinih Visa Internet i Mastercard ne prolazi vise, ranije je mogla Visa Revolving i Virtuon od Raiffeisen banke ali od kako su poceli da guraju nase numerizacije u nove kartice, nista od paypala jer nismo u listi podrzanih zemalja...

Jel poznata nekom DEBITNA kartica MASTERCARD?
Nisam znao da u Srbistanu ima takvo nesto ali izgleda da je izdaje HipoAlpeAdria banka.Ovo mi izgleda vise nego primamljivo mislim da je uslov samo devizni i 300 kinti clanarina ali moram da proverim..
Mislim da ima jos jedna banka koja izdaje debitnu Mastercard..

Amex je meni ranije radio, probao sam opet ali nece...

Nijedna kartica osim intesinih Visa Internet i Mastercard ne prolazi vise, ranije je mogla Visa Revolving i Virtuon od Raiffeisen banke ali od kako su poceli da guraju nase numerizacije u nove kartice, nista od paypala jer nismo u listi podrzanih zemalja...

Hm, pre mesec dana sam izvadio novu revolving od raiffeisena i prolazi glatko, ne znam kakve si ti probleme imao...

*** moj cale je izvvadio Revolving pre 3 meseca i nece... Kao da zavisi od serije do serije :D

Hm, pre mesec dana sam izvadio novu revolving od raiffeisena i prolazi glatko, ne znam kakve si ti probleme imao...

gde prolazi glatko?
mozes ti njom da placas po internetu ali ne mozes da je registrujes na Paypal-u

pa voleo bih da jos neko to potvrdi, jer je imam od pre 20tak dana i ne prolazi pa je malo cudno da nekome prodje a ogromnoj veci ne

Mogu da slikam ako ne verujes, mada ne vidim poentu da izmisljam...

polako,

niko te nizasta ne optuzuje :D

ali ako stvarno moze sigurno ce to jos nekom poci za rukom nemoguce da si ti jedini. Mozda je moja iz neke starije serije :smash: i kao sto mozes da vidis odavno se niko nije pohvalio da je sa revolving od raiffeisen uspeo :zgran: mozda za par godina kad istekne pa je zamenim i meni uspe :p

NHF

Nema veze ako ti istekne, ostaje isti broj a oni samo salju fizicki novu karticu.
Ti bi trebao da blokiras karticu i da trazis novu, u tom slucaju radi se nov broj, nov cvv i nova kartica.

Moze li mi neko ,molim vas, objasniti kako obaviti transver novca preko PayPal-a ,kada Srbija nije medju podrzanim zemljama ?. Zelim kupiti neki softver ,tako da bi mali tutorial bio od velike pomoci .

Sve je opisano na prethodnih x stranica :p

Poslednja izmena:
Bosna Srbija

U Republici Srpskoj radi extra Paypal ,bez ikakvih problema a Srbija, koliko sam ja cuo, ce uskoro biti na spisku. Pozdrav svima ;)

Moze li mi neko ,molim vas, objasniti kako obaviti transver novca preko PayPal-a ,kada Srbija nije medju podrzanim zemljama ?. Zelim kupiti neki softver ,tako da bi mali tutorial bio od velike pomoci .

Otvoriš Account na PayPal, ubaciš neku podržanu karticu, prebaciš pare, i radiš dalje ... eto, to je u najkraćim crtama ... prosto, zar ne .... :D:D:D:D

Dali radi Visa Virtuon sa Paypal-om ?
Koju zemlju da stavim kad budem pravio nalog ?

Ozbiljno se nosim mislju da skoknem do Segedina, da otvorim karticu za PP.Mislim na prodaju na ebay naravno..
Da mi je samo znati kako da najlaksse dodjem do tamo..

E a koja je to tachno varijanta sa otvaranjem rachuna u madjarskoj? Shta, iako sam srbin mogu da otvorim tamo rachun i da ga koristim kao madjarski gradjanin, i pri korishcenju paypala da li bi mogla da se obavlja i prodaja i kupovina ?... u tom sluchaju kako bi uplacivao i podizao pare sa tog rachuna u madjarskoj?

Kako onda ide sa billing i shipping adresama?

Ako bi to sve glatko shljakalo, mogli bi da sad kada nam ukinu vize (nadam se,lol) da se spakujemo nas par u kola (moze mojim) i da odemo do Segedina i pootvaramo kolektivno rachune ... sherujemo troshak puta tako da bi nas izashlo jeftino :D

A sto bi isao u madjarsku?

Karticu kojom mozes da placas preko PayPala mozes dobiti i u Srbiji (Inteza).
Da bi verifikovao adresu treba ti neki dokaz da zivis tamo, racun ili sl. a to odlaskom u Madjarsku neces dobiti.

Ima prodavaca sa ebaya koji salju samo na adresu sa paypal naloga u tom slucaju ti opest nista ne vredi.

Znaci registrujes nalog, pre kupovine raspitas se da li salju u Srbiju (sad kod vecine pise automatski i postarina za Srbiju ako salju u istu).

Za prodaju preko ebaya je druga prica, ali tu su naravno i porezi i sl. pa nemoj da te neko u Madjarskoj ili prilikom prelaska grane uhapsi zbog ne placanja poreza :D

ja sam u sushtini imao regovan nalog na paypalu preko visa internet (intezine) kartice i posle 7 dana su mi trazili verifikaciju, da im poshaljem rachun, photo id...itd...tako da sam ga tu izduvao ...

a ova opcija sa madjarskom izgleda da je smor ....

koliko ja znam verifikaciju traze samo ako trosis vecu svotu mesecno tj postajes im sumnjiv, o kojoj je sumi rec stvarno ne znam ali ima ovde iskusnijih pa ce neko odgovoriti.

ja ne prelazim 100€ mesecno i do sada mi nisu trazili verifikaciju :wave:

evo veruj mi ja kada sam se regovo na paypal odma sam otishao i na ebay.....nisham nishta bidovao, gledao sam neke stvarchice medjutim nisam nishta neobichno radio i posle mozda 7 dana maximum sam primio mejl da im poshaljem verifikaciju...i od onda mi je blokiran akaunt .... eto, uspeo sam da se regujem (na hrvatsku) medjutim nisam nishta uspeo da pazarim/prodam .... bila je u pitanju intezina visa internet kartica

Roba koju bih narucio preko jednog sajta moze da stigne preko Deutch post/DHL ili DHL expressom.Sad me zanima da le ce roba (u vrednosti oko 20 evra) ako narucim preko Deutch post/DHL da stigne na carinjenje u postu ili u DHL gde ce ovi da me razvale za spediciju(3500 din)

Nece da radi Paypal sa Visa Virtuon i stavio sam kao zemlju Hungary. U cemu je problem ?

Nazad
Vrh Dno