Šta je novo?

TEKKEN 6

Kad vec pomenuse Mk vs DC skoro sam ga tek nabavio i totalno sam se odusevio!
Sve sto treba je tu. Mozda ima malo likova ali je odlicna tabacina.

Tekken ima lose komande.
Pritisnes blok a on i dalje pimpuje sa tvojim likom.
U mk kad stisnes blok onda je to blok i cao.
Btw mk2 je najbolji mk ikada:)

Poslednja izmena:
ma i MK VS DC je ******, mislim kad sam video da su u MK serijal ubacili Betmena, Dzokera, Supermena i sta ti ja znam, mislim....sta reci.
Mada realno (barem po meni), poslednji kvalitetan MK je bio MK3 Ultimate malo unapredjena verzija trojke (inace takodje na Segi) inace posle kad je MK presao na PlayStation i na ostale konzole novijih generacija jednostavno nije vise to bilo to.

Reći da su ubacili DC likove :)

A šta to fali MK 4ci?

Ne znam, meni je MK4 kao 3D MK3 i manje više poslednji MK koji mi ima smisla - otkako su ubacili ove stilove i oružja ni na šta mi ne liči al dobro, tema je Tekken da ne spamujemo bezveze :)

dobar je MK vs DC gameplay-vise ali realno umesto DCa da su ubacili jos MK likova i smislili MK pricu bio bi jos bolji

Vidim da se dosta ljudi zali na online, i video vest da Namco najavljuje patch koji to ispravlja. Opet su zabrljali nesto :( Samo da ne bude isto kao sa petim delom gde je patch izasao za Japan i USA a za Jevropu mucak :D

Neverovatno koliko se malo ili nimalo igra ova igra :( Zar je toliko losa? Nisam probao pa ne znam.

Igra je manje-vise Tekken 5.5, sada od tebe zavisi da li je to dobra ili losa stvar ;).

Slazem se. Nesto mi smor ova igra od kad sam poceo da igram SF4. A generalno cini mi se da su male razlike u odnosu na prethodne delove, inace igrao sam par partija online i nisam iskusio nikakav lag

Poslednja izmena:
Boze, kakav ce trash ovaj film da bude :D

Jel probao neko da igra Tekken 6 online? Koja je veza potrebna za download/upload? Odigram 2, 3 meca i non-stop mi izbaci gresku da je veza prekinuta i sa svakim protivnikom tako.

tekken-20100217104751812_640w.jpg

Slazem se. Nesto mi smor ova igra od kad sam poceo da igram SF4. A generalno cini mi se da su male razlike u odnosu na prethodne delove, inace igrao sam par partija online i nisam iskusio nikakav lag

Haha a u SF4 su velike razlike u odnosu na prethodne delove?

Bitno je da se ti razumes u materiju :D

Od International Karate-a ,), Budokana, Yie ar kung fu-a :d, Street Fighter-a 1 (2, super, turbo, super madafaka turbo itd), Panza Kick Boxer-a, Brutal Paws of Fury :p, Mortal Kombat-a, preko Pit Fighter-a, Shadow Fighter-a i ostalih, Tekken serijal igram od prvog dela, znam u pixel kako je evoluirao, sa sve "izletima" u Battle Arena Toshinden, Soul Edge/Calibur/Blade.. Tekken je UVEK bio najbolja "tabacina" sa svakim novim delom i odavno je prevazisao 2D igre tog tipa. Tako da meni to poredjenje Street "napred-dole-napred-ruka" Fighter-a sa Tekken-om zvuci kao poredjenje RaidenX-a sa IL2 Sturmovik-om, al dobro, ipak ja se razumem.. :D

*** i ja sam igrao sve delove Tekken-a dok nije izasao SF4. Pogresi covek :)

Iako nisam nikada igrao SF4 moram priznati da nemam želju da ga ni isprobam - draže mi je pimpovanje igrača nego hadouken potezi i slično, bar ima veze sa fudbalom :D

Od ovog Tekkena 6 stvarno nisam očekivao ništa spektakularno i to sam i dobio :)

Tekken serijal igram od prvog dela, znam u pixel kako je evoluirao, sa sve "izletima" u Battle Arena Toshinden, Soul Edge/Calibur/Blade.. Tekken je UVEK bio najbolja "tabacina" sa svakim novim delom i odavno je prevazisao 2D igre tog tipa.

Ne slazem se. Soul Calibur je, iako spin-off, ipak bolja i zabavnija igra od bilo kog Tekkena.

Pazi ovako, ni Tekken ni Soul Calibur a ni Street Fighter nisu simulacije borbe. Bilo bi smesno tvrditi tako nesto. U SC imas oruzja koja su dominantan faktor u borbi, u Tekkenu imas comboe koje ako dobro znas protivnik ti ne moze nista dok u SF imas ultre. Znaci faktor realisticnosti je totalno nebitan jer kada bi to gledali svi ti serijali bi bili ekvivalent onoga sto je Burnout medju simulacijama voznje. Tako da kad podvuces crtu, dve stvari su bitne: zabavnost i potencijal igre kao sporta. Street Fighter je savrsen za ovo drugo dok je SC jednostavno zabavniji od Tekken za igranje i to je glavni razlog zasto u danasnje vreme Tekken nije narocito popularan.

Tekken danas igraju samo ljubitelji serijala jer samo oni znaju comboe. Ostale mrzi da se zamlacuju time. U SC mozes biti ok igrac cak iako ti je prvi put dok Tekken zahteva malo vremena dok pohvatas konce a i kada ga masterujes sve se svodi na vezivanje komboa i zbog toga su Tekken partije smor i nikada nece biti popularan kao Street Figher.

Tako da kad podvuces crtu, dve stvari su bitne: zabavnost i potencijal igre kao sporta.

Oko ovoga se necemo sloziti, meni je borbeni sistem najvazniji.

Tekken danas igraju samo ljubitelji serijala jer samo oni znaju comboe. Ostale mrzi da se zamlacuju time. U SC mozes biti ok igrac cak iako ti je prvi put dok Tekken zahteva malo vremena dok pohvatas konce a i kada ga masterujes sve se svodi na vezivanje komboa i zbog toga su Tekken partije smor i nikada nece biti popularan kao Street Figher.

U Tekkenu ti je dovoljan jedan kombo koji radi posao, lako se to nauci.
Za masterovanje nisu bitni komboi, bitan je frame data, ko to zna uglavnom pobedjuje.
Soul Calibur je dobar za zezanje.

U Tekkenu ti je dovoljan jedan kombo koji radi posao, lako se to nauci.

Protiv ljudi koji ne poznaju borce i njihove poteze, slažem se. Protiv ovih ostalih jedna "fora" može da ti prodje u rundi ili max. dve osim ako ti protivnik nije retardiran ili ima nameru da te bukvalno sve vreme napada.

Tekken 3 mi je definitivno najbolji, slazem se da je Tekken 6 previse i mlak i nasminkan.. i posle treceg dela su stvarno poceli da preteruju sa "pimplanjem". Mada opet, koliko vas ovde ume to da koristi? I opet, ko zna da igra, igrace i bez toga, sem ako se sretnu bas dva pro igraca pa moraju da koriste sve sanse..
Soul Calibur.. hmm, mozda zabavniji za onoga ko voli vitlanje sa oruzjem (vidim spominjao se i MK4 ovde :S:). Igrao sam i to dosta dugo, Tekken mi je ipak zakon

Da li je simulacija borbe, neko ko trenira taekwondo, kapoeru ili jit kun do reci ce ti kad im pokazes Hwoaranga, Edia ili Lawa. Ubise se ljudi da pokreti/tehnike budu autenticne, ali to fudbaler ne moze da vidi.. ,)

P.S. Cek bre ljudi, kakvi sad komboi.. to prolazi kod znanara jer svaki moze da se prekine, kao i bacanje i counter udarci.. neko vidim spominje i neko drzanje bloka.. ajde kad vec polemisemo o Tekkenu nek prica neko ko ZNA da igra ,)

Poslednja izmena:
Vrh Dno