Da li novi s10e koriste LED ekrane?
Kod mene je Ubuntu 9.04 Desktop nije Ubuntu 9.04 Netbook Remix. Odlican.Tri sistema su prošla kroz moj S10e, WinXP Home, Windows 7 Pro, Ubuntu Netbook Edition.
Ubedljivo najgore je radio Ubuntu Netbook, vukao se bukvalno, dok najbolje radi Windows7.
Jel ovaj laptop ima ili nema 4GB SSD u sebi???? Prijatelj je uzeo ovaj Lenovo S10e preko telekoma (onaj paket sa gms modemom) i po paljenju, instalaciji i setovanju sam primetio da SSD od 4GB nije prisutan (nema ga u device manageru). Pomislio sam da je mozda "hiden" drajv pa sam otisao u bios i tamo lepo pise:
HDD: 160GB bla bla bla...
SSD: none
Jel je moguce da ovi uvaljuju ovaj netbook sa "navodnim" SSD-om u sebi ili doticni postoji ali se nigde ne ocitava pa cak ni u bios-u ??? :trust:
Могла би се опуштено направити таква превара, ал' ништа није мање могуће урадити такав мод. Само је потребно имати прозирни touch screen display тј. таблу ил' како већ да то назовем, расклопити лаптоп, монтирати на неки интерни USB или тако нешто. Гледао сам снимак таквог мода за eeePC 701 4G.Jeli ovo neka prevara ili stvarno http://www.youtube.com/watch?v=NTTaIW-wQQM&feature=related
Jeli ovo neka prevara ili stvarno http://www.youtube.com/watch?v=NTTaIW-wQQM&feature=related
Uzeo sam ovu *******ciju...
Ovako, u disk manageru postoji particija sa 2.5 gb, 2.3 giga ppopounjena... Installirao Partiotion Magic da napravim jednu od 40 i jednu od 120. Ta mala se uopšte ne vidi u my computer, jedino u disk management. Partition magic ne mogu da upalim, kaže mi "cant inicialize drive letter, tako neko ******. Pa sam izbrisao tu malu, formatirao, napravio od nje extended particiju, opet ne mogu da upalim Partition magic, ista greška.
Odakle ta mala particija, šta je bilo na njoj? Mislio sam, maybe Lenovo quick start, ali nije... Neke ideje? I kako da u najkraćim ioracima napravim podelu particija...
Resio?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari