Hvala. Model DVD plejera cu reci kasnije, trenutno nisam u mogucnosti. Posto planiram da uzmem laptop, potrudicu se da bude sa HDMI prikljuckom. Ne znam. Videcu jos. Izgleda da cemo morati malo da prosirimo budzet. Za koliko para moze da se kupi pristojan FullHD od 32" ili 37" a da nije LG? ^^
Hmmmm. 42". Deluje primamljivo. Cuo sam da plasma TVi sad vise nemaju toliko izrazen taj burn in efekat, da su bolji za gledanje SD televizije nego LCD, i da je u HD odlicna slika. Ali koliko realno treba da brinem za taj burn in? I koliko bi televizor izdrzao ako bi radio cca. 10-12 sati dnevno?
Moze pomoc - Samsung LE 40B651 ili Sony Bravia KDL 40 W5500?
Da li Sony vredi vise 15.000,00 dinara
Tamo gde to moze (Nemacka) lik je jednostavno narucio oba modela kod sebe kuci i postavio ih jedan pored drugog. Kaze da Samsung ima nesto ostriju sliku, ali da upravo zato ima izrazeni "soap-effect", kao da gledas materijal snimljen video kamerom.Moze pomoc - Samsung LE 40B651 ili Sony Bravia KDL 40 W5500?
Da li Sony vredi vise 15.000,00 dinara
Tamo gde to moze (Nemacka) lik je jednostavno narucio oba modela kod sebe kuci i postavio ih jedan pored drugog. Kaze da Samsung ima nesto ostriju sliku, ali da upravo zato ima izrazeni "soap-effect", kao da gledas materijal snimljen video kamerom
Jel si ih poredio pa da mozes da tvrdis tako nesto?![]()
Samsung ima nesto ostriju sliku, ali da upravo zato ima izrazeni "soap-effect", kao da gledas materijal snimljen video kamerom.
Na samungu ga nema, na soniju ga ima još manje
Nebitno, u suštini.
Samsung B530 ima na akciji za 68.999,00 din. Mislio sam da uzmem B650 ali 30.000 din razlike ne da nije malo vec je ogromno. Oba su Full HD, koristicu ga za monitor i HD filmove. Sta mislite da li vredi tih 30000 razlike?
Da li postoje HD ready televizori koji imaju 100hz onaj refresh, jel 50Hz dovoljno?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari