Šta je novo?

ScienceFiction @ Benchmark!

nemam snage da gledam te SF serije opasno se smorim - ceo SF sadržaj se svodi na scenografiju sve ostalo mu dodje manje vise slicno carlijevim andjelima (u svemiru).:S:

ništa ti onda napiši protestno pismo scenaristima pa neka menjaju od druge sezone tematiku, pošto je prva već snimljena.

btw umalo da zaboravim sinoć krenuo Sci Fi kanal u TotalTV-u, koliko vidim serije su nikakve ali bolje je od pink-a u svakom slučaju.

Jel u osnovnom paketu?

pa ne znam u početku da li će dati u osnovnom pošto sam ja platio total tv paket, tj osnovni i plus

nemam snage da gledam te SF serije opasno se smorim - ceo SF sadržaj se svodi na scenografiju sve ostalo mu dodje manje vise slicno carlijevim andjelima (u svemiru).:S:

Mnogi pogrešno misle da je SciFi channel baziran na science fictionu,
ali skraćenica je u stvari Sci ( scenografija ) i Fi ( finansijski problemi ).

Ovi su nesposobni i prevod sa americanskog da urade kako treba:

"Apollo 13" – Zasniva se na istinitoj priči o nesretnoj misiji satelita Apolo 13 na Mesec. :D

Edit: mali dodatak:

17:30 Star Trek: The Next Generation
Borg je ulovio kapetana Pikarda kad je Enterprajz odgovorio na poziv za pomoć :D :D

Poslednja izmena:
Ahahahah koj geniji
rotfl2.gif

Ladno daju Seeker-a; i jel zna neko vredi li ovaj Fles Gordon sto daju? Mada gledam na programskoj semi dnevno 5 epizoda ST: TNG, to je bas previse pogotovo ako neko nikad nije gledao seriju a zanima ga da odgleda sve epizode.

Poslednja izmena:
sta se dogadja sa filmom Moon , relase date je juli 2009 a nema da se kupi na netu?

Poslednja izmena:
Sada zaista lupaš gluposti.
STTNG je najbolje od Star Trek-a što postoji, svetlosnim godinama daleko od ovog novog đubreta od filma.

Hahahahaha :d

Necu da branim Star Trek film, nije los ali nije ni dobar, prosek je. Ali reci da je TNG najbolje od Star Treka je smehotresno.

Voyager je dečiji, a TNG je penzionerski i opet kažem MENI, *** znam da vama nije(kako kome)

Uskoro.

Nego zanima me ko je gledao novi Star Trek u HD-u, da li ste primetili da tokom filma ima dosta scena sa dijalozima glumaca gde kamera nema dobar fokus pa lice nekog glumca ispadne skroz mutno.
To mi je smetalo i u bioskopu samo sam mislio da je problem do projektora, a sada isto vidim i na ripu, pogotovo u scenama na mostu.

Poslednja izmena:
Vidim da cu da brisem pilot sa harda, a jos ga nisam odgledao...

Ja sam dao nekolicini drugova, i nekim cudom onaj debeli sve zestoko nervira. :D
A evo sad sam na pola trece epizode i vec mi je muka od njega.

meni je SGU super, već me smorilo to što odmah mora neki nabudženi neprijatelj da se pojavi. nije u redu više da prepisuju scenario.
biće to dobra serija, tj već jeste

*** ne da mi da izmenim prethodnu poruku

da li neko gleda smallvile 9? meni je osma sezona bila totalno bezveze, pa čak i kraj sezone kad se kao reše doomsday-a. bez ikakvog smisla i razuma ali ovo što sad gledam u devetoj, kao da se vraća staroj slavi treće i četvrte sezone, epizode su odlične, zanimljive, pune akcije. gledajući osmu sezonu moglo se zaključiti da ako tako nastave brzo će je ukinuti, međutim ovo je žešći plus

Poslednja izmena:
Nisam pratio temu, možda se već pričalo o tome...jel gleda neko seriju Flash Forward, trenutno izlaze nove epizode...za prvih 3 epizoda, sviđa mi se jako... :)

Nisam pratio temu, možda se već pričalo o tome...jel gleda neko seriju Flash Forward, trenutno izlaze nove epizode...za prvih 3 epizoda, sviđa mi se jako... :)

Gledao sam ja, odlicna serija... dobar odabir glumaca... poceo sam da gledam i Dollhouse... isto odlicna serija, dobro je zamrsena prica...

Gledao sam ja, odlicna serija... dobar odabir glumaca... poceo sam da gledam i Dollhouse... isto odlicna serija, dobro je zamrsena prica...

Da, sviđa mi se odabir glumaca...dobra ekipa. Na osnovu ovog do sada, scenario je super, utoliko što nemam predstavu kako će dalje da se odvija... :)

Uopste mi nije jasno kako sam propustio ovu temu ?!
Svi ste culi za Stalker-a :) ?
A da li ste culi za knjigu Piknik Kraj Puta od brace Strugacki ? ;)
Inace A & B Strugacki su moji omiljeni SF pisci.

poz
Mipko

Jel gledao neko Surrogates sa Bruce Willis-om?

SGU odlichan, Flash forward bruka dobar.

Eli se popravlja u SGU, sve je bolji, a upravo je to trebalo da se serija popravi. doomsday atmosfera i izostanak neprijatelja su mi takodje ftw.

jedino ce uvek ostati zal shto vishe ni u kakvoj seriji, bar do izlaska filma, necemo moci da vidimo genijalnog i najboljeg Dr Rodney Mckay-a! legenda!

Rodney-McKay-03.jpg

Poslednja izmena:
slažem se sa svim (mada Flash forward nisam gledao, ali sad moram)
u 4. epizodi nije bilo nekih dešavanja ali je bila dobra, kraj najbolji. to će izgleda kroz celu sezonu biti *******cija kako da osposobe brod da bar nešto sami mogu da urade, a ne da su prepušteni na milost i nemilost AI-u. btw Rush kaže da je brod pravljen daleko pre tehnologije Drevnog gena, što potvrđuje prethodna nagađanja

Vrh Dno