Šta je novo?

ScienceFiction @ Benchmark!

prepušteni na milost i nemilost AI-u
Ah ta zlochesta AI, nece da ih obavesti da su energetske rezerve na izmaku i sta namerava da uradi povodom toga...

to će izgleda kroz celu sezonu biti *******cija kako da osposobe brod da bar nešto sami mogu da urade
Dosad se nesto nisu mnogo pretrgli od opravki...

ali je bila dobra
Kompjuterski nerd pomaze zemskoj da se okupa... :d
A tu je i pokazivanje upotrebe letece kamere drugom nerd-u... :d
Polovina trajanja epizode se ona snimanja licnih poruka...
Dobar script nema shta. :trust:

*** meni kad se nešto ne sviđa ja to ne gledam, preporučujem tebi da ne gledaš SGU pa se nećeš nervirati samo

Jos kad covek pomisli da ce ovakvi tv shows da ismeju sami sebe kroz 10-tak godina u izvesnim aspektima... (npr znacemo sa prilicnom izvesnoscu da li u krugu od 500 ly ima negde zivota nalik zemaljskom)...

Izasao Battlestar Galactica The Plan, jel gledao ko?

Gledao ja... totalno mi je nejasno čemu služi tih gotovo dva sata ničega.

Par cool scena, dosta loše glume, jadno filovanje rupa u ionako prenatrpanom scenariju i jedan par golih silikonskih sisa.

Silikonskih, ne Sajlonskih :d

svi koji se zalite na SGU, morali bi da obratite paznju na novu akviziciju serije, zbog koje ja planiram definitivno da gledam - lieutenant epicboobs:

2s9x34n.gif

:d

Jel' se i to racuna u spec efekte ? :d

@Igoritza
Jedino je ta scena nesto valjala u celoj epizodi.
@Scheilinkin
:zgran::zgran::S:

Poslednja izmena:
Sta ce ti titlovi, mnogo je bolji osecaj gledanja bez njih. :)

Poslednja izmena:
Moon je film za HD. Samo je problem što BluRay neće do Januara :(

Sta ce ti titlovi, mnogo je bolji osecaj gledanja bez njih. :)
Ne volim da pustam zvuk mnogo glasno, pa mi tu i tamo zna promaci poneka rech (posebno ako kvalitet zvuka nije dobar, ili su dijalekti u pitanju). Gotovo uvek gledam film s titlovima (engleskim, naravno).

Jos nisam odlucio da li cu Moon da gledam bez titlova. Mada sam zvirnuo na prvih nekoliko minuta cisto da vidim kvalitet - za R5, dajem mu ocenu za V 8, za A 7.

Užasan je zvuk na Moon, muzika se čuje, ali dijalozi nikako.

Sad videh da ima i R5 ripova grupa PrisM i ViSiON, gde je audio MP3 128 kbps.
Ja sam skinuo CuSTOM, mkv od 1.5 Gb, 720x432, AC3 5.1

niko ne komentariše SGU ep.5.
meni je bilo bezveze što je onaj kresnuo onu ribu. žao mi zbog bucka, jadnik se baš zagrejao (a i inače sam looser u životu pa mi te stvari idu na živce). ali zato kasnije ono otkriće za brod i zvezdu BAM

brate, ja sam odgledao, ali neko mozda nije, ease up on the spoilers ...

pa ja reko neću sad sve da pišem da ne spojlujem, nisam ni razmišljao

sta da spojlujes? pa jos prosle nedelje se znalo sta ce se desiti u ovoj epizodi...

svako sa pristojnim IQ je svatio sta ce biti.. :p

pa, da se razumemo - i nije. moje neke varijante su bile:

1. da na planeti iza, na koju ide shuttle ima neshto od tehnologije, ili chak i ZPM koji je ostavljen za rezervu, jer je Rush rekao da je brod namenski doshao u taj solarni sistem.

2. da ce snimkom sa Kino-a koji je poslao Eli za shuttle-om da se provali neshto na eksterijeru broda, shto moze da preokrene situaciju

ne zaboravite da smo na kraju druge epizode videli da sa Destiny-ja polece neki shuttle, koji ne izgleda kao ancient-ancient tehnologija, ili ste to prevideli/zaboravili skroz ? :)

pa, da se razumemo - i nije. moje neke varijante su bile:

1. da na planeti iza, na koju ide shuttle ima neshto od tehnologije, ili chak i ZPM koji je ostavljen za rezervu, jer je Rush rekao da je brod namenski doshao u taj solarni sistem.

2. da ce snimkom sa Kino-a koji je poslao Eli za shuttle-om da se provali neshto na eksterijeru broda, shto moze da preokrene situaciju

ne zaboravite da smo na kraju druge epizode videli da sa Destiny-ja polece neki shuttle, koji ne izgleda kao ancient-ancient tehnologija, ili ste to prevideli/zaboravili skroz ? :)

Tacno i ja sam isto mislio... malo je smesno da prolete kroz sunce... ma koliko bili napredni, smesno je proleteti kroz jezgro zvezde... do sad ne postoji nijedan element koji moze da izdrzi veliku temperaturu jezgra zvezde... da li se uopste moze izmeriti temperatura jezgra bilo kog nebeskog tela?

Vrh Dno