Šta je novo?

Need for Speed Shift

@Bojan84

Ja sam odgovorio jer je Doggmania napisao: Koliko vi imate FPS na pocetku ?

Poslednja izmena:
Kod nas ima u tehno marketu u delta sitiju, mislim da je 3500 ili 4000.

Poslednja izmena:
Ako nekom zabada na pocetku igre uradite sledece:
My Documents, NFS SHIFT folder, config fajl otvoriti u notebooku, naci shadowdetaillevel=`2
staviti 0
I to je to.
Mozete cak i da menjate rezoluciju. Posto npr 1024x768 ne moze u full screenu.

Ajde navedi nesto po cemu je igra bolje odradjena? I kako moze biti zabavnije kad su sadrzinski identicne verzije?! Takodje ako nisi znao i na PC moze da se nakaci kontroler;)

lakše mi je za upravljanje nego na tastaturi a nisam baš ljubitelj vožnji na xbox-u, GRID mi je teži za igranje na x-u nego na kompu. grafika bolje izgleda, i na pc-u je odlična ali na tv-u nekako je još bolje. zbog lakšeg upravljanja puno mi je zabavnije igrati je.

Ja sa BMW ih oderem u driftu dok sa Nissanom uvek zadnji, ne znam do cega je, ali BMW mi je najlaksi za drift s njim je normalno i zabavno...

Poslednja izmena:
Ja sa BMW ih oderem u driftu dok sa Nissanom uvek zadnji, ne znam do cega je, ali BMW mi je najlaksi za drift s njim je normalno i zabavno...

pa zato sto nissan ima prednju a bmw zadnju vucu ;)

u rikverc :d

Drift je uradjen na najgori moguci nacin, ima da popizdim i da :crash:

Nisam više mogao da čekam da mi stigne disk (btw ubiću poštara kad ga vidim) i skino sam demo da ga pikam za vikend.
Jedna reč: iznad svih očekivanja! Dobro, to je tri reči.
Sa podešavanjima za volan koja su se pokazala najbolja, idealno je.
Wheel rotation: 450 degrees
Steering sensitivity: 100%
Brake pedal sensitivity: 0%
Gas pedal sensitivity: 0%
Clutch pedal sensitivity: 100%
In the game:
All deadzones to 0
Gas and Brake pedals to 0
Clutch as you wish
Steering to max sensitivity (also from the car setup screen)
Speed sensitivity Steering to 80
Also settup the car to maximum understeer
Savršena kombinacija hard core simova i arkada ala GRID. Od mene, ocena 10/10.
Šta sam se ovde i na drugim forumima načito, mnogo ste blesavi.
Auto se na pro settingsima i sve manual ponaša, po meni, baš kako treba. Ako ste dovoljno igrali GTR2, RAce07, itd itd znaćete savršeno da vladate autom, ali sve to mnogo lakše. Shiftova fizika mnogo toga oprašta i sve čini mnogo zabavnijim.
AI vozači uopšte nisu tako 'svemogući' proklizavaju i greše svaki čas, čak i na hard podešavanjima. U medium ih nije teško dotući, na hard je već sve ozbiljnije.
Jedina opasna zamerka u odnosu na druge manje ili više ozbilje vožnje jeste stari retardirani damage engine koji bi trebalo zakonom zabraniti. Tačka.
Sve u svemu, verovatno najbolji NFS do sada, čak bolji i od Porsche: Unleashed i to zbog zvuka i grafike ali to ionako nije poštena borba, razlika je u čitavoj deceniji.

Jedini tehnički problem sam imao sa pucanjima i restart Windowsa dok nisam smanjio Shadow details na medium. Ostalo je na high. Od tad mi ni jednom nije puko.
Pozdrav

Poslednja izmena:
Dobra igra Ja je preso, taman je malo pocela da dosadjuje ali dosao je kraj tako da nije losa.

a koja setovanja za volan mi preporucujete
ova su mi malo sumnjiva nisam ih probao
Wheel rotation: 450 degrees
Steering sensitivity: 100%
Brake pedal sensitivity: 0%
Gas pedal sensitivity: 0%
Clutch pedal sensitivity: 100%
In the game:
All deadzones to 0
Gas and Brake pedals to 0
Clutch as you wish
Steering to max sensitivity (also from the car setup screen)
Speed sensitivity Steering to 80
Also settup the car to maximum understeer
ovo brake sensitivity 0% pa kako da kocim onda

Poslednja izmena:
Vrazja Zonda R, moro sam je pazarit, ala ono koci :zgran:

Vrazja Zonda R, moro sam je pazarit, ala ono koci :zgran:

Pogledaj ovaj klip, igrali smo ja (lotus) vs mog brata sa zondom.
[YOUTUBE]Rw24gFs-KlE[/YOUTUBE]
I jel neko uspeo ovo da igra preko hamachija? Juce sam preko sat vremena podesavao i nisam uspeo. Jel treba da budu otvoreni portovi?

I jel neko uspeo ovo da igra preko hamachija? Juce sam preko sat vremena podesavao i nisam uspeo. Jel treba da budu otvoreni portovi?

Produzi malo prvu i posledenju brzinu, zar ne cujes da se zakucava ( sto bi se u pc recniku reklo trotluje ti ). Ostale izmedju pravilno rasporedi.

Kolko je bolja zonda ne verjem, iz kojeg je tier-a ona, mrzi me sad da gledam, ja imam porsche caymann i nabudzio sam ga do kraja, ceo tier 2 mi je extra sluzio, retko koju trku sam morao da restartujem, osim onog ambush canyon-a (kako se vec zove), ali naravno ne moze on za drift, a od pocetka imam bmw 135i coupe, on moze ze drift, ali ja 2m posle starta ne mogu da se pomerim samo se vrtim u krug, koja je tu fora ako moze neko da mi otkrije
Sada imam 422.000 kesa, porsche caymann mi vredi 173.000, a bmw 135i coupe 131.000, sa bi sad najbolje bilo da kupim za drift i za obicne trke, moze i jeedanauto a mogu i dva

Ljudi imam 2.5 miliona!Sta da kupim? Zondu,Bugatija,Lamburdzinija...??? Koji je najbolji za voznju?

Jeste Zonda bolja, ali hocu da pokazem da Lotus Tier 2 moze da se nosi sa Zondom, a kosta manje.
@kovle, probaj lotusa tier 2 i upg ga max (sa worksom) i stavi mu na 1/3 final gear ratio tj onu prvu opciju gde se namestaju brzine.
@ lik koji kaze da je presao igricu: Koji si level? Da li znas da na 30 i nekom nivou dobijas nov event?

Poslednja izmena:
Ne treba preterivati - Zonda je mnogo jacha od Lotusa ako znash da je vozish :)
Ali ima nekoliko fora - naprimer u Tier 3 Endurance, poslednja trka protiv onog lika shto vozi Lambo Murcielago, veoma je teshko dobiti ga sa istim takvim kolima. Ali zato uzmesh poslednji Skyline Tier 3, nabudzish ga do kraja i on ce bolje ubrzavati i skretati od Murcielago-a, shto je najvaznije za tu trku poshto nema mnogo mesta gde protivnik moze da dostigne maximalnu brzinu. Meni su inache ti Endurance eventi bili najtezi do sada (igram svaki Tier od pochetka do kraja, sada sam na Tier 4), pogotovo one trke po krugu gde lik neverovatno brzo vozi i onaj "destruction derby" gde sam prvi put zavrshio kao drugi :d

Vrh Dno