30-tak ojrića, +/- kako gde, +poštarinaE da, jel zna neko koliko kosta original igrica? Planiram da kupim da igram online.
@JBL
koje Fix parametre?
Da li sam pogresio kod podesavanja za detalje, kad se uleti u pesak i sl. nigde prasine?
Poz.
Ajde navedi nesto po cemu je igra bolje odradjena? I kako moze biti zabavnije kad su sadrzinski identicne verzije?! Takodje ako nisi znao i na PC moze da se nakaci kontroler![]()
Ja sa BMW ih oderem u driftu dok sa Nissanom uvek zadnji, ne znam do cega je, ali BMW mi je najlaksi za drift s njim je normalno i zabavno...
pa zato sto nissan ima prednju a bmw zadnju vucu![]()
Savršena kombinacija hard core simova i arkada ala GRID. Od mene, ocena 10/10.Wheel rotation: 450 degrees
Steering sensitivity: 100%
Brake pedal sensitivity: 0%
Gas pedal sensitivity: 0%
Clutch pedal sensitivity: 100%
In the game:
All deadzones to 0
Gas and Brake pedals to 0
Clutch as you wish
Steering to max sensitivity (also from the car setup screen)
Speed sensitivity Steering to 80
Also settup the car to maximum understeer
Vrazja Zonda R, moro sam je pazarit, ala ono koci :zgran:
Pogledaj ovaj klip, igrali smo ja (lotus) vs mog brata sa zondom.I jel neko uspeo ovo da igra preko hamachija? Juce sam preko sat vremena podesavao i nisam uspeo. Jel treba da budu otvoreni portovi?[YOUTUBE]Rw24gFs-KlE[/YOUTUBE]
Pogledaj ovaj klip, igrali smo ja (lotus) vs mog brata sa zondom.I jel neko uspeo ovo da igra preko hamachija? Juce sam preko sat vremena podesavao i nisam uspeo. Jel treba da budu otvoreni portovi?[YOUTUBE]Rw24gFs-KlE[/YOUTUBE]
Ljudi imam 2.5 miliona!Sta da kupim? Zondu,Bugatija,Lamburdzinija...??? Koji je najbolji za voznju?
Jeste Zonda bolja, ali hocu da pokazem da Lotus Tier 2 moze da se nosi sa Zondom, a kosta manje.
Ljudi imam 2.5 miliona!Sta da kupim? Zondu,Bugatija,Lamburdzinija...??? Koji je najbolji za voznju?
to je ludnicaonaj "destruction derby" gde sam prvi put zavrshio kao drugi :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari