Old Dog
Slavan
- Učlanjen(a)
- 27.10.2008
- Poena
- 319
Nije logicnije, profili su u drajverima, pogledaj u ControlPanelu samih drajvera...
ma kazem ja OK,
btw da zavrsiomo sa ovim vec ide offtopic... :d
Nije logicnije, profili su u drajverima, pogledaj u ControlPanelu samih drajvera...
Ja sam primetio da mi na Windows 7 najbolje radi na taze restartovanu mašinu. Tako mogu da odvezem 5-6 trka dok ne zakuca pri učitavanju trke ili izlaska iz nje. Inače zakucava skoro odmah ako je mašina već radila neko vreme ili ako probam odmah da se vratim u NFS.
Sreća u nesreći da se Windows 7 drastično brže restartuje od Viste.
Odeš u control panel, game controlers, pa odradiš kalibraciju volana.Šta to znači?:wall:
zakljucio sam da sad moram da reinstaliram igru posto nece ni da mi je startuje, izbacuje .exe eror
a to sa profilima nema smisla, ajde neka je tako ali to znaci da po izlasku svakog programa , igre i slicno treba da izlaze novi driveri u kojima ce se nalaziti svi ti profili? ne kazem da ne verujem, ok pogresio sam, ali uvek postoji neko ali, bilo bi mnogo logicnije da ti profili dolaze uz same igre i programe a ne da ih imamo u The Driverima? :trust:
ja sam nabavio za xbox i mogu reći da je bolje odrađena igra. puno bolje i zabavnije nego na PC-u
100x lakše upravljati sa kontrolerom
Kod apsolutno svih igara imaš pad fps-a kod 'gužvi' tj povećanog broja dinamičkih objekata na sceni. Istina, kod nekih više, kod nekih manje. Pojačaj svoju hardwarsku podršku pa ti taj pad neće smetati.Nemam reci, igra na pocetku trke toliko uspori fps da se pogubim sav i normalno protivnicki automobili mi pobegnu i posle nema sanse ih stici. Cim je neka guzva igra odma krene da zapinje.
Kod apsolutno svih igara imaš pad fps-a kod 'gužvi' tj povećanog broja dinamičkih objekata na sceni. Istina, kod nekih više, kod nekih manje. Pojačaj svoju hardwarsku podršku pa ti taj pad neće smetati.
Znam to sto si rekao, ali za voznju mi je cudno da je ovako zahtevna, jeste da lepo izgleda ali puno je malo.... A na ovaj moj krsh ne vredi mi da budzim, sve je matoro od procesora, ploce...
Samo ti klokni procesor na 3 ghz i ima da ti poleti Shift.
Jel iko uspeo da pokrene SHIFT preko hamachija.
Slazem se sa konstatacijom jer takodje igram na momo volanu, pre svega force feedback je jako slab iako je pojacan na 100% u setovanju u igri, u odnosu na GTR2 koji ''lomi ruke'' ova igra kao i da nema podrsku za pomenuti force feedback.Evo moje iskustvo sa shiftom i logitech momo racing kontrolerom, blago receno BOZE SACUVAJ jos nisam ovako losu igru igrao (sa volanom). Prvo feedback katastrofa jako je slab (skoro se ne oseti) i nikakve logike nema da se tako ponasa, drugo tockovi imaju jako mal "ajnslag" i to nema logike. Grafika je dobra, ali izgleda da cu morati da iskljucim volan i da odigram preko tastature ovaj nfs koji polako bledi u odnosu na grid i dirt (1 i 2 )
pozz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari