Šta je novo?

Need for Speed Shift

Ima li ko da mu radi na ATIjevoj grafickoj...ja imam HD3850 512mb...dal ce mi raditi??

Imam ja 3850 256mb i sasvim se fino igram. Nema seckanja, glatko ide. Nije sve na full, ali vecina jeste. Ne racunam AA i ostale prcalje.

Ima li ko da mu radi na ATIjevoj grafickoj...ja imam HD3850 512mb...dal ce mi raditi??

Radice ti ali pitanje je kako.Kod mene na sapphire 4850 katastrofalno radi,na nekim stazama kao sto je Tokio i jos neke cini mi se Ambush staza je totalno neigrivo fps pada i do 15,jedino kad sam na prvom mestu i nema nikog ispred mene je fps 30 i vise,srecom imam i MSI 9600gt i sinoc je ubacih da vidim kako radi i na moje iznenadjenje mogu da kazem da 9600gt mnogo bolje radi od ATI 4850(barem u ovoj igri),nema padova fps i sve ide glatko na max settings rezolucija 1680x1050 bez aa :wave:

instalirao sam samo sto mi malo secka jer nemam Dualcore procesor imam AMD Semprom 3200+ i 2gb rama...ja mislim da je do procesora..kada stavima na 1024x768 i medium detalje radi normalno ali ruzna grafika..

Znači ako skreneš na travu nema nekih većih posledica....:trust::p realno nema šta

A ja se bash pitam kako to da on vozi po travi bez posledica, jer je meni svako izletanje sa staze uzas zivi! Mora da je neki cheat u pitanju :d

Realno, ako izletish sa staze - kao prvo teshko je "odlepiti" se od ograde, kao drugo kola su totalno neupravljiva u tom momentu tako da gubish dosta vremena...

Kakva je ova igra u poredjenju sa GRID-om? Ako moze neko misljenje cisto da znam dal da je instaliram .

Poslednja izmena:
U odnosu na ovo, u grid-u su kola kao od papira, to prvo...sa slicnim "sim" podesavanjima kao u grid-u ovde se dosta vise kaznjavaju i minimalne greske. AI je agresivniji nego u Grid-u (na normal tezini), nekad deluje glupo, ali nekad zna i da iznenadi vracajuci udarac. Grafika u gridu je dosta losija u odnosu na ovo, zvuk takodje.Damage pri velikoj brzini u grid-u se zavrsi kao "race over kid", a ovde se moze i dalje voziti...nisam uspeo da slupam auto do kraja. Pri vecim ostecenjima auto vuce na neku stranu, kao u grid-u.
S druge strane Shift ima neke tripove, nekad mi resetuje komande na default (na tastaturi), ne mogu da promenim tastere za mrdanje glavom u kolima (na WASD recimo), kola previse proklizavaju, upgrade performansi moze totalno da upropasti dozivljaj.
Ali opet, ovo bih vise voleo da picim u multiju, takodje me nekako vise vuce da vozim quick race po omiljenim stazama nego da se smaram u single kampanji.

Poslednja izmena:
Meni radi sve na high sa 8x AA (1440x900)!:p Sasvim lepo radi...
Nema sanse da ti radi dobro sa tom grafikom sta god prico.Ja imam 4830 i cak bez AA ali na vecim rezolucijama (nisam probo na 1440x900)ne radi kako treba .Moze da se vozi ali nije to to.Doduse sve zavisi kako je ko naviko,nekom sitno seckanje nesmeta.

Poslednja izmena:
Ma seckanje je tek na 10-15FPS, na 20FPS ide usporeno malo jedino, i nekome je to ok...

U odnosu na ovo, u grid-u su kola kao od papira, to prvo...sa slicnim "sim" podesavanjima kao u grid-u ovde se dosta vise kaznjavaju i minimalne greske. AI je agresivniji nego u Grid-u (na normal tezini), nekad deluje glupo, ali nekad zna i da iznenadi vracajuci udarac. Grafika u gridu je dosta losija u odnosu na ovo, zvuk takodje.Damage pri velikoj brzini u grid-u se zavrsi kao "race over kid", a ovde se moze i dalje voziti...nisam uspeo da slupam auto do kraja. Pri vecim ostecenjima auto vuce na neku stranu, kao u grid-u.
S druge strane Shift ima neke tripove, nekad mi resetuje komande na default (na tastaturi), ne mogu da promenim tastere za mrdanje glavom u kolima (na WASD recimo), kola previse proklizavaju, upgrade performansi moze totalno da upropasti dozivljaj.
Ali opet, ovo bih vise voleo da picim u multiju, takodje me nekako vise vuce da vozim quick race po omiljenim stazama nego da se smaram u single kampanji.

Ne preteruj.
Ovde se zaletis sa Zondom sa cca 300km/h u ogradu, zavrti ti se sve u glavi , al bez problema nastavis dalje ?? U gridu toga nema.

Grid = Shift Obe su napravljene za odmor i zabavu.

Samo bez flejma, imamo ih dosta
Amd vs Intel
Ati vs nvidia
....

Poslednja izmena:
Meni u Shiftu ponekad nedostaje onaj replay iz GRIDa (kada mozesh da vratish vreme unazad na nekoliko sekundi) :d

Nema sanse da ti radi dobro sa tom grafikom sta god prico.Ja imam 4830 i cak bez AA ali na vecim rezolucijama (nisam probo na 1440x900)ne radi kako treba .Moze da se vozi ali nije to to.Doduse sve zavisi kako je ko naviko,nekom sitno seckanje nesmeta.

Verovao ili ne, min. fps je 25fps, a max ide do nekih 37-8-9... Avg je oko 33-35.:wave:

Ne preteruj.
Ovde se zaletis sa Zondom sa cca 300km/h u ogradu, zavrti ti se sve u glavi , al bez problema nastavis dalje ?? U gridu toga nema.

Grid = Shift Obe su napravljene za odmor i zabavu.

Samo bez flejma, imamo ih dosta
Amd vs Intel
Ati vs nvidia
....

Ne kapiram sta si hteo da kazes. Znaci isao sam ~200 km/h i direkt udario u bankinu i mogao sam da vozim dalje i zavrsim trku (Shift). U Grid-u je za takav udarac, a i za manje bio crven ekran i "race over, kid" .
I da, obe igre jesu za odmor i zabavu, i nemam nista protiv toga, a kakav flejm vidis ovde, to tek ne razumem :trust:

To je ono sto ja pricam, nekome sitno seckanje ne smeta ali meni jednostavno smeta kada igra ima manje od 35 fps a cinjenica je da ova igra na bilo kojoj ati grafickoj ne radi kako treba. Da se razumemo kod mene na trci kada je pogled iz kokpita fps ne pada ispod 30 fps ali kad se igra u trecem licu na startu trke i kada je vise automobila na stazi fps pada na oko 25 (u ostalim situacijama je fps 60) i to bez obzira na rezoluciju i detalje igre.

Meni je igra super. Igram na medium. Stigao sam do level 30 "and counting", jedino mi je drift malo zjebn, tezi je nego na prethodnim NFS izdanjima. Sve u svemu mi lajki.

Meni je igra super. Igram na medium. Stigao sam do level 30 "and counting", jedino mi je drift malo zjebn, tezi je nego na prethodnim NFS izdanjima. Sve u svemu mi lajki.

Komso, zasto na medium? Proc i grafe su nam na identicnim taktovima, a ja ovo igram sa svim podesavanjima na max i 8xAA.

LAN multiplayer :banana:

Instalirao sam patch, ali mi sada treba nova verzija ponovonapunjenog da bi video shta se promenilo :)

Nazad
Vrh Dno