Šta je novo?

Need for Speed Shift

Skapirao sam da Shelby GT500 jako loshe skrece :/ Porshe Cayenne kada je potpuno nabudzen leti po stazi, stalno imam oversteer. Za sada mi najbolje leze GT-R (ne poslednji, nego pretposlednji model) i Lamboi (Murcielago i Gallardo). Shto se tiche drifta, BMW M3 E46 i Mazda RX-7 su mi najbolji.

Skapirao sam da Shelby GT500 jako loshe skrece :/ Porshe Cayenne kada je potpuno nabudzen leti po stazi, stalno imam oversteer. Za sada mi najbolje leze GT-R (ne poslednji, nego pretposlednji model) i Lamboi (Murcielago i Gallardo). Shto se tiche drifta, BMW M3 E46 i Mazda RX-7 su mi najbolji.

JA sam sad uzeo Cayenne i budzio sam ga za handling i brake najvise sto moze, motor vrlo malo, ne mogu da skrecem sa njim, okrece se ko nista, a za drift cu morati da kupim onda M3 E46, jel stvarno dobar za drift

Poslednja izmena:
fantasticna igra ne prestajem da je vozim jos na volan je potpuni ugodjaj:type:

Izvinjavam se Porsheu, nije Cayenne nego Cayman (shta cu kada su slichna imena :d). Murcielago je zakon kada se nabudzi - skoro da ne postoji auto koji moze da mu parira, osim one najjache Zonde i mozda Veyrona.

Kako podesiti custom kontrole na joypadu!? Idem na edit ali neće da mi prihvati dugme da joypada.

Meni ovaj drift nikako ne ide, po meni je jako lose uradjen i nije mi zabavan nego je mucenje...
Mislim da ce me igra jako brzo smoriti, u poctku mi je zanimljiva bila sad mi se sve manje i manje svidja kako odmice...

Jel ima neko neki trainer s kojim moze da se otkljucaju automobili, ne mogu da docekam da provozam Veyrona, CCXa i Zondicu? :D
Jedini trainer na kog sam ja naleteo a koji otkljucava automobile... mora da se plati... tj registracija na sajtu se placa da bi se skinuo trainer... pls help me :p

Jel ima neko neki trainer s kojim moze da se otkljucaju automobili, ne mogu da docekam da provozam Veyrona, CCXa i Zondicu? :D
Jedini trainer na kog sam ja naleteo a koji otkljucava automobile... mora da se plati... tj registracija na sajtu se placa da bi se skinuo trainer... pls help me :p

Ako si se ponadao da mozes i njih da nabudzis, e pa prevario si se! :p Uostalom, imaces priliku da ih isprobas u onim specijalnim trkama, Veyron se relativno brzo otkljucava, trka na Nords-u kolko se secam. Ja sam ih sve isprobao, i mogu da kazem da ja Lambo Murcielago (Works) do kraja nabudzen ubedljivo najbolji.

Ako si se ponadao da mozes i njih da nabudzis, e pa prevario si se! :p Uostalom, imaces priliku da ih isprobas u onim specijalnim trkama, Veyron se relativno brzo otkljucava, trka na Nords-u kolko se secam. Ja sam ih sve isprobao, i mogu da kazem da ja Lambo Murcielago (Works) do kraja nabudzen ubedljivo najbolji.

Da, Veyrona sam mislio da nabudzim, jos koje kilo konja nije na odmet :d
nista, prelazim za sad polako sa Galjardom, pa cemo videti... :D Al neki trainer bi stvarno dobro dosao :D

Drift je nesto najgore ubedljivo... Meni predstavlja mucninu ono da igram... Ove ostale trke su ok ali brzo smore... Jedino mi se svidja izbor kola i da ih isprobam.

Eo nekih zanimljvih fixeva

There is now a 2nd fix for the sensitive steering/oversteer problem this game exhibits in its default settings. And let me tell you it is a NIGHT and DAY difference.
Please use 2nd fix along with the original thread suggestions on turning down sensitivity in the control options.

I have posted the original sensitivity config here:

Steering Dead Zone-15%
Accel Dead Zone-10%
Brake Dead Zone-10%
Steering sensitivity-5%
Acell Sensitivity -5%
Brake sensitivity-5%
Speed steering Sensitivity 100%

On to the 2nd fix:

At the main menu enter CAR GARAGE----> TUNING, press 'Y' to enter quick tuning mode.
Under the heading 'balance' move the slider all the way to OVERSTEER. That's right oversteer. Apparently the developer labeled this slider wrong or its a glitch. Turning the slider to oversteer will actually add understeer.

Now go drive. as you can see the cars are now more comparible to the feeling of Forza2 and RacePro. It may not be as good but it is now close! There was a sim hidden somewhere in all this mess and I may have to take back some to the nasty things I said beforehand :)

:wave:

Kako da vozim sa gamepadom? Kontrele su namestene ali kad krene trka, gamepad ne reaguje, samo tastatura...

@jbl, Mnogo bolja kontrola kod mene sa tim podesavanjima! Hvala!

Sada sam ponovo krenuo da igram igru, onako me je bas smorila kontrola ..evo i par screen-ova da ispromovisem moju Imprecu :)

jel postoji neki drugi nacin da se okrece kamera u photo modu sem na numerickom delu ?

Sta mislite hoce li biti nekih modova za ovo? Da li postoji uopste nacin da se moduje ova igra?

@jbl, Mnogo bolja kontrola kod mene sa tim podesavanjima! Hvala!

Sada sam ponovo krenuo da igram igru, onako me je bas smorila kontrola ..evo i par screen-ova da ispromovisem moju Imprecu :)

Slazem se :) I mene je smorila al ovo malo izvlaci stvari,provalio sam do sada da mi je Audi R8 najbolji za voznju. Mozda i bude nesto ipak od ovog NFS-a :laugh:

Da pitam za moju konfiguraciju (iz profila) ima li neke sanse da ja djuskam ovo?Da znam dal da "kupujem"!

Mene bas pocela igrica zesce da smara, bas zato sto nema nikakve price nego samo vozis kao quick race :S Nema nista bez *******cije po gradu i jurnjave sa policijom!

Drift je nesto najgore ubedljivo... Meni predstavlja mucninu ono da igram... Ove ostale trke su ok ali brzo smore... Jedino mi se svidja izbor kola i da ih isprobam.

Navikao si na drift u Gridu, :eyebrows:

Igram Shift već 2 dana. Počeo sam sa BMW 135, vozim na volanu sa isključenim asistencijama (sem one linije, ali ću i to da isključim, provalio sam da me dekoncentriše u krivinama) i sviđa mi se, nije baš lako tako voziti :)

A onda sam sinoć kupio BMW M3 E46 i uradio nekoliko upgradea dok nije došao car rating na preko 11 (oko 630 konja) i onda sam tako probao da vozim :S: Ono je skoro nemoguće voziti! Čak sam uključio i asistencije ali je i dalje za.ebano...

Koje su preporuke za Tier 2 kola?
Šta mu dođe Works oznaka kod kola?
Jel može nekako da se igra u mreži ili preko neta "nezvanično"? :)

Suma sumarum, meni se igra dopada, dobra zabava pre svega, simulacija i ne baš :)

Tier 2 kola? Ja uglavnom vozim Cayman (mada je on tezak za upravljanje - stalno ide u oversteer) i GTR (GTR jako dobro skrece i ima dobar grip, a ona najjacha Tier 3 verzija je zaista mega).

Shto se drifta tiche, dosta je tezak, pogotovo ovaj u Tier 3 - ona staza gde se spushtash niz planinu je brrrr... Sad se spremam za Endurance - 3 kruga na Zelenog Pakla :d

ja izgubih živce sa ovom igrom, ne znam dokle sam stigao, činilo mi se opušteno na početku bez upgrejda kola al posle... čak sam i stavio na easy al ne možeš sa full upgrejdovanim kolima.. mora negde da proklizi i da usere pa to ti je. drift sam preskočio iz principa, to je ložiona za decu, daću joj još jednu šansu večeras sa drugim kolima ako ništa onda unnistal pa do dirta ću da kuliram.

[YOUTUBE]vb6YnfJQNf8[/YOUTUBE]
Evo mog replay-a, keyb kontrole.

Vrh Dno