Sta rade sa tom robom koju im ljudi vrate posle 2 nedelje koriscenja? Zapakuju je i ponovo prodaju kao novo? Ako je tako, mnogi ce da iskoriscavaju ovakav zakon.
Sta je anynet?
PC ulaz je zgodna stvarcica ako imate laptop sa vga a ne dvi ili hdmi izlazom.
Sta je anynet?
PC ulaz je zgodna stvarcica ako imate laptop sa vga a ne dvi ili hdmi izlazom.
Izvinjavam se modovima za off!
Ljudi pazario sam danas Samsung PS-50B430.Moze li neko da mi kaze vrednosti koje treba da postavim.Jel sve ide na pola ili kako vec.Molim za pomoc da ne upropastim TV.Jel ima nesto na sta treba posebno da obratim paznju,hvala.
E to mi je trebalo.Hvala asda.Samo jos jedna stvar,otpakovao sam ga danas u radnji i probao.Morao sam da izaberem drzavu i tako dalje i mod gde se gleda-shop ili home i zbog uporedjenja sa drugim televizorima stavio sam na shop mode.Sad mi na svakih 15 minuta vrati sam na shop mode bez obzira sto mu ja smanjim sve na pola,kako da mu odaberem home?
Da ne otvaram novu temu,kakav je Panasonic TXP42C10? ima ga za 67k din,cini mi se da je u tom cenovnom rangu odlican,necu lcd jer ce se gledati televizija sd,gomila hd fimova i serija koje sam skinuo odavno a i u skorije vreme (seedbox je cudo ).
Hvala
Na zapadu to postoji ali ne u svim prodavnicama. Ne zapakuju oni, to je tvoja odgovornost da ga vratis skoro u originalnom stanju i ambalazi, upravo zbog toga sto treba da se proda kao novo. Tu jeste caka, prodavnica ima pravo da te odbije ako si recimo ostetio unutrasnju ambalazu, na koncu toga da vise nemogu da prodaju kao novu robu.Tako da moras da budes expert u raspakovanju/pakovanju da bi iskoristio taj zakon.
Ovo prosto nije tacno->Kad kazem da nije pricam o Kanadi. Moze da vratis TV u toku 15-30 dana u zavisnosti od prodavnice. Konkretno ne moras uopste da ga zapakujes kako je bio nego samo da imas ambalazu celu i tv da doteras do prodavnice i oni ti vrate pare ili ti daju drugi koji ti zelis.
Mene zanimaju Plazme(pr. Pana 46' TCPS1->trenutno 1700$cad ili G15 42"=1200$cad) posto im je cena dosta niza i mozda se odlucim na kupovinu za ovaj ovde praznik oko katolickog Bozica Boxing day jer se tad moze pronaci neki dobar deal. Sta se preporucuje od Plazmi recimo da ce se koristiti uglavnom za HD sadrzaj u kombinaciji sa WD media plejerom ali i kao desktop jer zelim da gledam nase kanale preko neta. Zanima kako stoje Plazme danasnja tehnologija ovog BURN-IN-a, sati koriscenja da bi sve bilo ok?
Mada me silno privlaci Samsung linija 6(LN40B610=1200$cad) ili recimo Toshibina Regza 46XV645U=1500$cad ali to ce sve jos pasti krajem decembra barem se nadam a do tada mozda i neki LED padne![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari