- Učlanjen(a)
- 03.12.2007
- Poena
- 229
znači nešto sam zeznuo u rezanju
Проблем је у томе што је игра прављена за људе који везе немају с релијем, него само хоће што више off-road дивљања.
ako hoću realnost kupiću neki reli auto pa idem da se trkam.
pa zar to nije cilj igrica, ako hoću realnost kupiću neki reli auto pa idem da se trkam.
da ima nekih budženja amortizera, vešanja, upravljanja ne bi mi uopšte bila zanimljiva igra
Prva krivina bi bila tvoja i nazvali bi je po tebi...
Živo me zanima kakve će utiske Trt2 izazvati u sobi iznad. Osim što će je Neđo hvaliti jer će biti prvi DX11 naslov, dabome![]()
![]()
Pa na to sam i mislio... :smoke:nazvali bi je po meni ali In memoriam![]()
Да имам пара/талента/познанства да возим рели, веруј ми, не бих тражио игру да то емулира.
И уопште нисам рекао да игра мора бити 100% симулација. CMR2.0 није симулација. Али су испоштовани основни закони физике и ауто се понаша слично ономе у стварности. Само је све олакшано.
Hoces da kazes da je kvalitet u trecem delu opao jer je igra bila i na konzolama i na PC-u? Pa i prva dva dela su pravljeni i za PS1, pa su opet dobri.
P.S. Dao sam sam sebi ideju......skidam prvi deo i da ga igram preko emulatora.![]()
Ma daj linkove samo. Mislim na PM.![]()
.... Znaci driveri i vozaci nemo da trazite dlaku u jajetu ne moze joistik ni momo volan da zameni tonu i po ispod dupeta i osecaj kako se lepis za sediste ako malko cepas masinu u svakodnevnom zivotu dok ides na posao od semafora do semafora. Za zabavu i dobro raspolozenje dirt2 je taman kako treba...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari